|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
cz.petab
|
Zaslal: so leden 02, 2010 7:13 pm Předmět: |
|
|
| Prinz Eugen napsal: | | osobne povazuju za nejlepsi druhou serii [Dextera]. co do dramaticnosti a dextrovy cynicnosti. nehlede na par nadhernych momentu kdyz se lecil z alkoholismu, ktery ani nemel :-) |
No vida, tak se na něčem shodnu i s Prinzem. Dvojka byla podle mě nejlepší proto, že měl těsně za prdelí dva silné soupeře - Doakese a Lundiho (a "Titty Vampire" k tomu). Trojka potom byla docela zklamání, ve čtyřce mě dostal až ten úplněj závěr.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
mathas

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne leden 03, 2010 9:02 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
Zaslal: ne leden 03, 2010 9:08 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | mathas napsal: | Zítra se jde do školy a hned písemky |
Mám stejný problém, a hned písemky první den |
škola fuj nechci tam
|
|
| nahoru |
|
 |
Darion

|
Zaslal: ne leden 03, 2010 9:37 pm Předmět: |
|
|
Jezis, jak rad bych sel zejtra do skoly... tenhle tejden mam tri zkousky, musim odevzdat nekolik seminarek a jsem pekne v shitu:D _________________ "Sahni si na dickense, at poznas klasiku..." Jan Tomasik
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: ne leden 03, 2010 9:40 pm Předmět: |
|
|
Ale ne vetsi jak ty Pavliku _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: ne leden 03, 2010 9:49 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | Ale ne vetsi jak ty Pavliku |
ANO a ty jsi strašně ošklivej.
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: po leden 04, 2010 3:51 pm Předmět: |
|
|
Člověk si jde zacvičit a fitko uplně narvaný.... _________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bernhard
|
Zaslal: po leden 04, 2010 3:56 pm Předmět: |
|
|
To je pravidelný povánoční stav
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: po leden 04, 2010 4:00 pm Předmět: |
|
|
To jsem tak nějak očekával, jen jsem nečekal, že bude obsazené vše co jsem zrovna potřeboval... _________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: po leden 04, 2010 4:04 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po leden 04, 2010 4:05 pm Předmět: |
|
|
| mysH napsal: | | to je Pavouci invaze .. |
mas raid a placacku na pavouky? dnes vyrazime... _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: po leden 04, 2010 4:15 pm Předmět: |
|
|
| mysH napsal: | | to je Pavouci invaze .. |
kolik musi mit clovek kilo, aby nebyl pavouk? predpokladam, ze tys sel poprvy do fitka s metrákem
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po leden 04, 2010 4:23 pm Předmět: |
|
|
| supporter napsal: |
kolik musi mit clovek kilo, aby nebyl pavouk? predpokladam, ze tys sel poprvy do fitka s metrákem |
o vahu ani tak nejde, spis o to, co tam ty lidi delaj zbytecny vypravet, to clovek musi videt na vlastni oci... vsak nekdy koukni do logu k Bazzymu, nebo k Draperovi, ty tam maji par tech historek s lidma, co do fitka chodi snad jen proto aby ten trenink zneprijemnili ostatnim :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|