|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Poman

|
Zaslal: út prosinec 01, 2009 6:40 pm Předmět: |
|
|
Člověk si nemuže už ani koupit normální bundu,protože všechno dělaj na ty 50 kilový metrosexuální buzny.Jako velikosti XS,no co to je?Kdo se do toho proboha oblíkne?
A když už člověk najde nějakou dobrou,kterou maj i v XL tak je mu stejnak malá (se mi povedlo 3x*a18*) Takže jsem po celedoním marnym chozenim po Brně fakt nasranej...
A to jsem takovej anorektik... _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: út prosinec 01, 2009 6:58 pm Předmět: |
|
|
Serou me lidi s destnikama, dnes jsem asi 20x malem prisel o oko  To nemuzou kua nosit plastenky
Poman: mam to podobne, loni budna proste nebyla a tak jsem musel dat uz nevim kolik litru za kozenou, protoze po 14 dnech litani snad po vsech kramech nikde nic na me a kdyz nahodou ano, tak se mne nelibila _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: út prosinec 01, 2009 7:49 pm Předmět: |
|
|
Jo jenze ty jsi vazba-já ne a stejně nemaj.
A ted jsem ještě skoro rozmlátil pc jak jsem do něj vzteky fláknul,nemám rád word _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: út prosinec 01, 2009 7:57 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: út prosinec 01, 2009 10:37 pm Předmět: |
|
|
| Bazzy napsal: | zkousky, zapocty uz to zase zacalo |
souhlas.... a vánoční pohoda v tahu :D
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: st prosinec 02, 2009 12:26 am Předmět: |
|
|
| smetak napsal: | | Bazzy napsal: | zkousky, zapocty uz to zase zacalo |
ja mam zitra docela zasadni testik a jeste sem se na to ani nepodival :D fakt na hovno |
Smetáku ty hýřící přirozenou inteligencí a učit se ?? Snad ne...
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: čt prosinec 03, 2009 4:23 pm Předmět: |
|
|
Teď mi odvezli slečnu na sál kvůli apendixu. To je v řiti, člověk který mne poslední dobou šíleně drží a který je ve zdraví pevný jako skála už taky skončil ve špitálu /: A nejblbější že kvůli chřipce je zákaz návštěv, takže mne k ní nepustí... /: _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
samorost
|
Zaslal: čt prosinec 03, 2009 4:32 pm Předmět: |
|
|
za chvilu bude zas doma :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt prosinec 03, 2009 4:45 pm Předmět: |
|
|
alespon si pak budete vzacnejsi :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|