_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Už jsem se lekl, že jsem tak blbej a nepochopil jsem ty vaše vtípky správně.
_________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
vidite jak me cuka ta ruka? to je uplne na hovno, dalsi chyba nastavim si nohy ale dam si je zrejme moc k sobe a nemam balanc, potom kdyz uz cinku drzim v rukach tak si je jeste posouvam..picovina
167,5kg
100kg a prekvapeni na konec :D
tu jednu sem teda dotlacit mohl ale to by zas nebyla takova sranda
Diky Drejpre
EDIT: pani Bazzy se mne smeje ze ty kotouce hladim
Naposledy upravil Bazzy dne pá listopad 20, 2009 1:04 pm, celkově upraveno 2 krát
Moc pekny :) si muzu jenom zdat o takovejch vykonech pekny jen tak dal
_________________ Sest tajemstvi uspechu 1 - VĚŘTE V SEBE SAMA
2 - PORUŠUJTE PRAVIDLA 3 - NEBOJTE SE SELHÁNÍ 4 - IGNORUJTE POCHYBOVAČE
5 - DEJTE DO TOHO VŠECHNO 6 - DÁVEJTE NAZPĚT
Hlavně že si ti tam válí ty závěry a kotouče lítají tam a sem:-)))))
Ale jinak super .... jak maxko, tak i to s tím kilem
A ten pajdající mrzák má neskutečný ruce
dopr.... co se to tam koliba za hnusnyho kacera
ja takhle chodim? ne to bude asi nejaky fake a nebo nahoda
jinak Bazzy moc pekny, ale mozna dnes nebyl ten pravy den na maximalku, ten den, jak jsi dal 3x3 x 150kg bys dal urcite vic a promin, ze jsem te vic nepodporil, ale nejak dnes nebyly endorfiny
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru