|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
dzordn2

|
Zaslal: st leden 13, 2010 10:45 am Předmět: |
|
|
| dzordn2 napsal: | Zítřejší zkouška z práva na kterou se mi už vůbec nechce učit...
Měla by to být tenhle semestr poslední a už jsem nějak přeučenej... |
Tak zkouška je hotová, nečeho se najím, sbalím věci a po dělší době frčím do fitka...Snad to přežiju
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
NUMM3R™

|
Zaslal: st leden 13, 2010 2:13 pm Předmět: |
|
|
Jsem nemocnej a teď mi psal kámoš, že mám Nko z 2 předmětů....
Z 1 předmětu mám 6 známek z 8. A zdruhého mám 1 z 1 (víc jsme nepsali).
V každém předmětu musíme mít 70% docházku.....koukal jsem na net a tam mám zameškanost 12% a 10%.....tak mi to nejde do hlavy...
Tak jsem se ho ptal jestli nekecá, tak prej se mám zeptat kohokoliv ze třídy.
Nko v pololetí, budu dělat opravky? Nebo to bude ok?
ps: kámoš psal, že prej budu muset dělat opravky a zaplatit si to... ( jsem na soukromé škole )...to mi, ale nejde do hlavy, protože bych musel mít za 5. _________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
Zaslal: st leden 13, 2010 3:42 pm Předmět: |
|
|
| NUMM3R™ napsal: | Jsem nemocnej a teď mi psal kámoš, že mám Nko z 2 předmětů....
Z 1 předmětu mám 6 známek z 8. A zdruhého mám 1 z 1 (víc jsme nepsali).
V každém předmětu musíme mít 70% docházku.....koukal jsem na net a tam mám zameškanost 12% a 10%.....tak mi to nejde do hlavy...
Tak jsem se ho ptal jestli nekecá, tak prej se mám zeptat kohokoliv ze třídy.
Nko v pololetí, budu dělat opravky? Nebo to bude ok?
ps: kámoš psal, že prej budu muset dělat opravky a zaplatit si to... ( jsem na soukromé škole )...to mi, ale nejde do hlavy, protože bych musel mít za 5. |
Když máš Nko, budeš zkoušený před komisí, která bude složená z místního kantorského sboru, když bys neuspěl a dostal za 5, nic se neděje, pač v pololetí se nepropadá .
EDIT : co děláš za školu?
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: st leden 13, 2010 3:59 pm Předmět: |
|
|
Soukromá střední odborná škola (1. KŠPA)
Obor: výpočetní technika _________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: st leden 13, 2010 4:03 pm Předmět: |
|
|
Tak to se zejtra zeptám....nakonec jsem zjistil, že mám N prej jen z jednoho předmětu...
Jeden tvrdí z 1, další ze dvou a další ze 3... _________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st leden 13, 2010 4:20 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: st leden 13, 2010 4:34 pm Předmět: |
|
|
Zejtra tam jdu...ale počítal jsem to a vyšlo mi, že jsme měli celkem 48hodin (na netu je jich 58) a já mám 17 zameškanejch..... _________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
|
|
| nahoru |
|
 |
mathas

|
Zaslal: st leden 13, 2010 6:53 pm Předmět: |
|
|
Prosimtě žádná komise, když je Nko tak si prostě jen doplníš ty známky který ti chybí. Kdyby dělali komise kvuli Nku tak nedělaj celej rok nic jinýho :D
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: st leden 13, 2010 6:55 pm Předmět: |
|
|
A jak si je doplnim? Dostanu test?
Na palici škola...mám dostanek známek a stejně budu psát test jak kdybych jich měl minimum....
hraje nějakou roli když mám ty nemoci potvrzené od lékaře? _________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
|
|
| nahoru |
|
 |
mathas

|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: st leden 13, 2010 6:58 pm Předmět: |
|
|
Já to nemám za známky, ale za to že jsem byl nemocnej....ale to je jedno...zejtra to vyřešim _________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
|
|
| nahoru |
|
 |
mathas

|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: st leden 13, 2010 7:17 pm Předmět: |
|
|
škola, vpoho jen učitelka má tak velký ego, že by se nevešlo ani na fotbalovej stadion... _________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: st leden 13, 2010 8:27 pm Předmět: |
|
|
My sme dopisovali znamky tak, ze sme vzali klasifikacni arch, propisku a napsali si znamky ... napr. do fyziky ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt leden 14, 2010 2:04 pm Předmět: |
|
|
PeTrA DuDoVá =o) alias petista znovu utoci _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|