|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: ne listopad 22, 2009 8:13 am Předmět: |
|
|
| Bazzy napsal: | M4l dik kamo...
Miro kdybys nekdy nastartoval ten tvuj moped a dojel za nama tak vis ze tomu uz tak par let neni koubu potkavam ale distancoval ze ze sceny | Já jsem ve Vaňkovce častěji než ty, panáčku. Naposled ve čtvrtek.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Bazzy

|
Zaslal: ne listopad 22, 2009 8:59 am Předmět: |
|
|
to je vul prej kaviarovy tousty, tak se nekdy ozvi ne? hergot
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: ne listopad 22, 2009 12:31 pm Předmět: |
|
|
drepy 5x5 up to 3x5x140 ( tak prej mozna jen 135:))
hakeny 4x10
zakopavani
premisteni a push press 5x5 up to 2x5x110
upazovani
predpazovani
nejaky bricho a lytka
mam dost, v cinkarne strasnej vzduch a horko, premisteni a push press rekord ale uz je tezky s tim udrzet balanc a herni pohodu behem serie :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne listopad 22, 2009 2:59 pm Předmět: |
|
|
Ten push press byl hovadskej  cely gym na tebe koukal, kdyz jsi to jel, fakt respekt  Osobne bych se tohohle cviku s takovou vahou bal jak svina, zvlast kvuli prepadeni do zadu a taky to asi musi byt pekny tlak na palicu _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: po listopad 23, 2009 7:36 pm Předmět: |
|
|
vsechno bude borci, sledujte muj log v sobotu
bazzy... out
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po listopad 23, 2009 8:16 pm Předmět: |
|
|
| Bazzy napsal: | nekdy mam tendenci prevazovat se dozadu to jo proto sem rekl Daymoonovi at si za me stoupne pro sichr, jinak se ale nic nemuze stat, pokud to nevytlacim tak to pomalu spustim na hrudnik a polozim...ten cvik ale miluju |
No prave proto.....a co tlak v hlave to u toho necitis? nebo pokud si pomatuji, kdyz jsem ten cvik cvicival, tak jak jsem mel zaklonenou hlavu, tak se mne nedokrvoval mozek....ale jak rikam, moc pekny, jen skoda, ze jsem vzdy v takove euforii ze sveho pumpingu, tak moc nesleduji, co se deje kolem (viz. jak jednou zustala pri benchu cinka na SD, ja stal 2 metry od nej, on tam 2 minuty rve a se mnou to ani nehlo, az tam pak k nemu letela holka pres pul fitka a pomohla mu )
Jo a coze bude v sobotu? No radeji se neptam _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po listopad 23, 2009 8:23 pm Předmět: |
|
|
| Bazzy napsal: | Drejpre ses proste divnej no v sobotu natocis pushpress |
ne bude to tocit nekdo jinej, ja si poradne napumpuju bicaky, budu sedet na nejaky lavicce tak, abych byl taky v zaberu a delat, jakoze o tom nevim, ze tam jsem taky _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po listopad 23, 2009 10:15 pm Předmět: |
|
|
V sobotu tě můžu zase pro změnu natočit já :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: út listopad 24, 2009 12:28 pm Předmět: |
|
|
mrtvola trojky up to 180 dnes to neslo bylo to v hlave a tahal me hamstring
horni kladky 4x8
pritahy vc 4x8x80
kladka tric 4x8
kliky 4x max
nigga bench 4x5x100
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: so listopad 28, 2009 11:48 am Předmět: |
|
|
bench 3x150 rezerva 2 opakovani, 2x155 - vubec to nesedlo, 6x130
tlaky jc 4x9-10x30 - aerobka
stroj na kozy - na hovno
bical velka 3x8x40
scott 5x8
neslo to, myslenky byly troshu nekde jinde
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: so listopad 28, 2009 1:15 pm Předmět: |
|
|
zitra tezky ramena a nohy a pristi tyden dam rehabilitacni pumpovacku hodne reps. dneska me to kluci nevyslo vlastne ani nevim proc, proste jsem zapomel jit cvicit  , jdete nekdo zitra?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|