LJ - myška tanečnice, crossfit kluk od vedle a tak!

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 39, 40, 41 ... 80, 81, 82  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - LJ - myška tanečnice, crossfit kluk od vedle a tak!  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> LJ - myška tanečnice, crossfit kluk od vedle a tak!
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
LJ

PříspěvekZaslal: pá říjen 16, 2009 8:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tanečky
90 minut výuky základů muzikálu, sem sedřenej ale spokojenej, přemýšlím že bych si tu výuku vzal nastálo, není nic hezčí než sál spokojenejch princezen
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: so říjen 17, 2009 11:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

LJ napsal:
není nic hezčí než sál spokojenejch princezen
Leda uspokojenejch :-)

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
LJ

PříspěvekZaslal: út říjen 20, 2009 11:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tanečky
jazz 90 minut

Dneska dobrý, no, na to že sem z formy, tak sem všechno udejchal, to je fajn, protože ve čtvrtek du zase učit asi ... ale jinak je to děsivý, jediný co je super je jídlo. Naložili sme v neděli asi kilo panenky a furt si to děláme, k tomu sem na pevno na neděli zařadil čerstvý stejky z lososa, to je něco čeho se člověk nikdy nepřejí
LJ

PříspěvekZaslal: pá říjen 23, 2009 12:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tanečky
jazz 90 minut

Prozměnu jsem učil, docela nášup, kdybych udržel takovýhle tempo 3x týdně a k tomu občas rozmátil pytel, tak za dva tři měsíce budu zabiják ...
LJ

PříspěvekZaslal: pá říjen 23, 2009 11:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tanečky
90 minut jazzu

Opět jsem učil, opět jsem jel se do toho vopřel a opět sem z toho totálně vyřízenej . Přes víkend zrelaxuju, zajdu si do fitka a sauny, další hodinu mám v úterý.
LJ

PříspěvekZaslal: ne říjen 25, 2009 10:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Posilovna
bench up to 10x75kg
chestpress rehab
přítahy s oporou hrudníku up to 5x95kg (plnej kotel)
tricepsové stahování kladky rehab

Plavání, sauna
15 minut plavání
4x saunovačka, lehárko a pohoda

Dneska klasická nedělní siesta, cítím se odpočatě a tak to má bejt .
LJ

PříspěvekZaslal: čt říjen 29, 2009 8:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Úterý - tanečky
45 minut jazzu, lehkej výklus

Tanečky
90 minut jazz, vostrý tempo, princezny kňučely .

Dneska docela dobrý, vždycky mě překvapí, že ač totálně zadýchanej, stále stíhám mluvit a obstojně lhát, že to přece ještě nic není .
LJ

PříspěvekZaslal: so říjen 31, 2009 4:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pátek - tanečky
30 minut lehkej jazz, ani redbull mě nenakopnul

Trénink
bench na mírně šikmé 10x60kg, 10x65kg, 10x65kg
tlaky na prsa na hammeru up to 40kg na každé straně
přítahy s oporou hrudníku na hammeru up to 50kg na každé straně
stahování horní kladky rehab
stahování tricepsové kladky rehab

Dneska po čase opět fitko, lehký protažení, hammer strength stroje jsou klasika .
LJ

PříspěvekZaslal: út listopad 03, 2009 11:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tanečky
90 minut moderna

Dneska se mi tancovalo hezko, asi sem zhubl i přes časté obědy u pana em, na pavláku holt nejsou pořádný restaurace ...
LJ

PříspěvekZaslal: pá listopad 06, 2009 8:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tanečky
110 minut jazz

Dneska docela dlouhej trénink, přišel sem trochu dřív a abych trochu se protáhl, ale pak sem se do toho opřel a princezny myslím byly spokojený, takže sem i já .
LJ

PříspěvekZaslal: so listopad 07, 2009 11:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trénink
tricepsový bench na šikmé 10x55kg, 10x60kg, 10x65kg, 5x70kg, 3x75kg
peckdeck up to 5x70kg
stahování horní kladky stroj rehab

Sauna, bazén
15-20 minut plavání
4 kolečka saunování, lehárko

Dneska klasickej odpočinkovej víkendovej mix, super. Na šikmým benchi ještě rezerva, docela dobrý, na to jak často jsem teď ve fitku .
LJ

PříspěvekZaslal: ne listopad 08, 2009 10:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Power yoga
60 minut

Plavání, sauna
30 minut
Pár délek bazénu, 2 kola saunování, pak už zavírali.

Dneska pokračování relaxovací pohodičky
LJ

PříspěvekZaslal: po listopad 09, 2009 4:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Shodil jsem poslední dobou pár kilo dolů - 5-6kg určitě. Mám problém se dvěma věcma a to je ranní rychlý doplnění cukrů (zaspávám a nestíhám ráno nic dělat) a souběžně denní příjem sacharidů, protože dohánět tancování junk foodem je dost debilní.

Rozhodl jsem se po čase tudíž opět zabrousit mezi sachariďáky. Protože rád zkouším nový věci a Ronnie mi dává úžasnou slevu, tak sem objednal ten novej gangsta gainer BIG. Jestli po něm zčernám nebo vyrostu, to uvidíme záhy, zítra by mi měl přijet poštou , zatím sem na něj nečetl žádný reakce nikde, tak možná budu první kdo ho zkritizííruje?
LJ

PříspěvekZaslal: st listopad 11, 2009 12:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám dvě novinky. Zaprvý jsem si v neděli pochroumal rameno na yoze , což je humus. Zadruhý jsem to včera chtěl v hostivaři vysaunovat a mile mě překvapili, že mají až do 24.00 - s poznámkou, že si ale musím koupit vstup za cirka 30 000, protože pro nečleny tam nejde jít , takže sem šel leda do prdele .

Dneska mi přišel balíček compress expandu. První na fóru už nebudu, koukal sem že moog už to ochutnal, ale budu asi první, kdo to neochutná hned. Otevřel sem totiž po měsíci shaker a zjistil, že sem ho minule zapomněl umýt. Můžu s klidem říct že dva týdny starý maso, zapomenutý v léta na balkóně, vonělo líp . Shaker sem vyhodil a musím si zajít koupit novej.

Nicméně je super že na obalu expandu je praktickej plastovej úchop, takže sem to z práce domů netahal nijak děsivě, jak to chutná napíšu, až si koupím shaker
Spazik

PříspěvekZaslal: st listopad 11, 2009 12:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To nemáš doma nějakou sklenici od okurek nebo flašku od mlíka, aby si nemusel čekat na šejkr?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - LJ - myška tanečnice, crossfit kluk od vedle a tak! Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 39, 40, 41 ... 80, 81, 82  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: