|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peca
|
Zaslal: pá prosinec 18, 2009 4:28 pm Předmět: |
|
|
| mysH napsal: | | peca: bud se da whinovat na foru .. nebo to resit hned :D |
jakoze ty whinujes?
Ps:stejne ale nechapu co te na tech dvou stve.
Pokud to ovsem nejsou spoluzaci
Naposledy upravil Peca dne pá prosinec 18, 2009 7:08 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ShawnRay

|
Zaslal: pá prosinec 18, 2009 4:30 pm Předmět: |
|
|
| NUMM3R™ napsal: |
A dost mi poslední dobou vadí, že nechápu co holka vidí na 60kg klukovi s 3kg gelu na hlavě a v růžovém triku. |
Je to svinstvo
|
|
| nahoru |
|
 |
IluvSunshine

|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: pá prosinec 18, 2009 6:38 pm Předmět: |
|
|
Debilní poker na FB, dneska jsme prohral 140 000,- hlavě, že předtím jsem škudlil každou korunu. _________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá prosinec 18, 2009 6:41 pm Předmět: |
|
|
mysh: to je brutál video :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
|
| nahoru |
|
 |
schnitzel
|
Zaslal: so prosinec 19, 2009 12:40 pm Předmět: |
|
|
13 hodin som sedel vo vlaku kde neslo ani kurenie, a to som chory jak pes mam 38 teploty, a kaslem!!!!!
Ale nastastie uz lezim v postielke s notasom, cumim na south park, popijam svajciarske bio mliecko a na obed mam telacie kotletky _________________ Wo ein Wille ist ist auch ein Schnitzel :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Saphenus
|
Zaslal: so prosinec 19, 2009 12:57 pm Předmět: |
|
|
vadi mi ze v utorok mam hnusnu skusku z mikrobiologie
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so prosinec 19, 2009 3:48 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
schnitzel
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne prosinec 20, 2009 12:46 pm Předmět: |
|
|
To už jsem zkoušel, odepsal mi, že pro takovýho starýho vola, jako jsem já, se to prý nehodí _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: ne prosinec 20, 2009 4:32 pm Předmět: |
|
|
kamos byl vcera na akci vylez, sel dom a nalitli na nej nejaky rusaci, nastesti mu nicmoc neni, borce kteryho sejmuli spolu s nim odvezla sanita a ma asi natrzenou slezinu... _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|