Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 119, 120, 121 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: út listopad 17, 2009 9:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pak je tady ještě jedno hledisko a to je vzhled :-) kolem 15 let celkem zásadní.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
NUMM3R™

PříspěvekZaslal: út listopad 17, 2009 9:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon: problém je vtom, že já ji chci, ale ona má jiného. A já jsem nejspíš na holky guma.
qAndrew: nevim jestli k něčemu došlo, nesjpíš ne a ona neni ten typ holky, co by dala každému na diskotece apod.
Gohan: kéž by, to bych měl radost, kdyby nebyla stim...., ale potvrdilo mi to více lidí.
Setny: děkuju, ale je to už druhá holka co bych takhle moc chtěl a znám jí dlouho. Ta první mě chtěla a já kokot jí dohodil kámošovi, teď jsou spolu už snad rok. Aspoň, že jsou štastný.
Iron.Pumping : když myslíš.
Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
NUMM3R™

PříspěvekZaslal: út listopad 17, 2009 9:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Pak je tady ještě jedno hledisko a to je vzhled :-) kolem 15 let celkem zásadní.

Jo přesně Petře, to jsem si taky řikal. Mě je 17 a jí 16, takže tam ten vzhled hraje asi dost velkou roli. Budu se muset dát, nějak do gala a hurá na lov.
Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
Sacharidacek
(ban)

PříspěvekZaslal: út listopad 17, 2009 9:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

NUMM3R™ napsal:
Sacharidacek napsal:
NUMM3R™ napsal:
Sacharidacek napsal:
lol ty mas odcviceno dohromady nula nula nic a uz te bolej kolena a zada , raci se na to fakt vyser , nebo budes ve 20ti jezdit na kryplkaře

Já hrál fotbal jestli ti to něco řiká. 22 lidi si hraje s takovou kulatou věcí, jmenuje se to míč. Mohu ti poslat obrázek kdyby si nevěděl.
ja hral fotbal od prvni do devate tridy , taky toho mam hodne nabehane

Ok tak to jsem rád, tak určitě víš, že fotbal na kolena moc šetrnej neni.
Stěma kolenama jsem už předtím parkrát problém. Dneska mě už nebolej vůbec ( ve středu to zkusim a budud dodržovat 100% a uvidim). Jen ty spodní záda, protože neumim veslovat se spodní kladkou (hlavně, že já kokot si tam radši nedám míň )
kdyz si tam dam plnej kotel u tohoveslovani a rvu to vsim mozny , taky me bolej spodni zada ... Tet tam mam max 90 kg a jedu to jenom zadama a v pohode , taky uz sem prisel na to , ze neam cenu se hnat za vahama , abych pak za 5 let nemohl ani chodit
NUMM3R™

PříspěvekZaslal: út listopad 17, 2009 9:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sacharidacek napsal:
kdyz si tam dam plnej kotel u tohoveslovani a rvu to vsim mozny , taky me bolej spodni zada ... Tet tam mam max 90 kg a jedu to jenom zadama a v pohode , taky uz sem prisel na to , ze neam cenu se hnat za vahama , abych pak za 5 let nemohl ani chodit[/quote]

Já ten cvik ani moc necvičim, tak se nedivim, že nedávám techniku u vyšších vah. Takže pro příště uberu, nebo se naučim přítahy JČ.
Pavelcb

PříspěvekZaslal: út listopad 17, 2009 10:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

+s měsíčním spožděním nám začali dělat v paneláku okna!!! A my jsme nqa řadě až 4.12.
NUMM3R™

PříspěvekZaslal: út listopad 17, 2009 10:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

U nás v paneláku máme hrozný okna, starostka nám dvě vyměnila a vůbec netěsní. A když je chce máma umejt tak je to hrůza, protože jsou uchycené jen dole a musej se vyklopit do bytu.

Naposledy upravil NUMM3R™ dne út listopad 17, 2009 10:19 am, celkově upraveno 1 krát
ygg

PříspěvekZaslal: út listopad 17, 2009 10:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

NUMM3R™ napsal:
ygg: Dozvěděl jsem se, že snim chodí no. Takže se budu muset hodně snažit.
Stim, že by mi rozbil hubu nevim, nevim. On by nejspíš na to fyzicky měl (je celkem vysokej a 50kg asi taky nemám ), ale psychicky ne. Pamatuju jak se tu dřív bál každého když se jsem nastěhoval, tak i dlouho po tom se furt všech bal, on by se radši nechal zmlátit místo toho aby se bránil, ale nevim jak je na tom teď no. Buď jí zbalim, nebo bude fight stim týpkem.

Na to bacha .... přitažlivost dominantního alfa samce sice často funguje , ale ženský ochranitelsko - litovný pud je v nich neskutečně hluboko zakodován, takže by sis možná ulevil, ale krom toho, že bys byl za totálního debila , bys navíc mohl být navždy ze hry ... a on v ní ... i v ní

To Pavelcb .... a čemu se divíš, pro soukromníky se dělá v létě, pro erár v zimě, to sis ještě nezvyknul ? Už se těším na prosincový první sníh, jak začnou asfaltovat ten tankodrom k Motolu
NUMM3R™

PříspěvekZaslal: út listopad 17, 2009 10:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg: pak mi to taky došlo, ona řikala, že námá ráda násilí, takže kdyby jsme se někde poprali (až by nebyl sní), tak bych si moc nepomohl, protože si myslim, že by mě za tohle 100% nechtěla.

Akce nakládačka se teda zamítá. Má někdo nějakej jinej nápad?
Johny HaRd

PříspěvekZaslal: út listopad 17, 2009 12:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Počkej si, až bude někde s tím týpkem. Přijď k ní a řekni, že jí miluješ Pak se nech zmlátit tím týpkem, rozbreč se a nech zapracovat ochranitelsko-litovný pud

Eric Cartman
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
NUMM3R™

PříspěvekZaslal: út listopad 17, 2009 12:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten by se do mě jen tak nepustil. A myslim, že kdybych před lidma s kterejma chodí ta holka ven, jí řekl, že jí miluju tak by se asi smáli a musel bych ty kluky zbít já.
frode

PříspěvekZaslal: út listopad 17, 2009 12:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pavelcb napsal:
+s měsíčním spožděním nám začali dělat v paneláku okna!!! A my jsme nqa řadě až 4.12.

Pokud to nebude nejaka banda pitomcu, tak to budou mit za par hodin hotovy. Oni tam taky nebudou chtit mrznout vecnost. Lepsi, nez kdyby se vam s tim v lete sragorili celej den.
frode

PříspěvekZaslal: út listopad 17, 2009 12:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

NUMM3R™ napsal:
Ten by se do mě jen tak nepustil. A myslim, že kdybych před lidma s kterejma chodí ta holka ven, jí řekl, že jí miluju tak by se asi smáli a musel bych ty kluky zbít já.

Neni jedina a urcite ani posledni. Prd na to a najdi si volnou. Nebo taky muzes skoncit tak, ze ti ji po par mesicich odlaka nejakej vetsi frajer. Sedmnact, cha, to byly casy ... si pamatuju holky od nas ze skoly, ty nejvetsi krasky (po kterych letela snad cela trida) vypadaly po letech na sraze strasne a holkam, kterych si nikdo nikdy moc nevsimal, nesahaly ani po kotniky. Takze pozor na ten vzhled.
NUMM3R™

PříspěvekZaslal: út listopad 17, 2009 12:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky chlapi, přesvědčili jste mě, kašlu na to, dám tomu volnej průběh.
Black Dragon

PříspěvekZaslal: út listopad 17, 2009 1:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

frode napsal:
Neni jedina a urcite ani posledni. Prd na to a najdi si volnou. Nebo taky muzes skoncit tak, ze ti ji po par mesicich odlaka nejakej vetsi frajer. Sedmnact, cha, to byly casy ... si pamatuju holky od nas ze skoly, ty nejvetsi krasky (po kterych letela snad cela trida) vypadaly po letech na sraze strasne a holkam, kterych si nikdo nikdy moc nevsimal, nesahaly ani po kotniky. Takze pozor na ten vzhled.

Souhlasim ... nesouhlasim - ty zadany sou lepsi ... nevim proc, ale holka co rekne, ze nikoho nema mi prijde takova nezajimava...

S tim poslednim taky souhlasim...na zakladce sme mely nejaky holky, ktery treba skoro vubec nemluvily a x-let sem je nevidel, tedka kdyz sem nejaky videl jenom na fotkach, tak bych je asi na diskotece balil

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 119, 120, 121 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: