|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Johny HaRd
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
agnez
|
Zaslal: čt leden 14, 2010 6:51 pm Předmět: |
|
|
Krční mandle ty kurvy,už 6 měsícu,nakonec musím na operaci je dát pryč,aspon budu mít pokoj no,ale za nepolknu kdo-ví jak dlouho..
Takže si pak asi po 8-9 měsíců zacvičím.
Máte s tím někdo zkušenost?
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: čt leden 14, 2010 7:08 pm Předmět: |
|
|
| agnez napsal: | Krční mandle ty kurvy,už 6 měsícu,nakonec musím na operaci je dát pryč,aspon budu mít pokoj no,ale za nepolknu kdo-ví jak dlouho..
Máte s tím někdo zkušenost? |
Jo. jako malej sem měl furt angíny, často sem byl nemocnej. Jakmile mi vyndali mandle, byl pokoj. Buď rád, zbavíš se problémů.
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: čt leden 14, 2010 7:28 pm Předmět: |
|
|
| YUD napsal: | | agnez napsal: | Krční mandle ty kurvy,už 6 měsícu,nakonec musím na operaci je dát pryč,aspon budu mít pokoj no,ale za nepolknu kdo-ví jak dlouho..
Jo. jako malej sem měl furt angíny, často sem byl nemocnej. Jakmile mi vyndali mandle, byl pokoj. Buď rád, zbavíš se problémů. |
A jak probíhala ta regenerace?Sice pobyt v nemocnici je individuální.Ale jstli si pamatuješ jak dlouho si po tom nemohl polknout?
Já nejdéle při abcesu skoro dva dny.Po té operaci nevím jak to je.
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: čt leden 14, 2010 7:45 pm Předmět: |
|
|
| agnez napsal: | | YUD napsal: | | agnez napsal: | Krční mandle ty kurvy,už 6 měsícu,nakonec musím na operaci je dát pryč,aspon budu mít pokoj no,ale za nepolknu kdo-ví jak dlouho..
Jo. jako malej sem měl furt angíny, často sem byl nemocnej. Jakmile mi vyndali mandle, byl pokoj. Buď rád, zbavíš se problémů. |
A jak probíhala ta regenerace?Sice pobyt v nemocnici je individuální.Ale jstli si pamatuješ jak dlouho si po tom nemohl polknout?
Já nejdéle při abcesu skoro dva dny.Po té operaci nevím jak to je. |
Ty brďo, to už nevím, sem byl malej (věkem). Ale pamatuju si, že to v tom krku bylo docela nepříjemný, takže sem se ládoval zmrzlinou
Není to velká operace i když to dělají pod narkózou, je to raz dva. Když se to bude dobře hojit, tak za dva tři týdny si podle mě budeš moct jít zacvičit. Akorát si budeš muset dávat majzla na brambůrky a jiný věci, co škrábou v krku
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: čt leden 14, 2010 7:57 pm Předmět: |
|
|
| YUD napsal: | | agnez napsal: | | YUD napsal: | | agnez napsal: | Krční mandle ty kurvy,už 6 měsícu,nakonec musím na operaci je dát pryč,aspon budu mít pokoj no,ale za nepolknu kdo-ví jak dlouho..
Já nejdéle při abcesu skoro dva dny.Po té operaci nevím jak to je. |
Ty brďo, to už nevím, sem byl malej (věkem). Ale pamatuju si, že to v tom krku bylo docela nepříjemný, takže sem se ládoval zmrzlinou
Není to velká operace i když to dělají pod narkózou, je to raz dva. Když se to bude dobře hojit, tak za dva tři týdny si podle mě budeš moct jít zacvičit. Akorát si budeš muset dávat majzla na brambůrky a jiný věci, co škrábou v krku |
Jo to přežiju něáké chipsy,hlavně at si můžu dát pivo a začít cvičit at pořád nehubnu.O té zmrzlině vím ono to mrazí takže to trošku umrtví.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spekoun
|
Zaslal: čt leden 14, 2010 8:50 pm Předmět: |
|
|
To, že čím víc se snažím. Tím je to horší... ve všem!! _________________ Nesnášim lidi co o sobě prohlašujou, že jsou tlustý a přitom jim sou vidět žebra... :D:D
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne leden 17, 2010 1:13 pm Předmět: |
|
|
hnusna, ospala, depresivni nedele , nesnasim to, miluji ruch vsednich dnu :)
vsude mozne v CR snezi, jen v Brne zase ne _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Deviator
|
|
| nahoru |
|
 |
qAndrew
|
|
| nahoru |
|
 |
KoníkBmx

|
Zaslal: ne leden 17, 2010 1:35 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | vsude mozne v CR snezi, jen v Brne zase ne |
buď rád..včera jsem tam byl a uplně jsem vám to záviděl... u nás je pul metra sněhový mrdky ani jsem dneska nejel s kočárem nakupovat jak to je všechno zachumelený
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: ne leden 17, 2010 1:37 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne leden 17, 2010 2:20 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | Draper napsal: | hnusna, ospala, depresivni nedele , nesnasim to, miluji ruch vsednich dnu :)
vsude mozne v CR snezi, jen v Brne zase ne |
To ses posral ne???
Ja cekam, az ta bila sracka konecne roztaje .. tady se neda nikde ani zaparkovat... |
Přesně, za*ranej sníh ať už opadne , kdo to auto má furt vytáčet na tom sněhu a kde se dá parkovat _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne leden 17, 2010 2:25 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | Draper napsal: | hnusna, ospala, depresivni nedele , nesnasim to, miluji ruch vsednich dnu :)
vsude mozne v CR snezi, jen v Brne zase ne |
To ses posral ne???
Ja cekam, az ta bila sracka konecne roztaje .. tady se neda nikde ani zaparkovat... |
Jo malem, kdyz jsem dnes cvicil zkracovacky na stroji
Jinak ja jako soucasny neridic ten snih vidim spise z te romantictejsi stranky _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne leden 17, 2010 3:15 pm Předmět: |
|
|
Drapere hlavně to nezakřikni. V Lesný se pokouší něco padat. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|