|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Co používáš ? |
| Trhačky |
|
25% |
[ 26 ] |
| Háky |
|
12% |
[ 13 ] |
| Nepoužívám nic |
|
61% |
[ 63 ] |
|
| Celkem hlasů : 102 |
|
| Autor |
Zpráva |
CIZO

|
Zaslal: út prosinec 15, 2009 3:24 pm Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: |
jenze pro nekoho muze byt aji tech 60 kg maximum, tzn. tezka vaha.. |
jenze sila uchopu je trochu neco jinyho nez vykon v benchpressu, nebo bicepsovym zdvihu, ruce pouziva kazdej, at uz vic, nebo min, takze urcitou silou uchopu by mel disponovat kazdej zdravej clovek
pokud potrebujes k treninku se 60kg trhacky, tak mas bud nejaky vazny zdravotni postizeni, nebo jsi natolik slabej, ze tu vahu vubec nemas zvedat _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
Naposledy upravil CIZO dne út prosinec 15, 2009 3:26 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kulíšek

|
Zaslal: út prosinec 15, 2009 3:25 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Bara napsal: |
Hlavně je potřeba si uvědomit,že tam kde končí silný úchop,začíná zánět šlach Falešných frajerů jsou plné hřbitovy.Takže používat pomůcky k tomu vyrobené není ostuda,ale zodpovědné chování.Kdo chce ať cvičí bez,ale za trhačky se stydět nemusíte |
u opravdu tezkejch tahu, nebo pritahu v predklonu bych primhouril oko, ale vzdycky kdyz vidim nekho jak se privazuje k 60kg cince tak mam pocit ze me klepne :)
kulisek je holka s malejma rukama a 200kg na mrtvej tah taky udrzela a ruce ji neupadly, takze opatrnost ano, ale vseho s mirou :) |
Tak, tak... ví o čem mluví... ještě jsem nenašla člověka, kdo by měl menší ruce než já... když jsem přišla poprvé do vzpírárny, tak se mi vysmáli, jak můžu chtít s takovýma pacinkama vzpírat...:-D
Všechno je to o cviku... Pochopím to na 10 opakování se sakra těžkou vahou... ale jinak? Když to budete chodit od začátku bez, zvyknete si...
BTW... když jsem ještě liftovala, cvičila jsem sílu úchopu tak, že jsem si na bedny naložila činku třeba s 120% max a zvedla třeba centimetr a prostě jen držela... proto nemám a nikdy jsem neměla problémy s úchopem i přes to, že mám ty svoje pidi ručičky...:)) _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: út prosinec 15, 2009 3:26 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | 70mMyW!53 napsal: |
jenze pro nekoho muze byt aji tech 60 kg maximum, tzn. tezka vaha.. |
jenze sila uchopu je trochu neco jinyho nez vykon v benchpressu, nebo bicepsovym zdvihu, ruce pouziva kazdej, at uz vic, nebo min, takze urcitou silou uchopu by mel disponovat kazdej zdravej clovek
pokud potrebujes k treninku se 60kg trhacky, tak mas bud nejaky vazny zdravotni postizeni, nebo jsi natolik slabej, zy tu vahu vubec nemas zvedat |
ja sem to nemyslel na sebe, ale daval sem preiklad... treba nejaka lehka holka nemusi zvednout vic jak 60 kg, nebo decko.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út prosinec 15, 2009 3:29 pm Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: |
ja sem to nemyslel na sebe, ale daval sem preiklad... treba nejaka lehka holka nemusi zvednout vic jak 60 kg, nebo decko. |
ja to taky nemyslel na tebe, rec ve druhe osobe se bezne pouziva i pri popisu hypoteticke situace, nemusi tim byt mysleno, ze zrovna ty nezvednes 60 kilo :)
decka nemaji zvedat vahy a nepotrebujou trhacky, to byl predpokladam nejaky vtip :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: út prosinec 15, 2009 3:29 pm Předmět: |
|
|
lahke dievca bez techniky a sily uchopu nema co robit MT _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: út prosinec 15, 2009 3:34 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | 70mMyW!53 napsal: |
ja sem to nemyslel na sebe, ale daval sem preiklad... treba nejaka lehka holka nemusi zvednout vic jak 60 kg, nebo decko. |
ja to taky nemyslel na tebe, rec ve druhe osobe se bezne pouziva i pri popisu hypoteticke situace, nemusi tim byt mysleno, ze zrovna ty nezvednes 60 kilo :)
decka nemaji zvedat vahy a nepotrebujou trhacky, to byl predpokladam nejaky vtip :) |
mel sem to vic specifikovat, mlady kluk ktery ma treba 14 let...
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: út prosinec 15, 2009 3:35 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | lahke dievca bez techniky a sily uchopu nema co robit MT |
ja se mnepsal ze ta holka ma spatnou techniku nebo silu uchopu
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
|
| nahoru |
|
 |
burti
|
Zaslal: út prosinec 15, 2009 4:09 pm Předmět: |
|
|
No ja som bol dlho za trhacky nasledne za haky, lebo uchop nestihal ale chrbat ano, ale potom som zistil, tak ako ste tu uz pisali, ze najslabsi clanok ma udavat tempo. A tak som siel bez, na MT vahy sli dolu proste to vyklzavalo, otvarala sa ruka, ale neviem mal som taky lepsi pocit. A pytal som sa co na uchop a dostal som lahku odpoved ako facka - naloz si na cinku svoju vahu a len to drz co to da, alebo sa zakvac na hrazdu a drz. Prosim pekne za mesiac sla sila uchopu o 15 kilo hore.
P. S. magnezium spini, ale posilka bez toho je pre nagelovanych 55 kilovych tipkov. (snad som nikoho neurazil - tot len moj nazor).
|
|
| nahoru |
|
 |
BIG Lebowski
|
Zaslal: út prosinec 15, 2009 5:16 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Bara napsal: |
Hlavně je potřeba si uvědomit,že tam kde končí silný úchop,začíná zánět šlach Falešných frajerů jsou plné hřbitovy.Takže používat pomůcky k tomu vyrobené není ostuda,ale zodpovědné chování.Kdo chce ať cvičí bez,ale za trhačky se stydět nemusíte |
u opravdu tezkejch tahu, nebo pritahu v predklonu bych primhouril oko, ale vzdycky kdyz vidim nekho jak se privazuje k 60kg cince tak mam pocit ze me klepne :) |
no hej ale kazdy je inac silny
no a c87-ja mam pocit ze aj s trhackami precvicim predlaktie rovnako ako bez trhaciek, s uchopom je to uz ine samozrejme
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: út prosinec 15, 2009 6:56 pm Předmět: |
|
|
Blbá otázka, ale kde se dá koupit magnezko?:D
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: út prosinec 15, 2009 11:12 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | Blbá otázka, ale kde se dá koupit magnezko?:D |
V obchodech, kde mají potřeby pro horolezce, například Hudy sport. A nebo přes net.
|
|
| nahoru |
|
 |
malex
|
Zaslal: st prosinec 16, 2009 8:35 am Předmět: |
|
|
| citace: | | P. S. magnezium spini, ale posilka bez toho je pre nagelovanych 55 kilovych tipkov . (snad som nikoho neurazil - tot len moj nazor) |
posilka bez magnezka je proste posilka bez magnezka, ne vsichni chtej mit fitko zadelany. jinak zbytek blbost.
|
|
| nahoru |
|
 |
burti
|
Zaslal: st prosinec 16, 2009 10:06 am Předmět: |
|
|
TO Malex: sak ano bolo to expresivne. Mne sa len uz nepaci tento trend, ktory pomaly bude, ze do fitka budeme musiet chodit vo vopred predpisanych u nich nakupenych uniformach - rovnosatach, a cinky budu v kute na nich svetlo a nad nimi napis muzealna vystava.
|
|
| nahoru |
|
 |
malex
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|