|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: čt listopad 05, 2009 10:09 am Předmět: |
|
|
| yazi reloaded napsal: | | nepekne jsem se spalil a stacilo k tomu par hodin jarniho slunce: ( |
jj neboj, my vime, ze jsi na Novem Zelandu _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ygg
|
Zaslal: čt listopad 05, 2009 2:36 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: čt listopad 05, 2009 2:57 pm Předmět: |
|
|
jestli daj stavku aspon 2 dny, tak to bude docela sranda ..
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: čt listopad 05, 2009 3:01 pm Předmět: |
|
|
Jestli ji dá komplet DP, tak bude neskutečná prdel i půl dne ....  . _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: čt listopad 05, 2009 8:31 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
schnitzel
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: čt listopad 05, 2009 8:52 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
schnitzel
|
Zaslal: čt listopad 05, 2009 8:58 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: čt listopad 05, 2009 10:26 pm Předmět: |
|
|
Tedy, na nervy mi to neleze, ale za mega-magořinu to považuji ....
http://kulturistika.ronnie.cz/c-6106-martin-jindra-k-uspechu-mi-pomohly-vyrobky-firmy-promil.html
"Váha na konci objemové přípravy ukazovala 80,5 kg, na první soutěži jsem vážil 64,15 kg."
nebo
"Tréninky na minimu sacharidů. Den před soutěží vydržet téměř bez pití. Měl jsem z nedostatku minerálů oteklá ústa a z nedostatku vody mě bolelo břicho."
Boha jeho, když to dělá dospělý člověk, tak budiž, ale kluk, který bude ještě rok v dorostu _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Darion

|
Zaslal: čt listopad 05, 2009 11:18 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: čt listopad 05, 2009 11:32 pm Předmět: |
|
|
hehe jeste, ze mam univerzitu karlovu kousek od baraku _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: čt listopad 05, 2009 11:41 pm Předmět: |
|
|
Já taky pěšo.... ale ten kopec ze Stromovky do Dejvic... po ránu... a nebo po tréninku... Mě vždycky předbíhají důchodci....
Kdybych měla školu vedle baráku, asi bych tak i chodila...
(takhle jenom když fakt musím..) _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
schnitzel
|
Zaslal: pá listopad 06, 2009 8:45 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi reloaded
|
Zaslal: pá listopad 06, 2009 9:32 am Předmět: |
|
|
Drapere, to je dobre, ze si to vsem pripomnel :-)
navic v sobotu na celej den do prace, takze golf az v nedeli _________________ Ženě řekl: „Velice rozmnožím tvé trápení i bolesti těhotenství, syny budeš rodit v utrpení, budeš dychtit po svém muži, ale on nad tebou bude vládnout.“
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|