|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
NUMM3R™

|
Zaslal: pá listopad 06, 2009 10:02 am Předmět: |
|
|
Už tu začínaj holky otravovat s maturákem. Já ty holky ani neznám a mám mít snima maturák? Navíc s lidma kteří nejsou ani moji kámoši, jen snima musim chodit do školy. _________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
yazi reloaded
|
Zaslal: pá listopad 06, 2009 10:09 am Předmět: |
|
|
| NUMM3R™ napsal: | | Už tu začínaj holky otravovat s maturákem. Já ty holky ani neznám a mám mít snima maturák? Navíc s lidma kteří nejsou ani moji kámoši, jen snima musim chodit do školy. |
si das par jednotek alkoholu a ledy pookraji, ne? _________________ Ženě řekl: „Velice rozmnožím tvé trápení i bolesti těhotenství, syny budeš rodit v utrpení, budeš dychtit po svém muži, ale on nad tebou bude vládnout.“
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: pá listopad 06, 2009 10:25 am Předmět: |
|
|
Tak já moc nepiju, ale stejně stoho principu nemám peníze na rozhazovaní. Jo kdyby to byly aspoň kámoši. Teď to to dělá cca 2500,- to neni tolik, ale půlka třídy tvrdí, že nepůjde takže bych řekl, že ta cena půjde nahoru. _________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bouchalec
|
Zaslal: pá listopad 06, 2009 2:05 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Bouchalec dne po červenec 08, 2013 10:43 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
schnitzel
|
Zaslal: pá listopad 06, 2009 2:32 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: pá listopad 06, 2009 3:27 pm Předmět: |
|
|
ygg: musíme si pronajmout kulturák rok dopředu. Jak mám vědět co bude za rok. On nikdo z naší třídy jít nechce. Doufám, že já taky nebudu muset. _________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá listopad 06, 2009 3:38 pm Předmět: |
|
|
| NUMM3R™ napsal: | | ygg: musíme si pronajmout kulturák rok dopředu. Jak mám vědět co bude za rok. On nikdo z naší třídy jít nechce. Doufám, že já taky nebudu muset. |
To je jako pro váš maturitní ples? Myšleno vašeho ročníku? _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
frode

|
Zaslal: pá listopad 06, 2009 3:39 pm Předmět: |
|
|
| NUMM3R™ napsal: | | Už tu začínaj holky otravovat s maturákem. Já ty holky ani neznám a mám mít snima maturák? Navíc s lidma kteří nejsou ani moji kámoši, jen snima musim chodit do školy. |
Vy spolu chodite 4 roky do tridy a neznate se? Proboha, co to jste za spolek? _________________ Vaše přítomnost je tu iritující jako uvařený kaktus v opičím pyžamu.
Naposledy upravil frode dne pá listopad 06, 2009 3:39 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: pá listopad 06, 2009 3:39 pm Předmět: |
|
|
Co to mate za kreteny ve tride? _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: pá listopad 06, 2009 3:42 pm Předmět: |
|
|
Jj my jsme jen třída kluků, tak se spojíme s Ačkem aby jsme tam měli nějaké holky.
Známe se, ale jsou největší dementi co znám. Kolikrát si tam připadám jak v ústavu sociální péče.
Rodinná finanční stránka neni uplně nejlepší. Takže nechci dávat prachy za takovouhle kravinu. To to radši oslavim s kámošema v hospodě a s rodinou doma. Než takhle vyhodit prachy. _________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: pá listopad 06, 2009 3:47 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | Co to mate za kreteny ve tride? |
No hodně velký. Oni najdou nějaké slovo a musim ho tam poslouchat celej den a to dokud si nenajdou jiné....jejich slova : Franta kočička, ehm áno áno (ze south parku s peklo na zemi, jak řiká Ano, ano mrd*j tučňáka do ucha ....) nebo celej den dělaj pazvuky. To neni kolektiv tam je to spíš na skupinky. _________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnold Schwarzenegger
(ban)
|
Zaslal: pá listopad 06, 2009 4:29 pm Předmět: |
|
|
v takovým případě je šikana na místě.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bouchalec
|
Zaslal: po listopad 09, 2009 2:58 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Bouchalec dne po červenec 08, 2013 10:42 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
začátečnikova
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|