|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ygg
|
Zaslal: po listopad 16, 2009 10:31 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Poman

|
Zaslal: po listopad 16, 2009 10:33 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: po listopad 16, 2009 10:36 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny HaRd
|
Zaslal: po listopad 16, 2009 10:46 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: po listopad 16, 2009 10:50 pm Předmět: |
|
|
| Johny HaRd napsal: | | NUMM3R™ napsal: | | ygg napsal: | | NUMM3R™ napsal: | | Před chvilou mi kámoš psal, že viděl holku která se mi líbí a chci jí, jak si vede jednoho frajera domu. Doprdele. |
A tak pokud ji nechceš vyloženě jen pro sebe, tak je to možná i docela pozitivní info ... když jeho, proč ne občas tebe |
Nejsem ten typ co myslí jen jedno. Prostě jí chci brát jako přítelkyni, né jen kámošku na sex. | Jenže ona nechce přítele, ale spoustu kámošů na sex |
Ona taková neni to se neboj. Koukám, že jsem to tady pobavil no nic. _________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
qAndrew
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: po listopad 16, 2009 11:07 pm Předmět: |
|
|
| NUMM3R™ napsal: |
Před chvilou mi kámoš psal, že viděl holku která se mi líbí a chci jí, jak si vede jednoho frajera domu. Doprdele. |
Kamos keca a chce ji taky, tak te takhle odstavil ze hry
|
|
| nahoru |
|
 |
setny
|
Zaslal: po listopad 16, 2009 11:12 pm Předmět: |
|
|
Koukám, že tady jste zase vtipní...
NUMM3R™: Postav se k tomu jako chlap a nezapomeň, že pro jedno kvítí se ráno slunce nerozsvítí.
Přece není jediná, ale nevěš hlavu třeba se za pár let vaše cesty spojí. _________________ "Není moudrý ten, kdo ví mnoho, ale ten, kdo ví, čeho je třeba. "
"Svoboda je jen zbožné přání."
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: po listopad 16, 2009 11:17 pm Předmět: |
|
|
| NUMM3R™ napsal: | | Johny HaRd napsal: | | NUMM3R™ napsal: | | ygg napsal: | | NUMM3R™ napsal: | | Před chvilou mi kámoš psal, že viděl holku která se mi líbí a chci jí, jak si vede jednoho frajera domu. Doprdele. |
A tak pokud ji nechceš vyloženě jen pro sebe, tak je to možná i docela pozitivní info ... když jeho, proč ne občas tebe |
Nejsem ten typ co myslí jen jedno. Prostě jí chci brát jako přítelkyni, né jen kámošku na sex. | Jenže ona nechce přítele, ale spoustu kámošů na sex |
Ona taková neni to se neboj. Koukám, že jsem to tady pobavil no nic. |
vsechny jsou takove synku...nektera je mene,nektera je vice...ale jsou na to vsechny..smir se s tim
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: po listopad 16, 2009 11:32 pm Předmět: |
|
|
| NUMM3R™ napsal: | | Sacharidacek napsal: | lol ty mas odcviceno dohromady nula nula nic a uz te bolej kolena a zada , raci se na to fakt vyser , nebo budes ve 20ti jezdit na kryplkaře |
Já hrál fotbal jestli ti to něco řiká. 22 lidi si hraje s takovou kulatou věcí, jmenuje se to míč. Mohu ti poslat obrázek kdyby si nevěděl. | ja hral fotbal od prvni do devate tridy , taky toho mam hodne nabehane
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: po listopad 16, 2009 11:55 pm Předmět: |
|
|
To NUMM3R™ .... tak je pravda, že z našich poznámek by se dalo usoudit, že jsme takové stádo vulgárních přízemních dobytků .... což taky do značné míry jo:-)))) .... ale ber to takto. Buď ji zaujmeš prostě tak moc, že s tebou bude chtít chodit....a pak je v podstatě jedno, jestli někoho má nebo ne, prostě budeš lepší, a ona se rozhodne být s tebou, a ne s ním. Nebo nikoho nemá, a pak ji musíš zase přesvědčit o tom, že právě ty jsi ten pravý, se kterým ze všech ostatních chce chodit. Takže je to obojí o tom samém, a jestli je momentálně zadaná, nebo má nějaké nápadníky, je v zásadě dost jedno .... tedy snad jen ta první varianta má to riziko, že ti někdo může chtít zkusit rozbít hubu _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: út listopad 17, 2009 9:30 am Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | | NUMM3R™ napsal: | | Sacharidacek napsal: | lol ty mas odcviceno dohromady nula nula nic a uz te bolej kolena a zada , raci se na to fakt vyser , nebo budes ve 20ti jezdit na kryplkaře |
Já hrál fotbal jestli ti to něco řiká. 22 lidi si hraje s takovou kulatou věcí, jmenuje se to míč. Mohu ti poslat obrázek kdyby si nevěděl. | ja hral fotbal od prvni do devate tridy , taky toho mam hodne nabehane |
Ok tak to jsem rád, tak určitě víš, že fotbal na kolena moc šetrnej neni.
Stěma kolenama jsem už předtím parkrát problém. Dneska mě už nebolej vůbec ( ve středu to zkusim a budud dodržovat 100% a uvidim). Jen ty spodní záda, protože neumim veslovat se spodní kladkou (hlavně, že já kokot si tam radši nedám míň ) _________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: út listopad 17, 2009 9:35 am Předmět: |
|
|
ygg: Dozvěděl jsem se, že snim chodí no. Takže se budu muset hodně snažit.
Stim, že by mi rozbil hubu nevim, nevim. On by nejspíš na to fyzicky měl (je celkem vysokej a 50kg asi taky nemám  ), ale psychicky ne. Pamatuju jak se tu dřív bál každého když se jsem nastěhoval, tak i dlouho po tom se furt všech bal, on by se radši nechal zmlátit místo toho aby se bránil, ale nevim jak je na tom teď no. Buď jí zbalim, nebo bude fight stim týpkem. _________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|