SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 42, 43, 44 ... 104, 105, 106  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...)  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Frozz.

PříspěvekZaslal: so září 26, 2009 2:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JOga napsal:
Frozz. napsal:
JOga napsal:
Frozz. ...vykašli se na nějakej suplement, radši si jes pravidelně zeleninu a ovoce.

Není to jen pro mě, ale pro celou rodinu, mamka to docela potřebuje kvůli tomu spalování tuků.
Mě jde hlavně o imunitní systém (poslední dobou jsem celkem často nemocný, nebo aspon nechlazený), snížení pocitu únavy -> viz. můj problém v topicu Únava a doplnění vitamínů.

A ví vůbec mamka o principu snižování nadváhy? ...víš lidé mají často nutkání uvěřit všemu co se píše, a aby celá rodina brala karnitin jako prevenci proti unavě a kylům navíc se mi nezdá jako dobré řešení.

Mamka cvičí, a nadváhu rozhodně nemá :), jen by se chtěla zbavit trochu toho tuku, není to tak že by to brala a necvičila :). Mě jde jen o to, jestli s tímhle přípravkem má někdo zkušenosti.
To ShawnRay - tak jaký jiný produkt by si doporučil z obchodu?
ShawnRay

PříspěvekZaslal: so září 26, 2009 2:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zkusenosti ? Je to karnitin nic vic nic min. pomaha ti prenaset mastny kyseliny do mitochondrie a tim spalujes tuky- jednoduse receno.
Tady mas o tom clanek od Freimena (http://www.viviente.cz/spalovace-tuku/), pochopis co a jak, ze spalovac neni az tak dulezitej. Pokud chce mamka jen tak zhubnout a nejde do bodyfitnees treba tak i ten spalovac mit nemusi...
kvalitni komplexni spalovace- Therm-x, Cutting edge,hydroxycut
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
JOga

PříspěvekZaslal: so září 26, 2009 2:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

spalovače jsou maximálně jen tak pro dobrej pocit
JOga

PříspěvekZaslal: po leden 11, 2010 9:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

https://obchod.ronnie.cz/s-2884-compress-fever.html

má to vůbec cenu kupovat??

PS : strašně mě to láká, si to objednat, je to tak pěkně zabelený
Roumec

PříspěvekZaslal: po leden 11, 2010 9:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JOga napsal:
https://obchod.ronnie.cz/s-2884-compress-fever.html

má to vůbec cenu kupovat??

PS : strašně mě to láká, si to objednat, je to tak pěkně zabelený
Presne, hlavne kuli privesku a dvd =D, zase ale explomax od vitalmaxu vypada slozenim lip =)
A: zvedal jsem nohy ve visu a pritahoval kolena na jact-packu a narostl mi zevni sikmy sval brisni a vypadam jako presipaci hodiny
StrongerYAAHO

PříspěvekZaslal: ne únor 07, 2010 4:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Přesně stejná otázka. Má cenu kupovat https://obchod.ronnie.cz/s-2884-compress-fever.html ? Jak čtu pár prvních stránek tohoto topicu , tak jednoznačně potrvzujete , že všechny spalovače jsou placebo.
+ Je to vhodné pro 14letého kluka? Nyní mám Carnitine 2000 a ten je od 15.

Možná je to jenom pocit , ale po carnitinu jsem se na rotopedu o dost více potil. Měl jsem celé promočené triko a pot až na zemi.
Roumec

PříspěvekZaslal: ne únor 07, 2010 4:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

StrongerYAAHO napsal:
Přesně stejná otázka. Má cenu kupovat https://obchod.ronnie.cz/s-2884-compress-fever.html ? Jak čtu pár prvních stránek tohoto topicu , tak jednoznačně potrvzujete , že všechny spalovače jsou placebo.

Možná je to jenom pocit , ale po carnitinu jsem se na rotopedu o dost více potil. Měl jsem celé promočené triko a pot až na zemi.
Ne uplne vsechny
A: zvedal jsem nohy ve visu a pritahoval kolena na jact-packu a narostl mi zevni sikmy sval brisni a vypadam jako presipaci hodiny
Janze

PříspěvekZaslal: ne únor 07, 2010 4:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

StrongerYAAHO napsal:

kdybys místo sezení u kompu a hledání čehosi, co udělá práci za tebe, kvalitně jedl, jel na hory na lyže/běžky/prkno, cvičil a vůbec se hejbal, udělal bys pro své zdraví i postavu daleko víc
hooliganko

PříspěvekZaslal: ne únor 07, 2010 4:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

StrongerYAAHO napsal:

a víš třeba to , že když jedeš na rotopedu totálně se potíš , že seš celej mokrej , tak spaluješ z 80% svaly a né tuky?
cocman

PříspěvekZaslal: ne únor 07, 2010 4:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hooliganko napsal:

a víš třeba to , že když jedeš na rotopedu totálně se potíš , že seš celej mokrej , tak spaluješ z 80% svaly a né tuky?

A vis treba to, ze nekdo to ma holt dany uz od narozeni, ze se poti jako prase temer pri jakykoliv connosti a to ji urcite nedela intenzivne?
StrongerYAAHO

PříspěvekZaslal: ne únor 07, 2010 4:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Janze napsal:
StrongerYAAHO napsal:

kdybys místo sezení u kompu a hledání čehosi, co udělá práci za tebe, kvalitně jedl, jel na hory na lyže/běžky/prkno, cvičil a vůbec se hejbal, udělal bys pro své zdraví i postavu daleko víc

1. S nalomeným palcem jet na hory neni dobrý nápad a finančně bych se tam taky asi nedostal.

2. Cvičim 3x - 4x týdně , ale teď mam chřipku. Když jsem doma obětovaně zkoušel 10poctivých kliků , tak mě začala bolet hlava. Vždy když teď vykonávám fyz.činnost , tak mě začně bolet hlava u spánků.

citace:
š třeba to , že když jedeš na rotopedu totálně se potíš , že seš celej mokrej , tak spaluješ z 80% svaly a né tuky

To jsem nevěděl

citace:
A vis treba to, ze nekdo to ma holt dany uz od narozeni, ze se poti jako prase temer pri jakykoliv connosti a to ji urcite nedela intenzivne?

Já se nikdy nějak extrémně nepotil. Spíš potom carnitinu jsem byl fakt extrémně spocenej.
Frozz.

PříspěvekZaslal: ne únor 07, 2010 6:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

StrongerYahooo, nepoužívej to, pro 14-letýho kluka je to fakt zbytečné, zdravě jez, ale zase se nijak neomezuj, jsi ve vývinu. Vím že tě to láká kupovat si tyhle suplementy, ale neboj, čas utíká rychle a nikam ti nic neuteče, určitě si proteinu, gaineru a kreatinu v pozdějším věku užiješ dost. Jak psal Janze, sportuj všestranně, tím pro sebe uděláš to nejlepší co můžeš.
Black Dragon

PříspěvekZaslal: ne únor 07, 2010 6:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hooliganko napsal:

Hmm ... a tos cetl v Zena a zivot?
cipinek

PříspěvekZaslal: ne únor 07, 2010 6:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:
hooliganko napsal:

Hmm ... a tos cetl v Zena a zivot?

myslím, že to bylo z tohoto webu:
http://www.prozeny.cz/pruvodci/zdravi-a-zivotni-styl/hubneme
podle jeho logu to na debila nevypadá, ale kdo ví?...
StrongerYAAHO

PříspěvekZaslal: ne únor 07, 2010 6:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
určitě si proteinu, gaineru a kreatinu v pozdějším věku užiješ dost.

To jo , ale jenom si chci dopomoci k hubnutí. Neočekávám , že si do sebe šoupnu 1-2 tabletky a budu jak vytesanej. Je mi jasné , že je zatím vším dřina , hromada potu , zdravá strava a celková životozpráva.

Nejsem typ klučiny , co se vrhne za všema doplňkama stravy kvůli krásnému obalu. Kupuju si jen to , co potřebuju , případně to , co mi pomůže (např. carnitin).
Thermogenic Active | Survival
Účinná kombinace synefrinu, kofeinu, L-karnitinu a dalších látek do redukce hmotnosti.
399 Kč
Agrezz ® | Extrifit
Maximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita!
699 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 42, 43, 44 ... 104, 105, 106  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: