|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
MAST3R

|
Zaslal: po září 28, 2009 12:02 pm Předmět: |
|
|
NHL 10
celkem pěkná hra, NHL jsem hrál od roku 2005 -2009 na PC, tenhle díl na xboxu je pro mě parádní změnou.
8/10
FIFA 10
to samé jako u NHL, ale fifa je fifa...
10/10
Batman Arkham Asylum
Nádherná hra, fakt se mi to líbilo....zabijet je potichu ze vzduchu.
10/10
Assassins Creed
Taky pěkná hra, nájemný vrah ve středověku...nádherná grafika, možnost skákání po domech (parkur)..škoda, jen že jsem se teď zasekl....
10/10 _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Gohan

|
Zaslal: po září 28, 2009 2:54 pm Předmět: |
|
|
Kde jsi se v assassins creed sekl?
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: po září 28, 2009 3:18 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | Kde jsi se v assassins creed sekl? |
Jak zabijíš ty "hlavní" nejdřív toho araba na tržišti, pak toho doktora, pak toho stim lukem a pak toho prince (?), má to po stranách na hlavě oholené a nahoře delší....je v tom hradu jak musíš přes ty střechy tak toho jsem zabil a pak už nemám žádnej úkol, jen zachraňovat vesničany. Přitom když dám mapu tak mi to ukazuje ať splnim minimálně 3/6 hlávních úkolů a žádné tam nejsou....něco, že mám jet do Damašku a Jeruzalému a sněkym se nejspíš sejít...byl jsem v obouch městěch u toho jak zadává ty hlavní mise a nic.... _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: po září 28, 2009 9:29 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | Gohan napsal: | | Kde jsi se v assassins creed sekl? |
Jak zabijíš ty "hlavní" nejdřív toho araba na tržišti, pak toho doktora, pak toho stim lukem a pak toho prince (?), má to po stranách na hlavě oholené a nahoře delší....je v tom hradu jak musíš přes ty střechy tak toho jsem zabil a pak už nemám žádnej úkol, jen zachraňovat vesničany. Přitom když dám mapu tak mi to ukazuje ať splnim minimálně 3/6 hlávních úkolů a žádné tam nejsou....něco, že mám jet do Damašku a Jeruzalému a sněkym se nejspíš sejít...byl jsem v obouch městěch u toho jak zadává ty hlavní mise a nic.... |
Tak to vůbec nevím..zkus si na netu najet nějaký návod nebo zákysník.
|
|
| nahoru |
|
 |
EmbrYoYo

|
Zaslal: so říjen 31, 2009 6:51 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
bolek polívka
(ban)
|
Zaslal: so říjen 31, 2009 6:54 pm Předmět: |
|
|
už to mám taky predplatené a už pařim _________________ [img:8e17558bab]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1256999545_1.jpg[/img:8e17558bab]
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: so říjen 31, 2009 6:57 pm Předmět: |
|
|
embryoyo: kde hrajes chlape? ja nejak nepochopil zda si na ofiku bo ne?
jinak ja telemachus/asmo ale neni na to cas takze ty 2h tydne co tomu dam tak ten 50 lvl dam tak za 2-3roky
|
|
| nahoru |
|
 |
EmbrYoYo

|
|
| nahoru |
|
 |
JPS
|
|
| nahoru |
|
 |
schnitzel
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: so říjen 31, 2009 8:42 pm Předmět: |
|
|
Aion zatim dobry prej .. spousta lidi od nas (WoWko) to zacla hrat. Levelovani pry tezky, je to takovy novy. Ale krome WoWka zadna jina hra nema domysleny raidovani max. levelu, pvpcko poradny (ok Warhammer mozna) a poradny battlegroundy.
Stejne se zase vsichni vrati s Cataclysm do WoWka :))
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: so říjen 31, 2009 8:44 pm Předmět: |
|
|
Nemužete hrát pořádný mmo hry?
Jako třeba runescape???:) _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
EmbrYoYo

|
Zaslal: so říjen 31, 2009 9:32 pm Předmět: |
|
|
| mysH napsal: | | Ale krome WoWka zadna jina hra nema pvpcko poradny |
no u me v pvp jednoznacne vede L2 ... ne az tak uplne ve vyrovnanosti jednotlivych charu (nicmene s příchodem subclassu si každem muze udelat co chce) ale celkově ten system ze muzes sundat kohokoli kdekoli , castle siege , fajty o raidy atd ... akorat uz je to moc okoukaný :) _________________ [img:9dd7d9ace4]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1130585834_1.jpg[/img:9dd7d9ace4]
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: so říjen 31, 2009 10:15 pm Předmět: |
|
|
Tak sem za necelych 18 hodin cisteho herniho casu doparil Fallouta 3 ...musim rict, ze i kdyz sem byl znacny skeptik, tak sem nakonec spokojeny... i pres zmenu konceptu hry se toho jinak moc nezmenilo, coz je pozitivni ...
vizualni efekty v podobe odstrelenych hlav, rozsrackovanych tel kulometem sou perfektni _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Prinz Eugen

|
Zaslal: út listopad 10, 2009 11:03 am Předmět: |
|
|
kluci poradte mi nakou grafarnu na ktere by sel hezky crysis tak do tri tri a pul tisic.. kompl mam ok dual core p4 atd atd, kdyby byla od ati tak je to ok.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|