Koukam mas toho pohybu hafo, uz je videt 6-pack? :-D
Děkuju moc, snažím se no.. , no zlepšilo se to, ale jelikož teď nedržím dietu (jen si hlídám zdravé stravování), tak proto se to asi o moc nezlepšilo. Teď na zimu to nechám tak ja je, a na jaře se do diety pustím znovu, ale už budu "chytřejší" a snad to půjde.
edit: váhu si držím pořád na těch 80 - 80.5kg
Jou jou, taky tedka objemuju a na jare chci zkusit dietku, tak pak muzeme synchronizovat poznatky a hubnout spolecne :-D
Děkuju moc, snažím se no.. , no zlepšilo se to, ale jelikož teď nedržím dietu (jen si hlídám zdravé stravování), tak proto se to asi o moc nezlepšilo. Teď na zimu to nechám tak ja je, a na jaře se do diety pustím znovu, ale už budu "chytřejší" a snad to půjde.
Jou jou, taky tedka objemuju a na jare chci zkusit dietku, tak pak muzeme synchronizovat poznatky a hubnout spolecne :-D
no problem , tak uvidíme jak ta váha pujde dolu hehe, ale zase to vybírání co jíst a co ne beee
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
8x dřepů s výskokem + 15x výskoků snožmo na lavičku
Poznámka:
Dnes to nebylo úplně ono. Okostice pořád dost bolela, takže jsem nešel dnes nadoraz, ale málo toho taky nebylo. Bohužel jsem neměl otevřenou šatnu, takže jsem nemohl provádět cviky na dynamiku s velkou činkou.
Zítra posilovna.
Jdu si udělat zase ledovou lázeň na nohy
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
půjdu do toho s váma ... taky se chystám z jara na nějakou dietku
Docela hodně v pohodě váhy na to že děláš atletiku, máš tam florbal i basket ... jen tak ... postni nějakou aktuálku
Děkuju, ale můj přeci jenom nejsou váhy :), i když se porovnám před nějakou dobou, rozhodně se zvětšily. Musím ale hodně zamakat na dřepech, to je pro mě základ. No florbal, basket, volejbal, to píšu někdy jako tělocvik, někdy jako rekreačně. Aktuálku nemám, ale možná něco vyfotím, uvidím .
Břicho:
Superserie:
5x10 zkracovačky na šikmé lavici + 5x10 zvedání kolen k hrudníku
- už nebyl čas na další
Poznámka:
Dneska moc fajn, záda všechno na techniku, MT rezerva. Biceps taky krásně, na břicho jsem toho víc nestihl, nezbyl čas, zavíračka.
Zítra venku běh. Ještě nevím co si dám, asi středně dlouhé úseky.
Dnes měl být trening venku, bohužel mě ty okostice pořád dost bolí, někdy i při normální chůzi, pořád chladím v ledové vodě, mažu gelama ale zatím nic nepomáhá, proto dnes od běhání pauza ať to není ještě horší.
Domluvili jsme se s kámošem na pinčes, záhadně okostice nebolely, takže jedině dobře. Měl jsem hroznou pálku, takže spiny ani topspiny vůbec nešly, tak jsme si prohazovali pálky každý set s kámošem . Zítra posilovna, pátek snad už běh, no uvidím. .
Na rozcvičení 10x35kg přítahy horní kladky k hrudníku
Bench hlavou dolu:
20x20kg
10x50kg
2x8x70kg
1x6x80kg
2x100kg new PR!!! (natočeno, postnu)
1x105kg new PR!!!
Bench rovný:
3x10x50kg
Motýl:
12x25kg
3x10x50kg
Tric. kliky na bradlech + tric. kliky na JČkách:
8xVV + 8x
8xVV + 8x
10x bradla
Stahování horní kladky:
3x10x40kg
Tlaky JČ za hlavou:
3x10x12kg
Kliky na JČkách (2x10kg):
3x10
Břicho:
3x15 GymJones na bench lavici při držení velké osy 40kg
3x10 přítahy kolen k hrudníku
Poznámka:
SUPER! Zezačátku to tak nevypadalo, potom mě kluci hecli na 100kg na šikmé, tak jsem to dal 2x (dokonce byla rezerva a dal bych 3x), takže spokojenost. Na břicho zase nezbylo tolik času.
Zítra venku atletika.
Blahopřeju k PR , jinak máš fyzičku lepší jak většina fora včetně mě .
Oh, děkuju moc JOgo, ty umíš potěšit , snažím se no, to nejtvrdší na stadionu teprve očekávám, ...o vánocích.
Už si se z choroby vyležel? Cvičíš? Já doufám že nic nechytnu .
Blahopřeju k PR , jinak máš fyzičku lepší jak většina fora včetně mě .
Oh, děkuju moc JOgo, ty umíš potěšit , snažím se no, to nejtvrdší na stadionu teprve očekávám, ...o vánocích.
Už si se z choroby vyležel? Cvičíš? Já doufám že nic nechytnu .
Z choroby už jsem se vyléčil a cvičím, jen už si to nepíšu do logu.
- cca 75-80%, uvolněně, na trávě, 1 min pauza:
10x100m
10x dřepů s výskokem + 10x výskoků snožmo na lavičku
3x10 kliků s tlesknutím
Pořád mě bolí ty okostice, jen jsem se rozběhl už to začlo. Takže jsem si dal rovinky na trávě místo na tartanu, potom nějaký výskoky a na závěr pár kliků, chtěl jsem dát víc serií, bohužel jsem už musel končit, protože správkyně stadionu už odcházela.
Do posilovny jsem nešel, protože zítra vstávám dost brzo, jedu do Prahy na kurz na celý den, tak abych byl aspoň trochu odpočatý.
- normálně by volno nebylo, ale byl jsem celý den v Praze na kurzu, 6 hodin filosofie, takže zítra rano, jestli vstanu , bych si měl jít zaběhat na stadion, uvidím co na to okostice.
večer jen tak:
50 kliků
30 sedů lehů
20 sklapovaček
Naposledy upravil Frozz. dne út prosinec 08, 2009 4:51 pm, celkově upraveno 1 krát
A:
2 kolečka rozklus, protáhnutí, ABC 5x20m s meziklusem
B:
pauza: žádná, sprint cca 85%
100m sprint, 100m klus, 100m sprint, 100m klus, 100m sprint, 100m klus, 100m sprint, 100m klus,
100m sprint, 100m klus, 100m sprint, 100m klus, 100m sprint, 100m klus, 100m sprint
C: Kopečky ; pauza: mezichůze, sprint cca 90-95%
100m , 100m , 100m , 100m ,
100m , 100m , 100m , 100m
D: 3x10 snožmo výskoky
3x10 cviky na nohy
3x10 tricepsové kliky mezi lavičkama
3x10 kliky s tlesknutím
Poznámka: Okostice nebolely, takže super! Na druhou stranu, už od začátku jsem věděl že dnes nebude tolik síly, ale nakonec trening ušel.
V půlce po doběhu fáze B jsem cítil v puse jakoby krev, ale dávám to za vinu té zimě co dneska byla, pálí mě i hrudník z toho dýchání , příště si dám asi něco přes pusu.
Dnes v rytmu Hoobastank:
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru