|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Azmodan

|
Zaslal: st prosinec 23, 2009 2:05 pm Předmět: |
|
|
Dneska BIG PR !!! Vzhledem k tomu, že po 2 měsících nic nedělání, žraní smaženejch kotlet s hranolkama apod. je ze mě solidní sádlo. Zařadil jsem po tréninku aerobku a to hned 20 minut na rotopedu!!!  . No co Vám budu povídat, vopruz strašlivej, člověk jen sedí a šlape a hovno.... Nedovedu si představit ty Draperovy několika hodinový seance na rotopedu, který kdysi dělával. To bych chcípnul nudou.  Asi budu muset zařadit nějakej ten HIIT nebo jak to je... _________________ Šťasten ve svém šílenství hlupák objal Ďábla.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: st prosinec 23, 2009 2:26 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Nedovedu si představit ty Draperovy několika hodinový seance na rotopedu, který kdysi dělával |
celkem vzruso 2-3 hodinky rano na lacno _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
RaP1D
|
Zaslal: st prosinec 23, 2009 6:27 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzyk

|
Zaslal: so prosinec 26, 2009 3:57 pm Předmět: |
|
|
| Bazzyk napsal: | | bench 125kg dřep 135 a mrtvola 150kg mam 83 kg to bylo pred 14 dny nez sem zacal korteho |
tak po odjetí korteho váha 86 kg, bench 135 ( zkoušlel sem 140 ale tam sem se neodpích od hrudníku tak mi sparing trošku pomoh a pak už to šlo), dřep 145 a mrtvola 170kg
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: so prosinec 26, 2009 4:08 pm Předmět: |
|
|
| Bazzyk napsal: | | Bazzyk napsal: | | bench 125kg dřep 135 a mrtvola 150kg mam 83 kg to bylo pred 14 dny nez sem zacal korteho |
tak po odjetí korteho váha 86 kg, bench 135 ( zkoušlel sem 140 ale tam sem se neodpích od hrudníku tak mi sparing trošku pomoh a pak už to šlo), dřep 145 a mrtvola 170kg |
kdes přišel na ten nick ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzyk

|
Zaslal: so prosinec 26, 2009 4:11 pm Předmět: |
|
|
| supporter napsal: | | Bazzyk napsal: | | Bazzyk napsal: | | bench 125kg dřep 135 a mrtvola 150kg mam 83 kg to bylo pred 14 dny nez sem zacal korteho |
tak po odjetí korteho váha 86 kg, bench 135 ( zkoušlel sem 140 ale tam sem se neodpích od hrudníku tak mi sparing trošku pomoh a pak už to šlo), dřep 145 a mrtvola 170kg |
kdes přišel na ten nick ? |
tak normálně používám Bazzy ale ten už tu je a usoudil sem že je větší jak já tak sem si dal menšího Bazzyho tudíž Bazzyk
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: so prosinec 26, 2009 4:13 pm Předmět: |
|
|
| Bazzyk napsal: | | supporter napsal: | | Bazzyk napsal: | | Bazzyk napsal: | | bench 125kg dřep 135 a mrtvola 150kg mam 83 kg to bylo pred 14 dny nez sem zacal korteho |
kdes přišel na ten nick ? |
tak normálně používám Bazzy ale ten už tu je a usoudil sem že je větší jak já tak sem si dal menšího Bazzyho tudíž Bazzyk |
doufám, že přijde ještě 3 a 4 Bazzy, aby v tom byl ještě větší bordel
|
|
| nahoru |
|
 |
qAndrew
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: so prosinec 26, 2009 6:36 pm Předmět: |
|
|
moje imperium se rozrusta
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: so prosinec 26, 2009 8:04 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | Já se těším na Supporterka ... |
budou kamarádi s Yggíčkem
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: so prosinec 26, 2009 10:14 pm Předmět: |
|
|
mrtvý tah 165 kg
benč 65 kg
dřep 80 kg
věk 15 let
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
Zaslal: so prosinec 26, 2009 10:16 pm Předmět: |
|
|
| grogy napsal: | mrtvý tah 165 kg
benč 65 kg
dřep 80 kg
věk 15 let |
Máš tu mrtvolu natočenou někde na videu??
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: so prosinec 26, 2009 10:18 pm Předmět: |
|
|
ne, já se při cvičení nenatáčím..
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
Zaslal: so prosinec 26, 2009 10:28 pm Předmět: |
|
|
| grogy napsal: | | ne, já se při cvičení nenatáčím.. |
osobáky se vždy vyplatí natáčet, jinak dát v 15 na MT 165kg je fascinující
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|