|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po prosinec 28, 2009 8:27 pm Předmět: |
|
|
ygg: celkově by mě zajímala průměrná rychlost jízdy osobních vozidel v Praze :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jari

|
Zaslal: po prosinec 28, 2009 8:34 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | ygg: celkově by mě zajímala průměrná rychlost jízdy osobních vozidel v Praze :-) |
no ona se s těma kolonama v pohodě sníží na 10 km/h
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
mathas

|
|
| nahoru |
|
 |
schnitzel
|
Zaslal: čt prosinec 31, 2009 12:57 am Předmět: |
|
|
Mam absoltnu depku, silvester asi prespim mam plne zuby cely tento svet  nech uz je po skuskovom a nech uz sa konecne zide moje stara banda porostrusovana po celej europe  jak rad by som bol zas na 1vak 2hak na strednej, vtedy bol svet este v poriadku _________________ Wo ein Wille ist ist auch ein Schnitzel :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
xXxGOLDBERGxXx

|
Zaslal: čt prosinec 31, 2009 8:25 am Předmět: |
|
|
| schnitzel napsal: | Mam absoltnu depku, silvester asi prespim mam plne zuby cely tento svet nech uz je po skuskovom a nech uz sa konecne zide moje stara banda porostrusovana po celej europe jak rad by som bol zas na 1vak 2hak na strednej, vtedy bol svet este v poriadku |
jooo na strednej bolo najlepsie...
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny HaRd
|
Zaslal: čt prosinec 31, 2009 5:51 pm Předmět: |
|
|
Ženský _________________ "To mi rve koule"
Eric Cartman
|
|
| nahoru |
|
 |
Deviator
|
Zaslal: pá leden 01, 2010 2:49 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: pá leden 01, 2010 4:56 pm Předmět: |
|
|
Lezou mi na nervy debilové, který pořád někde hážou petardy. To mi připadá jako zábava největších stupidů. Loni přesně na Štědrý den jsem byl s rodinou na procházce- kočárek s malou a pes. Dvacet metrů před náma na chodníku jdou dva adolescenti, jeden se otočí dozadu směrem k nám a hodí petardu. Ještě štěstí, že to malou moc nevylekalo. Stejně jsme ho maximálně nasranej doběh, jednu mu vrazil na žaludek a hodil ho na zem, magora. Vždyť malá z toho mohla mít následky na celý život.
Taky se jednou v našem městě stalo, že po hlavní pěší zóně šel místní doktor, kterej jezdí se záchrankou, s prckem v kočárku. Nějakej nalitej debil mu hodil petardu do toho kočárku. Dítě naštěstí v pořádku a bez následků, ale ten seriózní pan doktor tam toho magora zbil jako psa, a to asi před sto svědkama. Zavřeli jsme nad tím oči a nikomu to nevadilo. _________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
schnitzel
|
Zaslal: pá leden 01, 2010 5:15 pm Předmět: |
|
|
Neviem najst na news leecher fungujucu verziu pana prstenov 3 _________________ Wo ein Wille ist ist auch ein Schnitzel :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Phenomenom
|
|
| nahoru |
|
 |
Dome-V

|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: pá leden 01, 2010 7:53 pm Předmět: |
|
|
| Pavelcb napsal: | kurva to propuštění.. |
že by tě konečně vyhodili ??
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: pá leden 01, 2010 8:12 pm Předmět: |
|
|
| supporter napsal: | | Pavelcb napsal: | kurva to propuštění.. |
že by tě konečně vyhodili ?? |
to je přání pana primátora..ale myslel jsem těch šmejdů z lapáků
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|