|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
IluvSunshine

|
Zaslal: st listopad 18, 2009 7:03 pm Předmět: |
|
|
| Dome-V napsal: | | YUD napsal: | | Dome-V napsal: | Zajtra zapocet, kery musim apsolvovat , ale hl. skusajuci profesor body neberie vubec do uvahy kks .To by ma tak nes*alo, ako to ze to viem ratat, no vzdy sa v uprave vzorcov, alebo prkotine pomylim a pak to stoji za cct |
Máš štěstí, že pravděpodobně studuješ technicky zaměřený obor |
Stastim bych to nenazyval, 70% nas informatikov vyleti prave na matike . Ked vystudujem , nebudeme informatitici , ale matematici |
Ach to nepochopeni :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Bazzy

|
Zaslal: st listopad 18, 2009 8:35 pm Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | http://www.novinky.cz/koktejl/184645-brutalni-klip-zaziva-pojidane-ryby-vyvolal-protesty-z-celeho-sveta.html
trapeni zvirat me dycky nasere ze vseho nejvic , ZASRANI CINANI |
jak by rekli rammstein... du bist was du isst
|
|
| nahoru |
|
 |
qAndrew
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st listopad 18, 2009 10:21 pm Předmět: |
|
|
| dzordn2 napsal: | | Neskutečná blamáž! Po prohře s Ázerbájdžánem skončili Češi poslední – Sport.cz | No jo, měli bychom tomu štěstíčku jít zase trochu naproti...vono se to samo neudělá...my se tady klepeme vo žití a voni si dělaj na hlavě nějaký komedie...proletáří _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: st listopad 18, 2009 10:57 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | dzordn2 napsal: | | Neskutečná blamáž! Po prohře s Ázerbájdžánem skončili Češi poslední – Sport.cz | No jo, měli bychom tomu štěstíčku jít zase trochu naproti...vono se to samo neudělá...my se tady klepeme vo žití a voni si dělaj na hlavě nějaký komedie...proletáří |
Měli tam poslat aspoň třicetník na kříž...
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt listopad 19, 2009 7:04 am Předmět: |
|
|
Přesně tak, bylo by to pořešený...ale my se zvednem :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt listopad 19, 2009 7:54 am Předmět: |
|
|
Silnější pes m**á vole
:-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: čt listopad 19, 2009 8:22 am Předmět: |
|
|
| Pavelcb napsal: | | vím,že se to tu už řešilo,ale nejde mi psát barevně. (vím,jak se to dělá) prostě mi to nejde. |
aha, takze nejses sam... reknu ronniemu at na to koukne kde je chyba _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: čt listopad 19, 2009 10:43 am Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Pavelcb napsal: | | vím,že se to tu už řešilo,ale nejde mi psát barevně. (vím,jak se to dělá) prostě mi to nejde. |
aha, takze nejses sam... reknu ronniemu at na to koukne kde je chyba |
zlatej
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: čt listopad 19, 2009 11:29 am Předmět: |
|
|
| Pavelcb napsal: | | CIZOPASNIK napsal: | | Pavelcb napsal: | | vím,že se to tu už řešilo,ale nejde mi psát barevně. (vím,jak se to dělá) prostě mi to nejde. |
aha, takze nejses sam... reknu ronniemu at na to koukne kde je chyba |
zlatej |
Už by to mělo fungovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: čt listopad 19, 2009 11:34 am Předmět: |
|
|
vypada to ze jo
ale ted pro zmenu koukam, ze mi zmizelo okenko pro velikost textu _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: čt listopad 19, 2009 1:13 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
Zaslal: čt listopad 19, 2009 1:19 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|