Ja mam radsi cviceni bez rukavic, ten kontakt s zelezem je k nezaplaceni, ale je fakt ze kdyz mam na mrtvole 100+ tak uz se vic soustredim na to jak mne to nici kuzi nez na techniku :-D
No já bez rukavic vůbec, jsem na ně zvyklej, a ještě k tomu mám nový , mě se potom potí ruce, klouže mi železo z ruky, nic neudržím ...fuj
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
- celý odpoledne až do večera jsem opravoval připojení internetu, protože se mi to z ničeho nic podělalo, takže místo treningu venku jsem pobíhal mezi dvouma pokojema a zkoušel vše možné, fu!
Nakonec net sprovozněn, příčina erroru zůstává záhadou...
Zítra posilovna.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
ATLETIKA, plyometrie - JAK NA NOVÝ ROK, TAK PO CELÝ ROK :)
- celý trening na sněu, že to ale klouzalo
- 2x400m rozklus, protažení, 2x100m rovinka
Abeceda:
1x30m lifting
1x30m polovysoký skipping
1x30m vysoký skipping
1x30m nůžky
1x30m zakopávání
1x30m na každou třetí
1x30m předkopávání na každou třetí
Ostatní:
5x30m jeleni
3x15 výpady popředu
3x15 výpady pozadu
4x20 přeskoky snožmo přes čáru
3x20 dynamické švihy kolen k loktům
3x10 dynamické švihy natažených nohou do vzduchu
4x10 výskoky snožmo na místě
3x5 reactive jumps
3x10 + 3x10 boční vykročení na lavičce
3x10 výskoky na lavičku snožmo
Kotníčky:
2x20 střídavě
2x20 po jedné noze
2x20 snožmo
2x20 snožmo pozadu
2x20 výskoky
Kolečko výklus, protažení.
Poznámka:
Vylezl jsem z auta, přišel na stadion, a taká zima mi byla, a to jsem si nevzal masku a myslel si, že dnes to bude v pohodě, omyl. No ale po 2 kolečkách už to bylo hned lepší.
Zítra dám asi volno, ještě uvidím, do posilky se teď nemůžu dostat, až v úterý maji otevřeno.
Tu jsem poslouchal při kotníčkách, tenhle styl jinak neposlouchám, ale líbí se mi refren a mám rád NFS
Naposledy upravil Frozz. dne so leden 02, 2010 12:16 am, celkově upraveno 1 krát
PS : jinak ten NOS jak si psal, že nevíš co je, tak snad zjistíš z následujícího videa...
Rovnou si měl říct nitro , jasně už chápu :)).
No, jeleni jsou vlastně násobený odrazy, prostě se snažíš skočit co nejdál, a takhle pořád za sebou,... jak jelen . Dnes mi to moc nešlo, protože jsem skákal na sněhu a musel jsem si dávat kua pozor na to abych se nerozsekal .
Bulgarian split squat:
3x7x34kg levá noha + 3x7x34kg pravá noha
Předkopávání:
Superserie:
3x10x30kg + 3x10x25kg
Lýtka v sedě:
3x10x46kg
Zdvihy velké osy:
2x10x20kg
3x5x30kg
Zdvihy JČ:
3x6x12kg na každou
Kliky na JČkách:
3x10
Přítahy spodní kladky:
3x8x40kg
Kettlebell swing: místo kettlebellu jsem použil JČ
3x12x15kg
Břicho doma
Poznámka:
Dobré, dnes jsem místo dřepů dal legpress, to předkopávání bylo nějaký těžký . Hrozně mě baví kettlebell swing, to musím praktikovat vícekrát, pořád přemýšlím o koupi KB, ale nevím, šetřím a nechce se mi moc utrácet.
Zítra....jestli to stihnu, tak posilka, ale je toho teď nějak hodně, jak ve škole, tak doma .
KB swing:
Přítahy horní kladky k hrudníku naširoko:
3x10x40kg
MT:
2x10x50kg
2x6x60kg
2x5x70kg
1x5x80kg
Veslo:
2x10x55kg
2x6x65kg
1x5x70kg
Kruhák:
3x (3x8x10kg)
Přítahy JČ v předklonu: zkoušel jsem to poprvé
3x10x15kg
Hyperextenze:
3x15
Tricepsové tlaky JČ za hlavou:
3x10x15kg
Tricepsové kliky mezi lavičkama:
12x 12x 12x
Stahování horní kladky:
3x10x40kg
Břicho doma
Poznámka:
Dobrý trening, ze včera mě bolí nohy a prdel . Zítra běh, ještě nevím jestli dám krátké tratě - úseky, nebo něco delšího.
- běh ze včera přesunu na PÁ, jelikož jsem přišel domů, zalehl a spal asi 2 hodiny, byl jsem hrozně unavenej, nechtělo se mi ani chodit .
Dnes posilovna.
Poznámka:
Super, ruce a prsa krásně pumplý. Zítra běh a brzo spát, v sobotu jedu zase do Prahy, učit se sociologii, fff...
- 8x120m rovinky sprintem ve 20cm sněhu (náročné )
- 1x120m pozadu
- 1x60m s kámošem na zádech (asi 82kg )
Poznámka:
Celý trening ve sněhu, zima, sněžilo, ale já měl masku a byl jsem v pohodě.
Ahoj, pořád běhám ve stejné (kromě treter), takže běžecká obuv, kterou mám ale teď novou = trochu zpevněnou a ze silnějšího materialu na zimu.
Proč?
Biceps:
Scotovka: 4serie
Zdvihy JČ: 3serie
Zdvihy malé osy: 4serie
Přítahy spodní kladky: superserie 2x2x8 + 20x
Triceps:
Úzký benchpress nadhmatem: 4serie
Bradla: 3serie
Stahování horní kladky: 3serie
Tlaky JČ za hlavou: 3serie
Břicho:
4x20 zkracovaček na zemi nohama na lavičce
Poznámka:
Byl jsem s kámošem v jiné posilce, nechtěli jsme cvičit velkou partii jelikož se nám tam necvičí moc dobře, činky jiný, stroje jiný, malá posilka....tak jsme si odjeli bic+tric+břich, pumpa byla krásná.
Naposledy upravil Frozz. dne út leden 12, 2010 9:06 pm, celkově upraveno 1 krát
Poznámka:
Super trening, dal celkem zabrat, hlavně mi to při každým druhým kroku podklouzo, v tom sněhu je to brutal, ale aspoň posílím kotníčky a je to super na stabilitu .
Zítra posilka, záda triceps břicho.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru