|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Frozz.

|
Zaslal: so září 26, 2009 2:14 pm Předmět: |
|
|
| JOga napsal: | | Frozz. napsal: | | JOga napsal: | | Frozz. ...vykašli se na nějakej suplement, radši si jes pravidelně zeleninu a ovoce. |
Není to jen pro mě, ale pro celou rodinu, mamka to docela potřebuje kvůli tomu spalování tuků.
Mě jde hlavně o imunitní systém (poslední dobou jsem celkem často nemocný, nebo aspon nechlazený), snížení pocitu únavy -> viz. můj problém v topicu Únava a doplnění vitamínů. |
A ví vůbec mamka o principu snižování nadváhy? ...víš lidé mají často nutkání uvěřit všemu co se píše, a aby celá rodina brala karnitin jako prevenci proti unavě a kylům navíc se mi nezdá jako dobré řešení. |
Mamka cvičí, a nadváhu rozhodně nemá :), jen by se chtěla zbavit trochu toho tuku, není to tak že by to brala a necvičila :). Mě jde jen o to, jestli s tímhle přípravkem má někdo zkušenosti.
To ShawnRay - tak jaký jiný produkt by si doporučil z obchodu? _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ShawnRay

|
Zaslal: so září 26, 2009 2:20 pm Předmět: |
|
|
Zkusenosti ? Je to karnitin nic vic nic min. pomaha ti prenaset mastny kyseliny do mitochondrie a tim spalujes tuky- jednoduse receno.
Tady mas o tom clanek od Freimena (http://www.viviente.cz/spalovace-tuku/), pochopis co a jak, ze spalovac neni az tak dulezitej. Pokud chce mamka jen tak zhubnout a nejde do bodyfitnees treba tak i ten spalovac mit nemusi...
kvalitni komplexni spalovace- Therm-x, Cutting edge,hydroxycut
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
Zaslal: so září 26, 2009 2:21 pm Předmět: |
|
|
spalovače jsou maximálně jen tak pro dobrej pocit
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
Zaslal: po leden 11, 2010 9:37 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Roumec

|
Zaslal: po leden 11, 2010 9:41 pm Předmět: |
|
|
Presne, hlavne kuli privesku a dvd =D, zase ale explomax od vitalmaxu vypada slozenim lip =) _________________ ICQ:
A: hej jsem v prdeli:D
B: Co je
A: zvedal jsem nohy ve visu a pritahoval kolena na jact-packu a narostl mi zevni sikmy sval brisni a vypadam jako presipaci hodiny
|
|
| nahoru |
|
 |
StrongerYAAHO

|
Zaslal: ne únor 07, 2010 4:20 pm Předmět: |
|
|
Přesně stejná otázka. Má cenu kupovat https://obchod.ronnie.cz/s-2884-compress-fever.html ? Jak čtu pár prvních stránek tohoto topicu , tak jednoznačně potrvzujete , že všechny spalovače jsou placebo.
+ Je to vhodné pro 14letého kluka? Nyní mám Carnitine 2000 a ten je od 15.
Možná je to jenom pocit , ale po carnitinu jsem se na rotopedu o dost více potil. Měl jsem celé promočené triko a pot až na zemi. _________________ [i:8e0845cf86]S pozdravem StrongerYAAHO[/i:8e0845cf86]
|
|
| nahoru |
|
 |
Roumec

|
Zaslal: ne únor 07, 2010 4:40 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Janze
|
Zaslal: ne únor 07, 2010 4:40 pm Předmět: |
|
|
| StrongerYAAHO napsal: | Přesně stejná otázka. Má cenu kupovat https://obchod.ronnie.cz/s-2884-compress-fever.html ? Jak čtu pár prvních stránek tohoto topicu , tak jednoznačně potrvzujete , že všechny spalovače jsou placebo.
Možná je to jenom pocit , ale po carnitinu jsem se na rotopedu o dost více potil. Měl jsem celé promočené triko a pot až na zemi. |
kdybys místo sezení u kompu a hledání čehosi, co udělá práci za tebe, kvalitně jedl, jel na hory na lyže/běžky/prkno, cvičil a vůbec se hejbal, udělal bys pro své zdraví i postavu daleko víc
|
|
| nahoru |
|
 |
hooliganko
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: ne únor 07, 2010 4:47 pm Předmět: |
|
|
| hooliganko napsal: |
a víš třeba to , že když jedeš na rotopedu totálně se potíš , že seš celej mokrej , tak spaluješ z 80% svaly a né tuky? |
A vis treba to, ze nekdo to ma holt dany uz od narozeni, ze se poti jako prase temer pri jakykoliv connosti a to ji urcite nedela intenzivne?
|
|
| nahoru |
|
 |
StrongerYAAHO

|
Zaslal: ne únor 07, 2010 4:57 pm Předmět: |
|
|
| Janze napsal: | | StrongerYAAHO napsal: | Přesně stejná otázka. Má cenu kupovat https://obchod.ronnie.cz/s-2884-compress-fever.html ? Jak čtu pár prvních stránek tohoto topicu , tak jednoznačně potrvzujete , že všechny spalovače jsou placebo.
Možná je to jenom pocit , ale po carnitinu jsem se na rotopedu o dost více potil. Měl jsem celé promočené triko a pot až na zemi. |
kdybys místo sezení u kompu a hledání čehosi, co udělá práci za tebe, kvalitně jedl, jel na hory na lyže/běžky/prkno, cvičil a vůbec se hejbal, udělal bys pro své zdraví i postavu daleko víc |
1. S nalomeným palcem jet na hory neni dobrý nápad a finančně bych se tam taky asi nedostal.
2. Cvičim 3x - 4x týdně , ale teď mam chřipku. Když jsem doma obětovaně zkoušel 10poctivých kliků , tak mě začala bolet hlava. Vždy když teď vykonávám fyz.činnost , tak mě začně bolet hlava u spánků.
| citace: | | š třeba to , že když jedeš na rotopedu totálně se potíš , že seš celej mokrej , tak spaluješ z 80% svaly a né tuky |
To jsem nevěděl
| citace: | | A vis treba to, ze nekdo to ma holt dany uz od narozeni, ze se poti jako prase temer pri jakykoliv connosti a to ji urcite nedela intenzivne? |
Já se nikdy nějak extrémně nepotil. Spíš potom carnitinu jsem byl fakt extrémně spocenej. _________________ [i:8e0845cf86]S pozdravem StrongerYAAHO[/i:8e0845cf86]
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne únor 07, 2010 6:00 pm Předmět: |
|
|
StrongerYahooo, nepoužívej to, pro 14-letýho kluka je to fakt zbytečné, zdravě jez, ale zase se nijak neomezuj, jsi ve vývinu. Vím že tě to láká kupovat si tyhle suplementy, ale neboj, čas utíká rychle a nikam ti nic neuteče, určitě si proteinu, gaineru a kreatinu v pozdějším věku užiješ dost. Jak psal Janze, sportuj všestranně, tím pro sebe uděláš to nejlepší co můžeš. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: ne únor 07, 2010 6:08 pm Předmět: |
|
|
| hooliganko napsal: | | a víš třeba to , že když jedeš na rotopedu totálně se potíš , že seš celej mokrej , tak spaluješ z 80% svaly a né tuky? |
Hmm ... a tos cetl v Zena a zivot? _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: ne únor 07, 2010 6:17 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | hooliganko napsal: | | a víš třeba to , že když jedeš na rotopedu totálně se potíš , že seš celej mokrej , tak spaluješ z 80% svaly a né tuky? |
Hmm ... a tos cetl v Zena a zivot? |
myslím, že to bylo z tohoto webu:
http://www.prozeny.cz/pruvodci/zdravi-a-zivotni-styl/hubneme
podle jeho logu to na debila nevypadá, ale kdo ví?...
|
|
| nahoru |
|
 |
StrongerYAAHO

|
Zaslal: ne únor 07, 2010 6:35 pm Předmět: |
|
|
To jo , ale jenom si chci dopomoci k hubnutí. Neočekávám , že si do sebe šoupnu 1-2 tabletky a budu jak vytesanej. Je mi jasné , že je zatím vším dřina , hromada potu , zdravá strava a celková životozpráva.
Nejsem typ klučiny , co se vrhne za všema doplňkama stravy kvůli krásnému obalu. Kupuju si jen to , co potřebuju , případně to , co mi pomůže (např. carnitin). _________________ [i:8e0845cf86]S pozdravem StrongerYAAHO[/i:8e0845cf86]
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Agrezz ® | ExtrifitMaximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita! 699 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|