Frozz:

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 125, 126, 127  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Frozz:  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Frozz:
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá listopad 27, 2009 9:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

PÁTEK - 27.11.2009

ATLETIKA
Dneska hlavně poskoky výskoky dynamika, pěkně zase bolela okostice.
- 2 kolečka rozklus, protažení, ABC 6x40m (50m)
- 1x100m rovinka, 4x50m různé poskoky a výskoky
- 8x10 snožmo dynamické výskoky
- 7x50m násobený odrazy
- 6x100m asi na 80-85%
- 1 kolečko výklus

POSILOVNA
NOHY, TRICEPS + BŘICHO

Na rozcvičení 10x35kg přítahy horní kladky

Clean squat:
2x8

Dřepy: na techniku (+10 kg)
10x20kg
2x10x50kg
2x8x60kg

"Výpady" s JČkama: zadní noha opřená o lavičku, s přední dolu a nahoru
3x6 (2x15kg v rukách) na každou nohu

Předkopávání:
Superserie:
4x (10x30kg + 8x25kg)

Tricepsové kliky na bradlech:
5x8xVV

Stahování horní kladky:
3x10x40kg

Tricepsové kliky na JČkách (2x10kg):
5x10

Břicho:
3x15 zdvihy nohou ke stropu
40 zkracovaček na šikmé lavici
- nebyl čas na další

Poznámka:
Před atletikou jsem byl unavený, tak jsem si na 15min zdřímnul, a jak to pomohlo . Trening dobrý, posilka ušla. Nakonci už nezbyl čas na další cviky na břicho a ani na hyperextenze.
Zítra ráno žádné dlouhé pospávání, ale vstávání a šup do lesa - fartlek + tam asi nějaké rovinky/kopečky apod.
NUMM3R™

PříspěvekZaslal: pá listopad 27, 2009 9:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nemáš ty "výpady" stoho videa s těma americkejma fotbalistama jak tam trénujou? Já jen, že jsem to tam viděl, tak se chci zeptat jak se při tom cítíš?
BTW: tam to jede s VČ..
Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá listopad 27, 2009 9:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

NUMM3R™ napsal:
Nemáš ty "výpady" stoho videa s těma americkejma fotbalistama jak tam trénujou? Já jen, že jsem to tam viděl, tak se chci zeptat jak se při tom cítíš?
BTW: tam to jede s VČ..

Jestli myslíš to video na 3 (asi) stránce, ve 0:54 sek, tam ten kluk má na zádech VČ, já mám v jedný ruce 15kg v druhý taky 15kg, ruce visej rovně dolu, a zadní nohu (on jí má na podlaze), mám asi tak 50cm nad zemí položenou na lavičce. Jinak je to podobné :)

Cítím se při tom tak, že je to dost složitý na rovnováhu (dva kámoši to zkoušeli, neudělali ani 1 opakování ) a hodně při tom cítím zadek, takže většinou den potom mi musí někdo zavazovat tkaničky od bot .
NUMM3R™

PříspěvekZaslal: pá listopad 27, 2009 10:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslim toto video, nevím jestli si ho viděl. Bylo totiž v topicu boj. sporty.
Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá listopad 27, 2009 11:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten cvik nemám z toho videjka, už ho znám déle, ale hodně se používá a je fakt skvělej, jak už jsem psal cítím po tom hodně prdel.
Jinak je to on, akorát mám víc dopředu přední nohu. a v rukách JČ.
magion

PříspěvekZaslal: so listopad 28, 2009 10:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sak tento cvik je primarne na prdel a stabilitu.... Nazyva se Bulgarian split squat

Jinak na mou vybusnost nejvic funguje silovy premisteni a drepy cim vetsi vaha tim vys a dal vyskocim... sprinty a plyometrie na me az takovej vliv nema..
Frozz.

PříspěvekZaslal: so listopad 28, 2009 12:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

magion napsal:
Sak tento cvik je primarne na prdel a stabilitu.... Nazyva se Bulgarian split squat

Jinak na mou vybusnost nejvic funguje silovy premisteni a drepy cim vetsi vaha tim vys a dal vyskocim... sprinty a plyometrie na me az takovej vliv nema..

...tak aspoň vím, že to dělám správně .
Dík za ten název, zapamatuju si ho a budu ho používat.
Jojo, dřepy se teprv učím, proto tak malá váha, ale však nechci nic uspěchat.

Jinak bych potřeboval poradit: Rád bych používál pás na spodní záda, když budu dělat dřepy a MT. Ale na MT jezdím a budu jezdit tak od 50kg - 80kg, a dřep 50kg - 75kg. Má to cenu? Já vím že to jsou malé váhy, ale prý to pomůže na zpevnění dolní části zad a také prevence před zraněním, aspoň částečná, .... možná by mi to pomohlo.
deemao

PříspěvekZaslal: so listopad 28, 2009 12:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nemá to cenu. Váhy jsou to malé a tvůj střed těla to určitě zvládne. Hodilo by se to v případě, že bys zkoušel maximálky a série s velkým % z něj. Jinak je to spíše k neprospěchu věci. CIZO to dobře popsal v některém ze svých článků tuším.
Sacharidacek
(ban)

PříspěvekZaslal: so listopad 28, 2009 1:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

drepovat 50 kg s paskem je opravdu bullshit ,co budes delat , az budes drepovat 120 kg ? To budes potrebovat lifterskej dres ne ...btw me pomohlo od bolesti zad uplne vyradit pasek
Frozz.

PříspěvekZaslal: so listopad 28, 2009 1:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sacharidacek napsal:
drepovat 50 kg s paskem je opravdu bullshit ,co budes delat , az budes drepovat 120 kg ? To budes potrebovat lifterskej dres ne ...btw me pomohlo od bolesti zad uplne vyradit pasek

Jo tak díky,....jinak mě ty záda nebolí, ale vyhovuje mi víc když mám záda zpevněný, ale tak používat ho tedy zatím nebudu.
Frozz.

PříspěvekZaslal: so listopad 28, 2009 7:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

NEDĚLE - 28.11.2009

BĚH v lese 6-7km (hodně zhruba)

- tempo svižné, dost členitý terén, všude kopečky, potom zase srázy dolů, bohužel jsem po celou dobu běhu cítil okostice , koupím si koňskou mast.

+ 8x150m sprintem

Poznámka:
Namáhavé, ale dobré, zítra by měl být běh s kámošem na stadionu.
secret78

PříspěvekZaslal: so listopad 28, 2009 7:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
NEDĚLE - 28.11.2009

BĚH v lese 6-7km (hodně zhruba)

- tempo svižné, dost členitý terén, všude kopečky, potom zase srázy dolů, bohužel jsem po celou dobu běhu cítil okostice , koupím si koňskou mast.

+ 8x150m sprintem

Poznámka:
Namáhavé, ale dobré, zítra by měl být běh s kámošem na stadionu.

skus ich chladiť v ľadovej vode...kamarát šprinter si ich po každom tréningu chladil v Dunají a pomáhalo mu to.
Frozz.

PříspěvekZaslal: so listopad 28, 2009 9:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

secret78 napsal:

skus ich chladiť v ľadovej vode...kamarát šprinter si ich po každom tréningu chladil v Dunají a pomáhalo mu to.

budem budem ....toto chlazení znám, je to dobrá věc, + namažu nějakým gelem a snad se to zlepší.
Frozz.

PříspěvekZaslal: so listopad 28, 2009 11:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No tak jsem si teda napustil vanu s ledovou vodou, strčil do ní lýtka, no a ejhle, vydržel tak 15sek protože potom to začínalo bolet , tak nakonec jsem to vymyslel tak, že na 10 sek položím do vody, vytáhnu a kelímkem polévám lýtka, potom zase na 10 sek do vody...

No po 10minutách jsem vylezl, a nohy nějak necítím, tak snad tohle pomůže

edit: už si dokážu představit, jaké to je, umrznout v ledové vodě
Frozz.

PříspěvekZaslal: ne listopad 29, 2009 9:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

NEDĚLE - 29.11.2009

konečně VOLNO

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Frozz: Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 125, 126, 127  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: