|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
EpsteinBarr
|
Zaslal: út leden 12, 2010 8:29 am Předmět: |
|
|
Ked sme pri lekaroch. Rano som musel vstavat o siestej. Vypit pol litra vody. Predo mnou v cakarni 10 ludi...odber krvi...hlad ako svina.
Teraz som dosiel do kanclu, hned som vyjedol prvu nadobu s pecenymi zemiakmi a zadnym hovädzim na sampinonovej omacke, cize vlastne uz nie som nasraty, uz je to ok
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: út leden 12, 2010 9:24 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Pavelcb napsal: | | Bernhard napsal: | | Návštěva zubaře |
no kurva,to by me taky sralo |
to ja bych tam asi vubec nesel nebo bych se nechal uspat, protoze jestlize jsem opravdu z neceho posranej, tak je to zubar |
tak tak..taky jsem hrdina
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: út leden 12, 2010 10:52 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
KAKAč
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: út leden 12, 2010 10:57 am Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | | Draper napsal: | | Pavelcb napsal: | | Bernhard napsal: | | Návštěva zubaře |
to ja bych tam asi vubec nesel nebo bych se nechal uspat, protoze jestlize jsem opravdu z neceho posranej, tak je to zubar |
Prej cim vetsi chlap tim vetsi strach ze zubare:D |
Jo jo to je pravda.
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: út leden 12, 2010 11:24 am Předmět: |
|
|
Nevím, proč se bojíte zubaře... mají dokonce svého svatého patrona
9.2. Svatá Apollonie
Apollonie žila ve 2.- 3. století. Byla pravděpodobně šlechtického rodu a dosáhla již vysokého věku, když nastalo v Alexandrii roku 249 velké pronásledování křesťanů. Zfanatizovaný dav usmrtil každého křesťana, který se mu dostal do rukou. Apolonii opakovaně bili do obličeje, vyrazili (nebo vytrhali kleštěmi) jí všechny zuby a pak rozbili čelisti. Chtěli, aby se zřekla své víry a vyhrožovali jí upálením zaživa. Apollonie se však po krátké modlitbě vrhla v nestřeženém okamžiku sama do plamenů a uhořela. Tehdejší alexandrijský biskup sv. Dionýsius zachytil zprávu o umučení svaté Apolonie v dopise Fabiánovi z Antiochie.
Je patronkou :
Proti bolesti zubů, proti nemocem v ústní dutině; zubních lékařů, zubních laborantů.
Atributy :
kleště, někdy se zubem, které drží v ruce; zuby, dláto, nůž, hořící hranice; kniha, palmová ratolest, mučednická koruna. _________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
|
|
| nahoru |
|
 |
dzordn2

|
|
| nahoru |
|
 |
Bernhard
|
Zaslal: út leden 12, 2010 3:16 pm Předmět: |
|
|
| Pavelcb napsal: | | Bernhard napsal: | | Návštěva zubaře |
Tak zubař se vyřešil sám. Šel na nějaký zákrok do nemocnice,tak jsem se přeobjednal a šel si zacvičit. Takže nakonec příjemné dopoledne.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: út leden 12, 2010 3:54 pm Předmět: |
|
|
| Bernhard napsal: | | Pavelcb napsal: | | Bernhard napsal: | | Návštěva zubaře |
Tak zubař se vyřešil sám. Šel na nějaký zákrok do nemocnice,tak jsem se přeobjednal a šel si zacvičit. Takže nakonec příjemné dopoledne. |
to je jak vyhrát ve sportce
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: út leden 12, 2010 4:53 pm Předmět: |
|
|
| Deviator napsal: | No tak nějak.
Jinak to druhe videjko z podpisu ti smazli |
Buzerantiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tak a tohle mě dnes sere
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: út leden 12, 2010 4:55 pm Předmět: |
|
|
| mathas napsal: | | škola!!!! Kurva ani neni čas na cvičení!!! |
Pockej az budes robit a mit decka,nebudes mit cas se ani vysrat
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út leden 12, 2010 5:05 pm Předmět: |
|
|
pojebanej internet, mam ho tyden, dival jsem se asi na 4 filmy + par videii na youtube a uz mne ho zpomalili, protoze jsem prekrocil limit prenesnych dat a ted musim cekat az do 25.ledna, nez mne ho zrychli  Je to tak pomaly, ze cekam 2 minuty nez mne nabehne blbej seznam _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Deviator
|
Zaslal: út leden 12, 2010 5:38 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | pojebanej internet, mam ho tyden, dival jsem se asi na 4 filmy + par videii na youtube a uz mne ho zpomalili, protoze jsem prekrocil limit prenesnych dat a ted musim cekat az do 25.ledna, nez mne ho zrychli Je to tak pomaly, ze cekam 2 minuty nez mne nabehne blbej seznam |
CO? Kura žiješ v roce 2010? Kdo dneska jestě používá FUP?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|