CVIKY <--- KONTROLA PREVEDENIA (VASE VIDEA SEM)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 50, 51, 52  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - CVIKY <--- KONTROLA PREVEDENIA (VASE VIDEA SEM)  Úvodní stránka -> Trénink -> CVIKY <--- KONTROLA PREVEDENIA (VASE VIDEA SEM)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
DrLift

PříspěvekZaslal: po říjen 19, 2009 7:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Big Muscle napsal:
Ne každý čte můj log, tak to dám radši i sem, tak sorry za doublepost.

Prosím o ověření techniky MT. Mám 194 cm a největší problém mám, že vystrkuju kolena dopředu a mam z toho odřený holeně.

Chodis to pekne. Nic moc bych nemenil. Odreny holene jsou v poradku. Proc myslis, ze na zavodech v liftu musi mit zavodnici povinne podkolenky....

Jediny s cim trochu zaexperimentuj je sirka postoje (psal jsi, ze vytacis kolena). Ruce drz porad na sirku ramen, aby sis zbytecne neprodluzoval drahu a jen ozkousej malinko menit postoj.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Tomas3P

PříspěvekZaslal: po listopad 16, 2009 12:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj můžete kouknout na techniku u MT a kdyžtak poradit s nějakýma chybama? díky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
PetrSikora

PříspěvekZaslal: po listopad 16, 2009 7:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zeptám se na jednu pitomost možná....MT cvíčíte s tím že činkou se dotknete země? Já tedy ne,tak nevím jestli je něco špatně...
příjde mi lepší když neuvolním sval během pohybu,hm?
Dík za info
setny

PříspěvekZaslal: po listopad 16, 2009 7:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

PetrSikora napsal:
zeptám se na jednu pitomost možná....MT cvíčíte s tím že činkou se dotknete země? Já tedy ne,tak nevím jestli je něco špatně...
příjde mi lepší když neuvolním sval během pohybu,hm?
Dík za info

Činku bys měl úplně položit a znovu zdvihnout.
Pokud nepokládáš tak se ochudíš o první část pohybu a potom těžší váhy neodlepíš od podlahy.
Ať to lítá.
Wygh

PříspěvekZaslal: po listopad 16, 2009 9:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tomas3P: jestli udržíš takovouhle techniku i u větších vah, tak je to dle mého názoru supr. Jinak určitě pokládat, povolil a znovu zvednout ze země.

Jesse Marunde
Tomas3P

PříspěvekZaslal: út listopad 17, 2009 1:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wygh napsal:
Tomas3P: jestli udržíš takovouhle techniku i u větších vah, tak je to dle mého názoru supr. Jinak určitě pokládat, povolil a znovu zvednout ze země.

Ahoj ještě bych se chtěl zeptat jestli je normální, když to jedu střídavým úchopem a vždy se mi zdá když se vidím v zrcadle před sebou že je jedno rameno dominatní a i trapezovej sval, prostě že je nějak víc ve předu než to druhé rameno. Pak když prohodím ruce je to zase na druhé straně.
Wygh

PříspěvekZaslal: út listopad 17, 2009 2:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je tím střídavým úchopem, necvič před zrcadlem . neřeš zbytečnosti.

Jesse Marunde
Big Muscle

PříspěvekZaslal: út listopad 17, 2009 4:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DrLift napsal:
Big Muscle napsal:
Ne každý čte můj log, tak to dám radši i sem, tak sorry za doublepost.

Prosím o ověření techniky MT. Mám 194 cm a největší problém mám, že vystrkuju kolena dopředu a mam z toho odřený holeně.

Chodis to pekne. Nic moc bych nemenil. Odreny holene jsou v poradku. Proc myslis, ze na zavodech v liftu musi mit zavodnici povinne podkolenky....

Jediny s cim trochu zaexperimentuj je sirka postoje (psal jsi, ze vytacis kolena). Ruce drz porad na sirku ramen, aby sis zbytecne neprodluzoval drahu a jen ozkousej malinko menit postoj.

Dík za radu, zatím pořád tak nějak experimentuju. Z váhou 70 kg už to zvládnu naprosto bez problému, ale na 80 už mám zase problém. Činka mi přijde dost lehká, jenže problém s postojem. Bude to zřejmě zkrácenýma hamstringama, že nemůžu jít prdelí dozadu, ale musím do jakého si podřepu, u kterého mám 2 možnosti:
- buď nechám jít kolena dostran, jenže pak musím mít dost široký úchop a taky mě z toho divně tahá v kyčlích (na začátku stojím rovně a nakonci série mam paty skoro u sebe a špičky zase daleko od sebe)
- snažím se držet kolena rovně, jenže pak přepadávám dopředu a dost u toho trpí spodní záda.
Matheus

PříspěvekZaslal: st únor 10, 2010 12:14 am    Předmět: DŘEPY Odpovědět s citátem

Sportu zdar.
Máme s kamarádem takovou drobnou neshodu ohledně dřepů . Tvrdí mi, že lidé co mají delší holeně, nedokážou jet dřep tak, aby jim nešly kolena před špičky, protože by se museli příliš předklánět. Nikde jsem nečetl ani neviděl nic, by tuto myšlenku podporovalo, ale je pravda že se vyšší lidé musí u dřepu víc předklonit. Není tato technika nebezpečná pro spodní záda?
Co je lepší?
Jít víc do předklonu, tak aby nešly kolena dopředu.
nebo
To udělat prostě tak jak všichni doporučují, mít kolena nad špičkama, sedat si jakoby dozadu a předklonit se...
Zajímalo by mě jak je to třeba u začátečníků? Jestli pro ně není lepší zmírnit stres na spodní záda a držet trup více vzpříma a trošku ošidit techniku tím že nacpeme nohy víc dopředu.

Chlápek tady na videu jede dřepy technicky si myslím výborně, ale přeci jen... není ten předklon nebezpečný pro ty záda?

Díky za odpověď fakt bychom to potřebovali vědět.
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: st únor 10, 2010 8:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kua ten tema nohama krouti zezacatku :D nwm taky jsem slysel ze kolena maj byt tak, aby nebyly prez spicky, ale videl jsem i ronnieho a ten jel prez
Matheus

PříspěvekZaslal: st únor 10, 2010 8:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CZEBLADE napsal:
kua ten tema nohama krouti zezacatku :D nwm taky jsem slysel ze kolena maj byt tak, aby nebyly prez spicky, ale videl jsem i ronnieho a ten jel prez

ukazuje chyby
CIZO

PříspěvekZaslal: st únor 10, 2010 8:52 am    Předmět: Re: DŘEPY Odpovědět s citátem

Matheus napsal:
Sportu zdar.
Máme s kamarádem takovou drobnou neshodu ohledně dřepů . Tvrdí mi, že lidé co mají delší holeně, nedokážou jet dřep tak, aby jim nešly kolena před špičky, protože by se museli příliš předklánět. Nikde jsem nečetl ani neviděl nic, by tuto myšlenku podporovalo, ale je pravda že se vyšší lidé musí u dřepu víc předklonit. Není tato technika nebezpečná pro spodní záda?
Co je lepší?
nebo
To udělat prostě tak jak všichni doporučují, mít kolena nad špičkama, sedat si jakoby dozadu a předklonit se...
Zajímalo by mě jak je to třeba u začátečníků? Jestli pro ně není lepší zmírnit stres na spodní záda a držet trup více vzpříma a trošku ošidit techniku tím že nacpeme nohy víc dopředu.

dam to do clanku - poradny

Derek Poundstone
Matheus

PříspěvekZaslal: st únor 10, 2010 10:51 am    Předmět: Re: DŘEPY Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
Matheus napsal:
Sportu zdar.
Co je lepší?
nebo

dam to do clanku - poradny

super, díky moc
magion

PříspěvekZaslal: st únor 10, 2010 11:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tesim se clanek Cizo

Jen takova technicka poznamka: Proc by se jako nemohlo jit kolenama pres spicky?

Ze pekne technicky drepy, pekne je omrdava, takle vysoko nejezdim ani box squat
Tomkins

PříspěvekZaslal: st únor 10, 2010 2:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky se mi ty dřepy na videu zdaj odrbaný. To, že hluboký dřep (pod horizontální úroveň) škodí kolenům, si myslím, že je nesmysl. A i kdyby nebyl, ten týpek prostě ještě o trochu níž jít mohl.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - CVIKY <--- KONTROLA PREVEDENIA (VASE VIDEA SEM) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 50, 51, 52  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: