|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Vokr

|
Zaslal: so listopad 21, 2009 1:46 pm Předmět: |
|
|
nevim jaký máte tréninky vy sprinteri, ale 3,5hodiny spánku po takovýmhle tréninku je strááááášně moc málo na zregenování
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Frozz.

|
Zaslal: so listopad 21, 2009 5:04 pm Předmět: |
|
|
| secret78 napsal: | | citace: |
CELKOVĚ za dnešek naběháno ve sprintech: 3030m |
WTF??? to myslíš vážne??? čo sa snažíš rozvíjať takýmto tréningom? |
Ano, myslím, podívej na trening a spočítej si to .
Snažím se rozvíjet a zlepšovat částěčně vytrvalost a částečně rychlost, jelikož úseků je dost, a všechny sprintem. Nechápu čemu se divíš .
2Vokr: ano, jsem si toho vědom, bohužel prostě škola je škola a já se učil pozdě do noci, a vím že tak málo spánku nestačí na regen. No holt co už, i vojáci u SEALS spí v Pekelném týdnu celkově jen asi 5 hodin... _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: so listopad 21, 2009 5:10 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | secret78 napsal: | | citace: |
CELKOVĚ za dnešek naběháno ve sprintech: 3030m |
WTF??? to myslíš vážne??? čo sa snažíš rozvíjať takýmto tréningom? |
Ano, myslím, podívej na trening a spočítej si to .
Snažím se rozvíjet a zlepšovat částěčně vytrvalost a částečně rychlost, jelikož úseků je dost, a všechny sprintem. Nechápu čemu se divíš .
2Vokr: ano, jsem si toho vědom, bohužel prostě škola je škola a já se učil pozdě do noci, a vím že tak málo spánku nestačí na regen. No holt co už, i vojáci u SEALS spí v Pekelném týdnu celkově jen asi 5 hodin... |
divím sa tomu či práve to čo chceš rozvijať aj rozvíjaš takýmto tréningom...takto ti to napísal nejaký tréner???
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so listopad 21, 2009 6:02 pm Předmět: |
|
|
SOBOTA - 21.11.2009
VOLNO
- výlet do Prahy na Policejní akademii, chození chození, nakonci završeno kyblíkem s kuřecím od KFC, cheesburgrem a čoko-shakem _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so listopad 21, 2009 6:06 pm Předmět: |
|
|
| secret78 napsal: |
divím sa tomu či práve to čo chceš rozvijať aj rozvíjaš takýmto tréningom...takto ti to napísal nejaký tréner??? |
Toto je vlastně kostra treningu kterou smě běhali minou zimu v přípravě, od trenera, ale je o "něcop rozvinutější" , a přidány cviky viz. faze D a E, které nikdy neuškodí, ba naopak.
Jinak děkuju že se staráš, ale já myslím že vím co dělám, a navíc jsem se v tom utvrdil NAPŘ. tím, že včera nakonci treningu sme běželi těch 6x100+6x100, doběhli a ostatní byli vyflusaní, já jsem byl lehce zadýchanej a směle bych pokračoval dál ... _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne listopad 22, 2009 11:24 pm Předmět: |
|
|
NEDĚLE - 22.11.2009
VOLNO
- chtěl jsem si jít navečer zaběhat, bohužel, zase škola, je toho v tom maturitním ročníku nějak hodně  , ať už je to za mnou.
Aspoň jsem se konečně dnes normálně vyspal. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Vokr

|
Zaslal: ne listopad 22, 2009 11:35 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po listopad 23, 2009 10:37 pm Předmět: |
|
|
PONDĚLÍ - 23.11.2009
ATLETIKA
Dnešní trening rozdělený na několik fází:
* dnes jsem u některých cviků používal zátěže na ruce (2x0.5kg), označeno písmenkem "Z".
A:
2 kolečka rozklus, protáhnutí, ABC 6x20m s meziklusem (Z), 2x100m rovinka (Z)
B:
95% sprint, pauza: mezichůze
60m, 60m, 60m, 60m, 60m, 60m
6x30m padavé výběhy ze stoje + doběh na 60m (Z)
všechno sprint, pauza: mezichůze
150m rychle, 150m pomaleji, 150m rychle, 150m pomaleji, 150m rychle
C:
3x10 dynamických snožmo výskoků (Z)
5x dřepů s výskokem (Z) + 15x výskoků snožmo na lavičku (Z)
5x (2 cviky na nohy po 20m)
3x10 žabáků
10x10 kliků nohama na lavičce
Kolečko výklus
D:
2x20 střídavých skoků na lavičku s velkou osou
3x10 výpadů vpřed s v. osou
3x8 squat clean s v.osou (důraz na techniku, dynamiku a práci celého těla)
Silný vítr, déšť a zima, no prostě  . Super trening, zítra posilovna. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út listopad 24, 2009 9:51 pm Předmět: |
|
|
ÚTERÝ - 24.11.2009
45 minut basketball
Posilovna
PRSA, TRICEPS + BŘICHO
Na rozcvičení 10x35kg přítahy horní kladky k hrudníku
Bench hlavou dolu: dynamicky, dolu pomalu, nahoru rychle
15x20kg
12x40kg
10x10x50kg
Motýl:
15x20kg
3x10x50kg
Dynamické kliky mezi kotoučema:
3x8
Kliky na JČkách (2x10kg):
4x10
Tricepsové kliky na bradlech:
5x8xVV
Stahování horní kladky:
3x10x45kg
Tlaky JČ za hlavou:
3x10x12kg
Břicho:
5x20 zkracovaček na šikmé lavici
5x20 zdvih kolen k hrudníku
3x15 GymJones na bench lavici při držení velké osy 40kg
Hyperextenze:
2x15x11.5kg
Na konec 10 minut veslo - zátěž 10
Poznámka:
Dobrý, takový standartní trening. Na bradlech nebyla moc síla, na to že minule jsem dal 10x8, holt každý den není posvícení. Zítra běh, vypadá to na nějaké kilometry  . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st listopad 25, 2009 8:36 pm Předmět: |
|
|
STŘEDA - 25.11.2009
BĚH 8km (20x400m bez pauzy)
+ protažení
+ 3x15 snožmo výskoků na lavičku
+ 3x10 dynamické výskoky do výšky
+ 3x10 dřepy s velkou osou na zádech
+ 3x15 kliky nohama na lavičce
Poznámka:
Luxus  , ...probíhalo to asi nějak takto:
Zezačátku jsem chtěl dát klasiku 12.5 koleček (5km), tak říkám, dam 15 koleček (6km), no nějak jsem pokračoval na 17.5 koleček (7km) a nakonec jsem dal 20 koleček takže spokojenost.
Bohužel, po celou dobu běhu mě bolely okostice, ale na to už jsem zvyklej.
Tempo svižné. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt listopad 26, 2009 10:39 pm Předmět: |
|
|
ČTVRTEK - 26.11.2009
45min florball
Posilovna
ZÁDA, BICEPS + BŘICHO
Shyby: není síla
5x 4x 3x 2x 3x
Mrtvý tah: poprvé jsem zkusil 70kg, a naprosto v pohodě
2x10x50kg
1x6x55kg
1x6x65kg
2x5x70kg
Veslo:
2x10x50kg
3x6x65kg
Kruhák 3 cviky:
3x (3x8x10kg JČ)
Kliky na JČkách (10kg):
5x10
Bicepsový zdvih JČ:
4x8x12kg
Přítahy dolní kladky:
4x8x45kg
Kladiva:
3x7x12kg na každou ruku
Břicho:
5x10 na bench lavici při držení velké osy 40kg
Superserie:
5x10 zkracovačky na šikmé lavici + 5x10 zvedání kolen k hrudníku
Hyperextenze:
3x15
Na konec 10 min svižně veslo, zátěž: 10
Poznámka:
Dnes to bohužel nebylo ono. Naprosto žádný napumpování, jako bych skoro necvičil, no never mind, zítra to bude snad lepší, ale štve mě to. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: pá listopad 27, 2009 2:11 pm Předmět: |
|
|
Koukam mas toho pohybu hafo, uz je videt 6-pack? :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá listopad 27, 2009 2:37 pm Předmět: |
|
|
| Oddo napsal: | | Koukam mas toho pohybu hafo, uz je videt 6-pack? :-D |
Děkuju moc, snažím se no.. , no zlepšilo se to, ale jelikož teď nedržím dietu (jen si hlídám zdravé stravování), tak proto se to asi o moc nezlepšilo. Teď na zimu to nechám tak ja je, a na jaře se do diety pustím znovu, ale už budu "chytřejší" a snad to půjde.
edit: váhu si držím pořád na těch 80 - 80.5kg _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|