|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
supporter
(ban)
|
Zaslal: po listopad 09, 2009 6:04 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Scierx

|
Zaslal: po listopad 09, 2009 6:19 pm Předmět: |
|
|
Štve mě, že jsem ještě nedokázal najít náhradu za zrušené fitko2000, dneska jsem se vydal do bluegymu, samozřejmě plno.. a jelikož jsem neměl žádné jiné alternativní řešení, skončil jsem zas v tom blbém spinning&fitness (omlouvám se těm, kteří to tam mají rádi, ale je to fakt asi nejhorší posilka široko daleko - jedine plus je, že to mam par metrů od baráku)...  já chci zpátky fitko2000.. _________________ [url=http://www.sloganizer.net/en/][img:f036511df9]http://www.sloganizer.net/en/style3,scierx.png[/img:f036511df9][/url]
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: po listopad 09, 2009 6:21 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po listopad 09, 2009 8:16 pm Předmět: |
|
|
Caledan mne dnes rikal, ze uz pry na VUTecku na kolejich nejaky fitko je nejakej ValeryGym nebo co, ceny pry stejne a vybaveni ponechano  Pokud ano, tak si tam alespon budu chodit cvicit zada _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Kadd

|
Zaslal: út listopad 10, 2009 8:21 am Předmět: |
|
|
začíná mě štvát, že neznám osobně nikoho koho bych se mohl zeptat na radu... _________________ Co nejde silou, jde ještě větší silou!
Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
|
|
| nahoru |
|
 |
Scierx

|
Zaslal: út listopad 10, 2009 10:55 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: út listopad 10, 2009 11:47 am Předmět: |
|
|
Celní úřad....jeho pokakané číslo EORI, které je totožné s DIČ, ale musíte na celní úřad, kde vás zaregistrují a zkontrolují všechny možné doklady, které už dávno před celníky vydaly a kontrolovaly zástupy jiných úředníků. _________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: út listopad 10, 2009 11:51 am Předmět: |
|
|
To Di ... říká ti něco aktivní politika zaměstnanosti? _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: út listopad 10, 2009 12:06 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út listopad 10, 2009 4:34 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: út listopad 10, 2009 4:52 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Scierx napsal: | | Draper napsal: | Caledan mne dnes rikal, ze uz pry na VUTecku na kolejich nejaky fitko je nejakej ValeryGym nebo co, ceny pry stejne a vybaveni ponechano Pokud ano, tak si tam alespon budu chodit cvicit zada |
paráda, zitra to tam půjdu omrknout |
a udelejte tam pred fitkem nejakou demonstraci ze chcete zpatky Drapera A nebo by se treba nekdo mohl privazat k poulicnimu osvetleni a drzet hladovku, dokud me nevezmou zpatky |
Trochu přitvrdíme. Čas vyjednávání vypršel. Říkejte si tomu extrém, ale navrhuji, abychom šli tvrdě a bez prodlení zaútočili skutečně masovou letákovou kampaní, a zatímco se z ní bude sbírat, nasadíme cirkusáky, alegorické vozy, pouliční divadlo a možná i dobročinné koncerty, ano? A pokud to bude málo, lituji, ale přijde čas triček: „Draper dovnitř!“, „Fitko be Drapera? Ne, děkuji!“
:D:D:D:D _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út listopad 10, 2009 4:55 pm Předmět: |
|
|
Mate me pozehnani, prubezne me informujte, ja to budu zatim sledovat z povzdali _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: út listopad 10, 2009 11:23 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: st listopad 11, 2009 6:39 pm Předmět: |
|
|
Přišel jsem pozdě na zkoušku-protože byl rano kolaps dopravy-protože trolejbus naboural-a protože jsem v něm byl tak mám bouli na hlavě jak jsem orazítkoval tyč _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|