Jak chodit do posilovny 2 roky a a vubec nezmenit postavu?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Jak chodit do posilovny 2 roky a a vubec nezmenit postavu?  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Jak chodit do posilovny 2 roky a a vubec nezmenit postavu?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Reichenberk

PříspěvekZaslal: st prosinec 09, 2009 3:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No je to nějaké divné. Pokud někdo cvičí pravidelně řádově desítky měsíců tak to musí být vidět. Nemusí být bůhví jak osvalený, může být klidně jen šlachovitý ale minimálně by neměl mýt kyfózu nebo lordózu. To přeci genetika neovlivní. Takže bude problém buď v živitosprávě anebo taky ve strečingu. Na sklerodermii, bechtěreva, kloubní problémy či podobné věci jsme sice krátcí ale pokud je člověk víceméně zdravý, tak nějaké výsledky aspoň po roce mít musí.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Janze

PříspěvekZaslal: st prosinec 09, 2009 3:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Reichenberk napsal:
m ý t kyfózu nebo lordózu.

kyfózu i lordózu by měl mít každý nad určitý hodně malý věk, kdy děcko jenom neleží

Naposledy upravil Janze dne st prosinec 09, 2009 3:43 pm, celkově upraveno 1 krát
Reichenberk

PříspěvekZaslal: st prosinec 09, 2009 3:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

NUMM3R™ napsal:
Zdá se mi, že je řeč o mě.
Pro:
-nosím hodínky a hlídám si pauzy
-ten bench by odpovídal (poslední maxko bylo 80kg při TV 72kg)
-chodím cvičit do stejného města (nejspíš i posilka)
-ruka 34cm
Proti:
-nevím jestli tam chodím dva roky. Několikrát jsem měnil fitko (cca 3krát)
-bříško? neřikám, že jsem hubenej, ale přes triko by to poznat jít rozhodně nemělo.

Když jsem tam začínal chodit, měl jsem 63,5kg (25. listopadu,2008 ). Dopracoval jsem se na 76kg (22 dubna 2009) pak jsem zhubl na 72kg (10 července 2009). Jednu dobu jsem přestal cvičit uplně zhubl jsem na 68kg (12 řijna 2009- zase začátek cvičení), součastnost 72kg (4 prosince 2009) .

Hele, kolik procent naší populace udělá v benči 110% svý váhy? Tohle přeci není zase tak špatný. Jo, s deseti opakováními by to bylo lepší ale jak říkáme my bodybuildeři, nemusí pršet, hlavně že kape. :-)
schnitzel

PříspěvekZaslal: st prosinec 09, 2009 3:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Reichenberk napsal:
Hele, kolik procent naší populace udělá v benči 110% svý váhy? Tohle přeci není zase tak špatný. Jo, s deseti opakováními by to bylo lepší ale jak říkáme my bodybuildeři, nemusí pršet, hlavně že kape. :-)

Podla mna by si nemal to zrovnavat so zvyskom populacie, kazdy ma ine priority, niekto zas rad bicykluje a da ta na bike-u, niekto dalsi v sprinte Porovnavaj sa skor s cvicencami v tvojom veku ale samozrejme 110% je pekne cislo :-) ( za predpokladu ze nemas 50kg )
neis

PříspěvekZaslal: st prosinec 09, 2009 4:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Podla mna by si nemal to zrovnavat so zvyskom populacie, kazdy ma ine priority, niekto zas rad bicykluje a da ta na bike-u, niekto dalsi v sprinte Porovnavaj sa skor s cvicencami v tvojom veku ale samozrejme 110% je pekne cislo :-) ( za predpokladu ze nemas 50kg )

Vykašlete se na porovnávání skýmkoliv, pokud vám to nedodává motivaci, jeďte "svůj závod" a na ostatní kašlete. Taky si nemyslím, že je rozhodující kolik má kdo let, ale spíše jak dlouho pravidelně, bez větších výpadků cvičí. Celkem mě zaráží, že si tady člověk často přečítá hlášky typu " na tvůj věk dobrý" a přitom borec cvičí třeba 5 a více let.
Magua

PříspěvekZaslal: st prosinec 09, 2009 4:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevím jestli je to hlod, ale slyšel jsem že jak se špatně dýchá při cvičení že to nezabírá, tak nevím co je natom pravdy.
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: st prosinec 09, 2009 5:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To už přeháníš s těmi debilními řečmi, ne?
Cratach

PříspěvekZaslal: st prosinec 09, 2009 6:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To, ze po treninku pije sacharidak neznamena, ze jeho jidelnicek jinak neni tragickej. Je sice fakt, ze na zacatku to roste i po tech rohlikach se salamem, ale uz sem videl tak tragickou skladbu jidla, ze prave ten rohlik je proti tomu ok.

Napada me priklad kamarada, co se pokousel nabrat nakej ten sval: k snidani cigaro, ke svacine snickerska (vetsinou nic), k obedu tak polovina jidla v jidelne ("je to preci hnus"), po cviceni par piv a pak k veceri par rohliku se salamem. A potom dokola reci "jaktoze sem za ty 4 mesice nepribral ani gram ? Sice nesnidam, ale jinak casto zeru jako kun"
Číča

PříspěvekZaslal: ne prosinec 13, 2009 8:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Podle me to bude z casti jidelnicek a z casti genetika. Jestli je to ektak jak svine,tak mu ty rohliky asi moc nepomuzou k dobre postave :) Proc se ho nezeptas? Zkus mu poradit ;-)
http://forum.ronnie.cz/post1122639.html#1122639
RavenStalker

PříspěvekZaslal: po prosinec 14, 2009 9:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Asi nebudu žádnej chytrák když nevím co je obrácenej bench na záda...může mi to někdo vysvětlit ??? V životě jsem to neslyšel
BUFU

PříspěvekZaslal: po prosinec 14, 2009 9:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hele a nenapadlo tě, že třeba shodil nějakej tuk a přibral svaly. Tudíž v triku vypadá stejně i když je na tom líp ?
A ten bench, pokud má 70-80 kg a benchuje se 70-80 kg, tak to taky zase tak hrozný není. Pokud teda před těma 2 rokama taky nebenchoval 70-80 Když k tomu všemu přidáš nic moc stravu (protože jak sem pochopil o ní víš akorát že pije sacharidák po tréninku), tak mi to přijde úplně normální... A možná je na tom ještě dobře
Medek

PříspěvekZaslal: po prosinec 14, 2009 3:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

RavenStalker napsal:
Asi nebudu žádnej chytrák když nevím co je obrácenej bench na záda...může mi to někdo vysvětlit ??? V životě jsem to neslyšel

on ten cvik asi bude mít nějaký svůj identifikační název který neznam :)

Ale dáš tyč na multipressu až dolu na zem, nad ni položíš rovnou lavici - lehnes si na břicho na lavici, natahneš ruce k tyči a zvedáš k sobě. Vypadá to jako bench hlavou dolu :) Kdyby někdo věděl název cviku sem s ním prosím.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Frozz.

PříspěvekZaslal: po prosinec 14, 2009 3:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Medek napsal:
RavenStalker napsal:

Ale dáš tyč na multipressu až dolu na zem, nad ni položíš rovnou lavici - lehnes si na břicho na lavici, natahneš ruce k tyči a zvedáš k sobě. Vypadá to jako bench hlavou dolu :) Kdyby někdo věděl název cviku sem s ním prosím.

Přítahy T činky myslím.
RavenStalker

PříspěvekZaslal: po prosinec 14, 2009 8:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Medek napsal:
RavenStalker napsal:

Tak to bude nějakej přítah, ale já si představil jak tlačí do činky a to mi nějak nešlo s gravitací.
r@mbo

PříspěvekZaslal: ne listopad 13, 2011 9:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

to máte tak, když má někdo tu smůlu že je hodně čistej endomorf a nebo ektomorf, nebo jejich mix = spodní trojúhelník... může cvičit na 120%, spát na 120%, jíst na 120% 10 let a nebude vypadat jako mezomorf (horní 2 trojúhelníčky) po roce - dvou flákaného tréninku s párkovou stravou a občas hospůdka - tak to prostě je

ty 2 postranní trojúhelníky + střed, když budou vše dodržovat - dostanou se za 2-3 násobek času na úroveň mezomorfa...

někdo to má prostě zadarmo, někdo to nebude mít nikdy ani kdyby se po*ral! (a nejlépe když na to co nejdřív přijde a netrápí se řadu let úplně zbytečně)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Jak chodit do posilovny 2 roky a a vubec nezmenit postavu? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: