|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po leden 04, 2010 6:59 pm Předmět: |
|
|
To jsou kurva špatný zprávy. Člověk s vůlí a talentem jako ty to ale zvládne, za to dám ruku do ohně. Drž se Erny, tebe to neporazí! _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ripperr

|
Zaslal: po leden 04, 2010 6:59 pm Předmět: |
|
|
taktiež DRŽIM PALCE!!!
drža sa, a nech sa dá všetko doporiadku!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: po leden 04, 2010 7:06 pm Předmět: |
|
|
Drže se, to zvládneš. _________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: po leden 04, 2010 7:12 pm Předmět: |
|
|
Drž se borče,to určitě zvládneš _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: po leden 04, 2010 7:14 pm Předmět: |
|
|
Drz se chlape, ses prece bojovnik, a ty se jen tak bez boje nevzdaj... _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: po leden 04, 2010 7:25 pm Předmět: |
|
|
Držím palce Ernandesi! _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: po leden 04, 2010 7:29 pm Předmět: |
|
|
Kurva drz se kamarade a dej vedet jak se ti dari, zvladnes to
JAK HOVNO !!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po leden 04, 2010 8:12 pm Předmět: |
|
|
Az ta svina, co se v tobe udelala, zjisti, s kym ma tu cest, tak se te pusti raz dva. Ty ses bojovnik a to vime vsichni, takze nemam strach, ze zrovna ty to nezvladnes. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny HaRd
|
Zaslal: po leden 04, 2010 8:13 pm Předmět: |
|
|
Taky držím palce! Určitě to zvládneš! _________________ "To mi rve koule"
Eric Cartman
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po leden 04, 2010 10:19 pm Předmět: |
|
|
Držím palce _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
rumun deadlift
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po leden 04, 2010 10:44 pm Předmět: |
|
|
Ernandesi drž sa, zvládneš to, kludne z času na čas zamakaj pomože to, ešte raz zvládneš to. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: po leden 04, 2010 10:49 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: po leden 04, 2010 10:56 pm Předmět: |
|
|
No dopice tohle ... ses mladej a silnej ..
Jak rika Bazzy .. jak hovno .. bojuj chlape! zvladnes to ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: po leden 04, 2010 10:57 pm Předmět: |
|
|
Nebude to lehky, nebude to rychly,ale kdyz to nevzdas - in the end, you will be the one standing. Hodne stesti
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|