|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Petey

|
Zaslal: út listopad 10, 2009 11:11 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Saasi

|
Zaslal: út listopad 10, 2009 4:12 pm Předmět: |
|
|
Pařil někdo už Tekkena 6? Protože mi přijde, že oproti Soul Calibru 4 od stejnech tvůrců to neni taková paráda, jak se čekalo.
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: út listopad 10, 2009 4:30 pm Předmět: |
|
|
Já hral tekkena, nic moc. A to jsem se na to těšil jak malé dítě.
Soul Calibr jsem hrál jen na PSone, tak nemohu srovnávat. _________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
|
|
| nahoru |
|
 |
EmbrYoYo

|
Zaslal: so listopad 28, 2009 3:41 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: so listopad 28, 2009 5:32 pm Předmět: |
|
|
Jojo borderlands je super hra, ale multiplayer nedoporučuju, protože je zabugovaný. Dočetl sem se něco o mizících talentech, které se nedají nijak získat zpět, jedinou možností že se přehraje zálohovaná postava, ale při představě že vypadne něco pěkného a budu to muset přehrát zálohou by mě kleplo.
Coronera- Jaký char hraješ?
|
|
| nahoru |
|
 |
ZanyK
|
Zaslal: so listopad 28, 2009 5:49 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
EmbrYoYo

|
Zaslal: so listopad 28, 2009 6:29 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | Jojo borderlands je super hra, ale multiplayer nedoporučuju, protože je zabugovaný. Dočetl sem se něco o mizících talentech, které se nedají nijak získat zpět, jedinou možností že se přehraje zálohovaná postava, ale při představě že vypadne něco pěkného a budu to muset přehrát zálohou by mě kleplo.
Coronera- Jaký char hraješ? |
za huntera 24 zatím a zkusebne jsem rozjel tu buchtu ... ale je to časožrout jak hajzl teda... _________________ [img:9dd7d9ace4]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1130585834_1.jpg[/img:9dd7d9ace4]
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: so listopad 28, 2009 6:48 pm Předmět: |
|
|
| EmbrYoYo napsal: | | Gohan napsal: | Jojo borderlands je super hra, ale multiplayer nedoporučuju, protože je zabugovaný. Dočetl sem se něco o mizících talentech, které se nedají nijak získat zpět, jedinou možností že se přehraje zálohovaná postava, ale při představě že vypadne něco pěkného a budu to muset přehrát zálohou by mě kleplo.
Coronera- Jaký char hraješ? |
za huntera 24 zatím a zkusebne jsem rozjel tu buchtu ... ale je to časožrout jak hajzl teda... |
Jojo hunter je dobrý char a už jsem to za něj přejel. A časožrout to je neskutečný a nejvic me sere ze probehnu nejakou lokaci, na konci udělám questa když se vracím tak ej to respawnuté, takže můžu mlátit znova. Aspoň že když se to vypne a nahraje tak tě to hodí na začátek lokace.
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: so listopad 28, 2009 8:18 pm Předmět: |
|
|
Já si po dlouhé době koupil originálku hru Dead Space a nelituju toho.Parádní atmosféra a jedna z mála her u které se fakt bojím.Chystám si ještě objednat hry Mirrors Edge a Crysis.Za 250Kč se to už dá.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: so listopad 28, 2009 8:22 pm Předmět: |
|
|
Mirrors edge je skdoa kupovat, dá se to stáhnout stejně jako crysis, ale není to tak zábavné jako Crysis a o dost kratší. Nevím, mě se Edge líbil, ale je to tak na jedno projetí.
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: so listopad 28, 2009 8:52 pm Předmět: |
|
|
No Crysis si koupím určitě to je pro mě srdeční záležitost ten musím mít ve sbírce.Ten Mirrors Edge si ještě rozmyslím vypadá dobře a svým pojetím je dost vyjímečný tak jsem si ho chtěl koupit také.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: so listopad 28, 2009 9:10 pm Předmět: |
|
|
Jestli to nevadí že to zaplatíš nebo jestli se ti to nechce stahovat tak si to určitě kup, hraje se to pěkně a je to udělané hodně realisticky, dokáže tě to vtáhnout.
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: po prosinec 21, 2009 9:23 pm Předmět: |
|
|
Moze mi niekto ako idiotovi vysvetlit, ako si mam nainstalovat hru?
Z jedneho warez fora som si stiahol tuto hru: http://cucaj.sk/index.php/topic,20780.0.html
Stiahol som si celkovo 9 rar - casti (part 1-9). Kazdu ked otovorim, su ta 3 subory - flt.aoey.bin, flt.aoey.cue a serials.txt. A co teraz s tym?
Skusal som to len dat extrahovat, ale tie subory nic nerobia ked na nich kliknem (iba sa mi akoby nieco prehralo vo VLC playeri). Tak co s tym? Ako to mam nainstalovat? Musim pouzit software Alcohol (to som pred 100 rokmi, ked som obcas hraval hry, nejako pouzival...).
Za pripadnu odpoved dakujem _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po prosinec 21, 2009 9:27 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil daymoon dne po prosinec 21, 2009 9:28 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: po prosinec 21, 2009 9:28 pm Předmět: |
|
|
deamon tools...pomocou toho otvoris jeden z tych suborou
Edit: tak neskoro a este aj neuplne:D
Naposledy upravil secret78 dne po prosinec 21, 2009 9:29 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|