Břicho jezdim v netreninkove dny, ale nepisu to sem, sem linej :-)
Bench jezdim klasicky na rovny ;-)
Fullbody jezdim tedka, davam si dohromady jeden silovej trenink, tak zatim kdyz neni prez svatky moc cas, tak jezdim fullbody...
Poprvé sem zkusil intervalový trénink na běh, četl sem o tom v M&F, musím říct že paráda, celý běh trval 30 minut, zvládl sem 5 intervalů z doporučených 8 Ale u posledniho ktery byl mirne do kopce sem myslel že se
Poprvé sem zkusil intervalový trénink na běh, četl sem o tom v M&F, musím říct že paráda, celý běh trval 30 minut, zvládl sem 5 intervalů z doporučených 8 Ale u posledniho ktery byl mirne do kopce sem myslel že se
Můžeš mi popsat jak ten intervalový vypadá? To je jako běh-chůze-běh nebo se mezitím něco dělá . Mě docela zajímá.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Můžeš mi popsat jak ten intervalový vypadá? To je jako běh-chůze-běh nebo se mezitím něco dělá . Mě docela zajímá.
No trochu se protáhneš, vyběhneš, cca 3 minutky se tak rozběháváš, at se tělo trošku zahřeje, a pak 30 sekund běžíš úplně naplno, prostě na 100%, pak následuje 90 sekund volne tempo, je tam psano ze by se melo behat ale ja spis tak rychlej chodim, protoze to zatim nezvladam a pak zase 30 sekund na max a tak se to opakuje ;-) Doporučený počet těch intervalů je 8, celý trénink cca 20-30 minut ;-)
Další pokus o intervalový běh, dal sem rozklus, 3 intervaly a vážně sem myslel, že tam sebou seknu do sněhu, tak sem se na to vyprdl a pokračoval kondičně v rychlejším tempu, celý běh cca 30 minut
Squat
5x5x70kg
-desne mne boli ze vcerejsiho behu holeni kosti tak sem to nechtel moc drazdit
Bench na stroji
5x5x80kg
-na benchi klasicky plno, vim ze sem byl taky takovy ale nesnasim ty kluky co zacinaji, stojan na drepy je zapraseny jak na nem nikdy nikdo necvici ale tidle kluci by benchovali od rana do vecera
Bicepsove zdvihy VČ + kladiva
9x30kg + 5x 10kg JČ kladiva
8x30kg + 5x
8x30kg + 5x
7x30kg + 5x
-po vzoru Drapera sem si zkusil tudle superserii a musim rict ze dost dost dobry, masakr pro ruce
Kliky na bradlech
8x BW
8x
8x
8x
Dnesni trenink trval cca hodinu a pul, ale zacvicil sem si vskutku přepychově
Břicho jezdim v netreninkove dny, ale nepisu to sem, sem linej :-)
Bench jezdim klasicky na rovny ;-)
Fullbody jezdim tedka, davam si dohromady jeden silovej trenink, tak zatim kdyz neni prez svatky moc cas, tak jezdim fullbody...
to fullbody vypadá dobře, ještě kdybys vyházel ty kladky a nahradil je činkama
už máš schéma té silovky ?
_________________ "Clean food is rocket fuel to the athletic body."
Asi se nechám Oddovým fullbodáčkem inspirovat, a taky ho pojedu, protože split jedu už asi rok a půl a přestává mě bavit , akorát si k tomu dám svoje cviky nějaký
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Asi se nechám Oddovým fullbodáčkem inspirovat, a taky ho pojedu, protože split jedu už asi rok a půl a přestává mě bavit , akorát si k tomu dám svoje cviky nějaký
Mně prostě přijde fullbody jako lepší varianta, je sice fakt že třeba na prsa když sem jel split tak mně druhý den hrozně bolely a prostě sem to cítil, ale daleko lepší výsledky zaznamenávám když je odjedu 3x týdně
Wygh napsal:
to fullbody vypadá dobře, ještě kdybys vyházel ty kladky a nahradil je činkama
už máš schéma té silovky ?
Ještě právě ne, slíbil mi ho kamarád, ale má teď tak jako já zkouškové tak má plné ruce práce, ale snad už brzo
Jinak teď to moje fullbody, co sem si tak nějak podomácku poslepoval z programů co mně dobře fungovaly a ze cviků co mně konkrétně parádně vyhovujou, sou to dva tréninky a ty střídám pořád dokola, vypadat by to mělo nějak takdle :
Trénink A :
Bench 6x6
Mrtvola 5x5
Dřep s volnou vahou 5x5
(těch 6x6 budu rotovat)
+ ruce :
Bicepsový zdvih s VČ 4x8-12
Francouzské tlaky v leže 4x8-12
Trénink B :
Tlaky JČ na šikmé lavici 5x8
Shyby na široko s dopomocí 5xMAX
Legpress 5x8
+ ruce :
Bicepsový zdvih s JČ 4x8-12
Bench n úzko 4x10
Jak je jasně vidět, ta první fáze je Korte, který mi když sem ho jel parádně fungoval tak sem si ho sem šupl znova, a ta druhá je takový doplněk ke Kortem, abych nezanedbával shyby, které chci zlepšit....Tlaky s JČ tam sou protože mi vyhovuje volnost toho pohybu a daleko líp zabírají prsa než bench, kde je skoro necítím...
Dneska fajn trenink, drepy neskutecne tezky ale pak uz se to rozjelo, jen mam posledni dobou nejake problemy s zaludkem a zazivanim celkem, desne mne po kazdem jidle boli bricho a vsechno ve mne tak nejak bubla A uz nezabira ani tatova rada : "Di se vys*at"
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru