|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Bazzy

|
Zaslal: čt listopad 19, 2009 4:37 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Johny HaRd
|
Zaslal: čt listopad 19, 2009 4:39 pm Předmět: |
|
|
To s tím psem mi vážně vyráží dech! To snad ani neni možný, co to je za čuráka.
Nejvíc mě sere, že ten hajzl dostane nejspíš nějakou posranou pokutu a bude se bavit dál... _________________ "To mi rve koule"
Eric Cartman
|
|
| nahoru |
|
 |
qAndrew
|
|
| nahoru |
|
 |
MOOG

|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: so listopad 21, 2009 6:27 pm Předmět: |
|
|
| MOOG napsal: | brnensti pseudofotbalisti |
Tak jak sem byl rád, že nastoupil Beránek jako trenér, ukázalo se to být jedna z největších chyb. Neukázal skoro nic, posily naprosto marný kopyta a hra hnusná, o ničem. Tímhle si doufám podepsal vyhazov a v zimě ho bude následovat i podstatná část kádru.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: so listopad 21, 2009 6:32 pm Předmět: |
|
|
pokud vim tak na zbrojovku se dalo divat maximalne nekdy kdyz jsem jeste neexistoval od te doby se na to divat neda proto tam jako fotbalovy fajnsmekr nechodim pac by se me z toho udelalo tezko  ( coz vlastne plati i o cele nasi gambáč lize a o repre ani nemluve)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po listopad 23, 2009 1:50 am Předmět: |
|
|
prujem a hlad, ktere prave ted mam _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: út listopad 24, 2009 7:19 pm Předmět: |
|
|
Kua nemuže někdo blokovat ty pmka těch buzíků?!? _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út listopad 24, 2009 7:50 pm Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | | Kua nemuže někdo blokovat ty pmka těch buzíků?!? |
to budou beztak nejaci kolousci z Blue Gymu _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Naposledy upravil Draper dne út listopad 24, 2009 8:18 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: út listopad 24, 2009 8:09 pm Předmět: |
|
|
ze to je se mnou fakt spatny kdyz blbe spocitam ln (x)<2 Hlavne ye vim jak vzpada prubeh ln... dement _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
gari

|
Zaslal: út listopad 24, 2009 9:37 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: út listopad 24, 2009 9:42 pm Předmět: |
|
|
| gari napsal: | | Draper napsal: | | Poman napsal: | | Kua nemuže někdo blokovat ty pmka těch buzíků?!? |
to budou beztak nejaci kolousci z Blue Gymu |
to vam teda kluci nezavidim kamarad taky rikal,ze mu tady porad nejací pisou....s tim se asi nic delat neda,je to sice mensina,ale i tak je jich tu dost... |
já si s jedním píšu a je to PRDEL
|
|
| nahoru |
|
 |
qAndrew
|
Zaslal: út listopad 24, 2009 9:56 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
gari

|
Zaslal: út listopad 24, 2009 9:56 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|