_________________ Sest tajemstvi uspechu 1 - VĚŘTE V SEBE SAMA
2 - PORUŠUJTE PRAVIDLA 3 - NEBOJTE SE SELHÁNÍ 4 - IGNORUJTE POCHYBOVAČE
5 - DEJTE DO TOHO VŠECHNO 6 - DÁVEJTE NAZPĚT
Zaslal: ne prosinec 06, 2009 4:02 pm Předmět: Re: ...
PAN.SVAL napsal:
Hod sem nejake fotky s tvoji aktualni formou.
No, teď žádnou aktuálku nemám, možná něco vyfotím, v úterý nebo ve čtvrtek...já zlepšení pociťuji, to je hlavní
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
- měl jsem se jít proběhnout, ale dneska naprostá mlha, inverze, že jsem neviděl z paneláku ani na parkoviště , takže jsem radši dnes vynechal.
Jinak bohužel na zítra moc učení, tak aspoň na to budu mít čas.
Zítra posilovna.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Sem si říkal, 105kg na šikmej bench, to dáváš fakt ranec, naštěstí sem si pak přečetl, že to je hlavou dolů, ale i tak to je na tvou hmotnost super.
..i tak děkuju , když si srovnám, v záčátcích kolik jsem (ne)dával, tak to je pro mě skok o 50-55kg.
Přítahy spodní kladky:
Superserie:
10x40kg + 8x30kg
10x40kg + 8x30kg
Břicho:
3x20 zkracovačky na zemi s nohama na lavičce
Poznámka:
Dnes nebylo tolik času, snažili jsme se se sparingem jet minimální pauzy, a je fakt, že se to projevilo, je rozdíl dát pauzu 15-20sek a třeba minutu.
S MT jsem spokojený, pořád přihazuju polehounku váhy, a jde to.
2x100 s rezervou:
(vypadá to, že mi sparing pomáhá, ale má jen ruce pod činkou a ani se jí nedotýká )
- kolečko rozklus, protažení, 6x20m ABC s meziklusem
BĚH 8km (20x400m bez pauzy)
Kruháček:
10x kliky s tlesknutím + 10x výskoky snožmo + 10x zkracovačky na zemi nohy na lavičce
10x kliky s tlesknutím + 10x výskoky snožmo + 10x zkracovačky na zemi nohy na lavičce
- protažení, kolečko výklus.
Poznámka:
Super, ALE...zase jsem po celou dobu běhu cítil okostice . Zezačátku byl plán dát 5km, nakonec jsem dal 8km, a po běhu jsem se cítil lépe jak minule.
Zítra posilovna, prsa + triceps + břicho.
Rozpažky: tenhle cvik jsem jel podruhé, ale těch 10-12kg je akorát
2x10x10kg
1x10x12kg
Kliky na JČkách:
3x10
Tricepsové kliky na bradlech:
10x 8x 8x 8x 8x
Stahování horní kladky:
3x10x40kg
Hyperextenze:
2x20
Břicho:
4x20 zkracovačky na zemi nohy na lavičce
20x zvedání nohou ke stropu na šikmé lavičce
Poznámka:
Spokojen, hlavně s benchem! Ten se dneska povedl. Na břicho už nezbylo tolik času.
Zítra dvoufázák, odpoledne atletika, večer posilka, takže jdu dnes dřív spát ať mám energii.
Ten bench máš fakt dobrej :-) Já teda 100vku nezvednu, ale snazim se...jak si se propracoval az k takove vaze?
Díky moc, no propracoval...jde o to benchovat a benchovat, k tomu dělám celkem dost kliků různých variací, možná to mi pomohlo.
"Kila" na benchi jdou nahoru, váha zůstává takže super .
Co jinak ty? Už studuješ, jak to zvládáš časově? Ty jo práva to musí být záhul, na to já nemám mozek se učit stovky stránek nazpamět .
Ten bench máš fakt dobrej :-) Já teda 100vku nezvednu, ale snazim se...jak si se propracoval az k takove vaze?
Díky moc, no propracoval...jde o to benchovat a benchovat, k tomu dělám celkem dost kliků různých variací, možná to mi pomohlo.
"Kila" na benchi jdou nahoru, váha zůstává takže super .
Co jinak ty? Už studuješ, jak to zvládáš časově? Ty jo práva to musí být záhul, na to já nemám mozek se učit stovky stránek nazpamět .
Studium jde dobre, zatim sem vsechno dal ale jeste tak do konce ledna budu mit plne ruce prace... Ale cvicit zatim stiham v pohode, jen mi prijde ze nemam vubec zadnou silu Na benchi davam tak 8x70kg, a to docela na krev a netroufam si prihazovat Nicmene na mrtvole se celkem s tema vahama hejbu tak snad to pujde i dal, aktualni vaha neco kolem 88kg, ale sem desne tezkej, docela premyslim ze si zacnu davat jeste nejake behani nebo neco, bo si pripadam velkej ale slabej :-D
Studium jde dobre, zatim sem vsechno dal ale jeste tak do konce ledna budu mit plne ruce prace... Ale cvicit zatim stiham v pohode, jen mi prijde ze nemam vubec zadnou silu Na benchi davam tak 8x70kg, a to docela na krev a netroufam si prihazovat Nicmene na mrtvole se celkem s tema vahama hejbu tak snad to pujde i dal, aktualni vaha neco kolem 88kg, ale sem desne tezkej, docela premyslim ze si zacnu davat jeste nejake behani nebo neco, bo si pripadam velkej ale slabej :-D
Tak zařad třeba ten běh, přitom si dej pár kruháčků typu zkracovačky-kliky-výskoky/dřepy-švihadlo a uvidíš, ale s tou sílou nevím no, třeba málo papáš .. já zas nedávám tolik na MT, sice tam mám rezervu když jedu se 70kg, ale nechci nic uspěchat.
Tak zařad třeba ten běh, přitom si dej pár kruháčků typu zkracovačky-kliky-výskoky/dřepy-švihadlo a uvidíš, ale s tou sílou nevím no, třeba málo papáš .. já zas nedávám tolik na MT, sice tam mám rezervu když jedu se 70kg, ale nechci nic uspěchat.
Kamo kdybys videl jak ja zeru Ja sem praveze jak bezedna dira, mam porad hlad
Břicho: nezbyl čas
3x20 zkracovačky na zemi nohy na lavičce
Poznámka:
Dneska odpoledne únava, takže jsem se na 2 hod. prospal, potom na masáž nohou, a pak posilovna. Atletiku jsem dnes nestihl, jdu na ní zítra a i v neděli.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru