|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
gari

|
Zaslal: čt prosinec 03, 2009 9:18 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
qAndrew
|
Zaslal: čt prosinec 03, 2009 9:19 pm Předmět: |
|
|
| JOga napsal: | Píše mi nějakej gay zde na foru . |
hod sem ten text at je nejaka ,,prdel´´
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: čt prosinec 03, 2009 9:25 pm Předmět: |
|
|
| qAndrew napsal: | | JOga napsal: | Píše mi nějakej gay zde na foru . |
hod sem ten text at je nejaka ,,prdel´´ |
Jo to je normální.Ale v tvém případě s tou fotkou v tvém profilu se jim ani nedivím. Já kdybych byl gay tak ti taky napíšu
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
Zaslal: čt prosinec 03, 2009 9:32 pm Předmět: |
|
|
| prochm napsal: | | qAndrew napsal: | | JOga napsal: | Píše mi nějakej gay zde na foru . |
hod sem ten text at je nejaka ,,prdel´´ |
Jo to je normální.Ale v tvém případě s tou fotkou v tvém profilu se jim ani nedivím. Já kdybych byl gay tak ti taky napíšu |
...Ta fotka je ještě z dob diety, tak jsem chtěl co nejvíc zabrat sixpack, kterej momentálně s 94kg jaksi záhandně zanik .
...Jak se maže hlavní fotka????
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: čt prosinec 03, 2009 9:33 pm Předmět: |
|
|
nemaže, nahraj si novú _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
| nahoru |
|
 |
qAndrew
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
Zaslal: čt prosinec 03, 2009 9:39 pm Předmět: |
|
|
| qAndrew napsal: | Hod tam nejakou jinou treba Paroubka a 100% ti zadnej gay nenapise |
Ted mě něco napadlo , ale nevím jeslti to schválí admin .
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: čt prosinec 03, 2009 9:56 pm Předmět: |
|
|
Ujel mi poslední vlak z Brna do Pardubic domů.... takže jedu až zejtra ráno :-/ a už jsem se těšil domů na perníčky co máma pekla... a na játra s rejží... kua :D za to tu teď dojídám zbytky co mi zbyly v ledničce :-/
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá prosinec 04, 2009 1:53 pm Předmět: |
|
|
mBank a její nadace Úsměv pro život.
Přispěl jsem nějakou trapnou částkou a došel mi mail, že děkují a že od mBanky mám u nich na pobočce v Brně dárek. Tak jsem se tam stavil cestou na oběď a ne že nevědí ani o žádném dárku, oni nic nevědí ani o žádné nadaci.
Opravdu by mě zajímalo, kam ty peníze šly... _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
frode

|
Zaslal: pá prosinec 04, 2009 2:22 pm Předmět: |
|
|
Tak tam zavolej a at ti tu charitu vysvetlej! Taky by me to zajimalo jak se chova moje banka. Doufam, ze jde jen o nedorozumeni.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá prosinec 04, 2009 2:46 pm Předmět: |
|
|
Pravděpodobně o tom jen ti brňáci nevědí. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: so prosinec 05, 2009 1:06 am Předmět: |
|
|
Dnesni zajimava nocni projizdka Brnem ... vsude samy stetky, hlavne romskeho puvodu ... a dneska snad nechlastal nikdo starsi 18 let ... vsude samy strasne drsne se chovajici vozraly maly decka ... asi zacinam starnout ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
gari

|
|
| nahoru |
|
 |
Michael Müller

|
Zaslal: so prosinec 05, 2009 9:12 am Předmět: |
|
|
| gari napsal: | | Black Dragon napsal: | | Dnesni zajimava nocni projizdka Brnem ... vsude samy stetky, hlavne romskeho puvodu ... a dneska snad nechlastal nikdo starsi 18 let ... vsude samy strasne drsne se chovajici vozraly maly decka ... asi zacinam starnout ... |
taky si to obcas rikam,ze uz asi zacinam starnout a nezapomenu si pridat poznamku,to nase generace byla uuuuplne jinaaa*a20* |
Mně to nepřipadá jiný, pořád zvoní mobily a víc se toho nakecá, když nekecají spolu, tak do telefonu, ale to jenom, co mě napadlo, jinak tam nic moc jinýho nevidím. _________________ Michal.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|