|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
vird

|
Zaslal: čt leden 07, 2010 12:20 am Předmět: |
|
|
kedze serialy som uz dopozeral tak dnes boli na rade filmy...tak z toho co som dnes videl:
Gone Baby Gone
celkom zaujimave v polke filmu som mal pocit ze to konci (tak ako novy american pie) ale narozdiel od noveho American Pie, sa to este celkom pekne rozbehlo
7/10
Elite Squad
takuto specialitku som si dal na vecer, myslim ze uplne vyborny film pekne vykresluje korupciu a cely prehnity system brazilskej policie. keby to nebolo vo volajakom cudnom jazyku tak 10/10
9/10
Public Enemies
+ : pekny dej, vela krvy, Johny Depp  , atmosfera bohovska (30te roky su vdacne)
- : 2,5 hodiny kurva
9/10
In Bruges
dnes boli iba vyberove filmy cize ani tymto filmom si pondelkovy vecer nikto nepokazi. trosku predvidatelne a koniec ma nezaujal
8/10
_______________dlha ciara________________
ak niekto ma rad serialy briti sa tento rok celkom pochlapili
Misfits
briti slubovali serial ktory da dokopy vsetko dobre z doterajsich serialov. nepodarilo sa ale myslim ze uplne do pohody
6/10
Paradox
asi tiez britsky, blbost, nejakemu extra inteligentovy vo vyzkumnom ustave pride na komp 8? fotiek z buducnosti ktore zachytavaju nehodu, 3 clenny tym sa pokusa nehode zabranit. to iste v dalsich epizodach. neprekvapil nicim
3/10
Stargate Universe
celkom podarene pokracovanie sagy stargate, myslim ze fanusik by mal urcite vidiet, podstata je ze sa vytocia zo zeme (?) branu ktora je velmi velmi velmi daleko od zeme a dostanu sa na lod ktoru antici este za cias ked neboli povzneseni vyslali skumat vesmir. domov sa posadka nemoze dostat tak sa snazia prist nato ako prezit na lodi
7/10
Scrubs
serial z nemocnicneho prostredia, celkom vtipny, ma 9 serii, posledna trosku zaostava ale ide im to aj tak super
8/10
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Bazzy

|
Zaslal: čt leden 07, 2010 8:36 am Předmět: |
|
|
misfits jsem taky sledoval ale jen 6 dilu myslim, jsou dalsi?
|
|
| nahoru |
|
 |
vird

|
Zaslal: čt leden 07, 2010 9:35 am Předmět: |
|
|
| Bazzy napsal: | | misfits jsem taky sledoval ale jen 6 dilu myslim, jsou dalsi? |
tiez som videl iba 6. briti su asi natolko sprosti, ze serial ktory ma den na viac ako 6 epizod natocit nevedia.
ale na rok 2010 uz je naplanovana druha seria.
|
|
| nahoru |
|
 |
cz.petab
|
Zaslal: čt leden 07, 2010 11:30 am Předmět: |
|
|
| vird napsal: | | briti su asi natolko sprosti, ze serial ktory ma den na viac ako 6 epizod natocit nevedia. |
Přinejmenším Doctor Who už s menšími či většími pauzami běží od 60. let a dílů v sezóně mívá víc než 6. Ale taky to asi není zrovna mainstream.
|
|
| nahoru |
|
 |
ripperr

|
Zaslal: čt leden 07, 2010 2:21 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: čt leden 07, 2010 3:04 pm Předmět: |
|
|
Undisputed vypadá super! jedničku jsem viděl, to je sračka, ale dvojka má slušný hodnocení, takže ty dva díly asi prubnu. saw jde mimo mě, ale čéče, ten univerzální voják, no, že by mě ten trailer přesvědčil... _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: čt leden 07, 2010 3:16 pm Předmět: |
|
|
Undisputed 1 je klasika! Dvojka ušla....a 3 nevim no, nějak jsem nepobírám jak ten týpek rozdejchal to koleno (tím myslím zavěrečnou scénu ze 2).... _________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: čt leden 07, 2010 3:17 pm Předmět: |
|
|
Jo jinak dneska ten universal. voják vyšel jako DVDrip. _________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
ripperr

|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: čt leden 07, 2010 3:49 pm Předmět: |
|
|
Ong bak 2 super _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
ripperr

|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: čt leden 07, 2010 4:49 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|