Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 146, 147, 148 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
mysH

PříspěvekZaslal: po leden 04, 2010 4:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

supporter napsal:
kolik musi mit clovek kilo, aby nebyl pavouk? predpokladam, ze tys sel poprvy do fitka s metrákem

75kg jsem mel. Covece u me neni nekdo pavouk postavou, ale postojem ke sportu .. viz jak byl nedavno clanek na hlavni strance o Jardovi (maratonec) .. kdybys ho videl osobne, reknes pavouk .. ale jak vidis, tak pravda je uplne nekde jinde. Vaha neni vsechno ..
Plus druha vec, ze vetsina tehle novorocnich posil vzdycky vydrzi max do unora ..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
supporter
(ban)

PříspěvekZaslal: po leden 04, 2010 4:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kazdej asi nemá to štěstí, aby při prvních návštěvách fitka našel někoho, kdo mu poradí... Divný, že mě takoví lidi nikdy nevadili, jsou občas i zdrojem zábavy a spestření
mysH

PříspěvekZaslal: po leden 04, 2010 4:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Timhle bojem si musi projit kazdy asi. Kdybych se zpetne videl, jak jsem ve fitku chaoticky zacinal, tak bych se ted taky smal .. obecne jde ale rict, ze kdyz to nekdo se cvicenim mysli vazne, tak mu brzo nekdo poradi jak na to. S tim zbytkem uz fakt nema cenu ztracet cas, stejne to brzo zabali ..
Dokud mi nesmyslne neprekazi (= ma tam jeste 8 serii a ne, nebudeme se stridat), tak mi taky nevadi .. kazdopadne bez nich je tam nuda .)
CIZO

PříspěvekZaslal: po leden 04, 2010 4:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

supporter napsal:
kazdej asi nemá to štěstí, aby při prvních návštěvách fitka našel někoho, kdo mu poradí... Divný, že mě takoví lidi nikdy nevadili, jsou občas i zdrojem zábavy a spestření

jo supportere, to nam muzes vypravet az ti taky naleze do jedinyho stojanu na drepy skupinka peti lidi, co si rikaji atleti a reknou ti ze tam hodinu a pul budou cvicit "vzperacsky cviky" (pokusy o sebevrazdu s osou a 5-10kg kotoucem na kazdy strane)...

zajimalo by me jak bys zachoval klid a rozvahu, nam se to holt v takovych chvilich moc nedari

Derek Poundstone
supporter
(ban)

PříspěvekZaslal: po leden 04, 2010 4:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
supporter napsal:

jo supportere, to nam muzes vypravet az ti taky naleze do jedinyho stojanu na drepy skupinka peti lidi, co si rikaji atleti a reknou ti ze tam hodinu a pul budou cvicit "vzperacsky cviky" (pokusy o sebevrazdu s osou a 5-10kg kotoucem na kazdy strane)...

zajimalo by me jak bys zachoval klid a rozvahu, nam se to holt v takovych chvilich moc nedari

mam na to jednoduchej trik, kterej praktikuju už od 31.1.2009 - NEDŘEPUJU
I.N.G.

PříspěvekZaslal: po leden 04, 2010 5:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

supporter napsal:
Opilec Václav Havel
2. 1. 2010 | přečteno: 394x

Tolik sraček na jednom místě jsem už dlouho neviděl.
Bazzy

PříspěvekZaslal: po leden 04, 2010 5:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kdyz to tak ctu tak bych pro vas usporadal hromadnou exkurzi do Fitness Blue Gym v Brně
secret78

PříspěvekZaslal: po leden 04, 2010 6:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

U nás pravidelne pondelok každý hrudník biceps, lavička na benchpress len jedna a druha sa da dať do stojanov na drepy. Tak musím chodiť hneď na otváračku, lepšie 10min pred a čakať pri dverách, inak nemám šancu si dať drepy. Aj keď dneska mi to tam chlapci strážili lebo som trošku meškal:)
schnitzel

PříspěvekZaslal: st leden 06, 2010 9:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes mam narodeniny a musim sa ucit statistiku
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: so leden 09, 2010 9:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Úplně mi zamrzlo auto, dostanu se do něj možná jedině krumpáčem

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Black Dragon

PříspěvekZaslal: so leden 09, 2010 11:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Úplně mi zamrzlo auto, dostanu se do něj možná jedině krumpáčem

Ja ani nevim kde ho mam zaparkovany, jak je to zasnezeny ... du si pro lopatu a zbijecku a du ho dostat ven ..
Diana

PříspěvekZaslal: po leden 11, 2010 11:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Země se zachvěla......Včera 4 x cca pokaždé 1hod. ( naposledy ve 23:30h. ), dnes hned ráno znovu v 6:30hod.

Normálně bych byla blahem bez sebe, ale tentokrát se jednalo bohužel jen o hrabání sněhu
Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
CIZO

PříspěvekZaslal: po leden 11, 2010 11:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Diana napsal:
Země se zachvěla......Včera 4 x cca pokaždé 1hod. ( naposledy ve 23:30h. ), dnes hned ráno znovu v 6:30hod.

Normálně bych byla blahem bez sebe, ale tentokrát se jednalo bohužel jen o hrabání sněhu

Teda.... chapu ze kazdeho vzrusuji jine veci, ale ze by zrovna hrabani snehu bylo az tak vzrusujici? ja jsem vcera prohrabal 40m dlouhou a 2m sirokou stezku od baraku a nezaznamenal jsem zadny naznak vzruseni tohoto typu... jak ty do delas Di?

Derek Poundstone
Diana

PříspěvekZaslal: po leden 11, 2010 12:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
Diana napsal:

Teda.... chapu ze kazdeho vzrusuji jine veci, ale ze by zrovna hrabani snehu bylo az tak vzrusujici? ja jsem vcera prohrabal 40m dlouhou a 2m sirokou stezku od baraku a nezaznamenal jsem zadny naznak vzruseni tohoto typu... jak ty do delas Di?

No právě...jednalo se jen o hrabání sněhu
Mám krásně namožená záda, umím skvěle házet lopatou, zlepšíla se mi chuť k jídlu a ještě se jedná o pohyb na čerstvém vzduchu.
A představ si ránu tu aerobku....vstaneš z vyhřáté postele, oblečeš se a v kulíšku a rukavicích vyrazíš ještě do tmy na sníh. Jedeš jako drak, hezky nalačno asi hodinu, pak šup pod horkou sprchu a ta snídaně, to už je ta pomyslná třešnička na dortu.
Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
m4l

PříspěvekZaslal: po leden 11, 2010 12:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
Diana napsal:

hele nebylo by lepsi misto hrabi pouzivat na ten snih lopatu??? ja jsem z hor nechte si poradit fakt to je lepsi vyhazovat ten snih nez hrabat

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 146, 147, 148 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: