|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Lameboy
|
Zaslal: čt listopad 26, 2009 8:01 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Darion

|
Zaslal: čt listopad 26, 2009 10:17 pm Předmět: |
|
|
Daymoon: taky jsem to nasel ve spamu:D
BTW ted koukam na Jste to, co jite a uplne se ve mne vari krev... _________________ "Sahni si na dickense, at poznas klasiku..." Jan Tomasik
|
|
| nahoru |
|
 |
gari

|
|
| nahoru |
|
 |
Lameboy
|
Zaslal: čt listopad 26, 2009 10:31 pm Předmět: |
|
|
| gari napsal: | | Darion napsal: | Daymoon: taky jsem to nasel ve spamu:D
BTW ted koukam na Jste to, co jite a uplne se ve mne vari krev... |
taky na to zrovna koukam |
co tam mleli za blbosti, trénink a strava dle M&F?
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt listopad 26, 2009 10:58 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
gari

|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: so listopad 28, 2009 11:06 am Předmět: |
|
|
| agnez napsal: | | Kurvaaaaaaaaaa mám po 5 anginu během 3měsíců?kde je chyba?Snad to není mononukleoza,zítra se to podle krve dozvím. |
Kdyby to byla mononukleoza,zrejme uz ted po ctvrte prechozena,tak bys byl na nejlepsi ceste pod drn.....ale mononukleozu poznas...ses unavenej tak,ze nemuzes ani chodit a ja mel pres 40 teploty..a k tomu jsem chodil 2krat denne do nemocnice na injekce penicilinu,nemohl jsem polknout mel jsem ukrutnou anginu
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: so listopad 28, 2009 12:21 pm Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | | agnez napsal: | | Kurvaaaaaaaaaa mám po 5 anginu během 3měsíců?kde je chyba?Snad to není mononukleoza,zítra se to podle krve dozvím. |
Kdyby to byla mononukleoza,zrejme uz ted po ctvrte prechozena,tak bys byl na nejlepsi ceste pod drn.....ale mononukleozu poznas...ses unavenej tak,ze nemuzes ani chodit a ja mel pres 40 teploty..a k tomu jsem chodil 2krat denne do nemocnice na injekce penicilinu,nemohl jsem polknout mel jsem ukrutnou anginu |
Mononukleoza se projevuje u spousty lidí jinak. Nemusíš být unavený ani mít horečky, ale třeba jen oslabenou imunitu. _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po listopad 30, 2009 9:49 pm Předmět: |
|
|
Sere mě že mi jaksi nevychází trénink tento týden. Sobota, úterý, pátek. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út prosinec 01, 2009 1:10 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: út prosinec 01, 2009 5:39 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
Zaslal: út prosinec 01, 2009 5:57 pm Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | ja se na tu liposukci pupku asi fakt vyseru , nechcu tam zustat lezet |
tak nekdo si do prdele cpe sustak nekdo implantaty,pozadovany ucinek je pak psychologicky stejny
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|