|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CIZO

|
Zaslal: st listopad 25, 2009 12:52 pm Předmět: |
|
|
na Pavlacb pozor, to je vyhlaseny chlipnik a rozvracec dobre moralky _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
gari

|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: st listopad 25, 2009 12:58 pm Předmět: |
|
|
| gari napsal: | | CIZOPASNIK napsal: | na Pavlacb pozor, to je vyhlaseny chlipnik a rozvracec dobre moralky | diky Cizo,je dobry to vedet |
to je lež
|
|
| nahoru |
|
 |
gari

|
Zaslal: st listopad 25, 2009 1:04 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: st listopad 25, 2009 1:08 pm Předmět: |
|
|
to víš,normálně bych CIZA vyzval na souboj..ale on je kurevsky velkej  tak bych ho musel přejet autem a na autě by byla velká škoda  A jsou to pomluvy. Jsem citlivej,plachej mladej člověk no..
|
|
| nahoru |
|
 |
gari

|
Zaslal: st listopad 25, 2009 1:12 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: st listopad 25, 2009 1:13 pm Předmět: |
|
|
| gari napsal: | | Pavelcb napsal: | to víš,normálně bych CIZA vyzval na souboj..ale on je kurevsky velkej tak bych ho musel přejet autem a na autě by byla velká škoda A jsou to pomluvy. Jsem citlivej,plachej mladej člověk no.. |
hele,uplne jsi me rozněžnil ty umis zahrat na zenskou strunu |
no já jo
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st listopad 25, 2009 2:31 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | Frozz, píšeš to dobře, ale bejt tvůj učitel, už bych tě drbal :-) Základ přirozenného logaritmu není nějakých 2,7 , ale Eulerovo číslo e . Na to bacha, to je dost podstatný a v matematice musíme být přesní :-)
e^ (ln (x)) < e^2
x < e^2 |
jojoo Eulerovo číslo, vzpomínám si , dík za opravu :) _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Naposledy upravil Frozz. dne st listopad 25, 2009 7:46 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st listopad 25, 2009 2:33 pm Předmět: |
|
|
Přišla mi mailem dárková poukázka se slevou 1000Kč na liposukci. Chce tím snad někdo něco naznačit? _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: čt listopad 26, 2009 2:37 pm Předmět: |
|
|
Kurvaaaaaaaaaa mám po 5 anginu během 3měsíců?kde je chyba?Snad to není mononukleoza,zítra se to podle krve dozvím.
|
|
| nahoru |
|
 |
gari

|
Zaslal: čt listopad 26, 2009 5:41 pm Předmět: |
|
|
| agnez napsal: | | Kurvaaaaaaaaaa mám po 5 anginu během 3měsíců?kde je chyba?Snad to není mononukleoza,zítra se to podle krve dozvím. |
to je mrzuty...pricin muze byt nekolik,stres,nedostatek spanku,oslabena imunita,spatna zivotosprava,vetsi mnozstvi alkoholu,zmena prostredi nebo kombinace vseho dohromady...hod se do klidu a neprehanej zatez a bude to zase v pohode _________________ kdyz musis,tak musis....a kdyz chces,jde vsechno:-P
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: čt listopad 26, 2009 7:14 pm Předmět: |
|
|
| agnez napsal: | | Kurvaaaaaaaaaa mám po 5 anginu během 3měsíců?kde je chyba?Snad to není mononukleoza,zítra se to podle krve dozvím. |
Najdi si lepšího doktora.Tohle opravdu není normální...Pokud teda furt nemáš tu první kterou jsi ještě nevylečil... _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Lameboy
|
Zaslal: čt listopad 26, 2009 7:28 pm Předmět: |
|
|
Začni jíst 3-4 syrové stroužky česneku a 1 střední též syrovou cibuli denně, k tomu 500 mg vit. C 1 tabletu denně s postupným uvolňováním a neměl bys trpět žádnými neduhy  , je to trochu humus, ale mě to pomáhá, nejhorší je, že když ti trochu otrne, nic ti dlouho není, tak tuto "přírodní" léčbu vysadím a hned něco chytím  ,
zajdi si též na alergologii/imunologii nepotřebuješ k tomu papír od obvoďáka, tvůj obvoďák je zřejmě špatný doktor, možná mu ale křivdím a ty mu neříkáš všechno a on pak nemůže z neúplných údajů stanovit správnou diagnózu...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt listopad 26, 2009 7:38 pm Předmět: |
|
|
k tem nemocem obecne.....ja jim pravidelne kazdy den spoustu zeleniny, + umele vitaminy a mineraly, kazdy den si davam uplne ledovou sprchu a kdyz vezmu v potaz me treninky, ktere musi oslabovat imunitu celkem znacne + ne zrovna moc spanku a uz vubec ne kvalitni, tak jsem, co se techto beznych nemoci tyka, zdravej jak ryba. A kdyz se o me nahodou neco pokusi, do dvou dnu je to pryc, me telo tomu neda ani sanci se nijak vyrazne projevit, maximalne par smrknuti a hotovo. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|