Přítahy horní kladky k hrudníku naširoko:
3x10x35kg
Clean squat:
3x8x30kg (příště už zkusím váhu navýšit - na 35kg)
MT:
7x10x50kg
Přítahy JČ v předklonu:
4x10x15kg
Kruhák:
5x10x10kg + 5x10x10kg
Kroužení ramen s JČkama: nevím jak se ten cvik jmenuje, prostě na ramena a trapézy
5x10x20kg
Veslo:
5x10x50kg
Hyperextenze:
3x10x11.5kg
Bicepsové zdvihy JČ + kliky na JČkách:
3x8x12kg + 3x8
Kladiva:
3x8x12kg na každou
Na konec 10min veslování, nejtěžší zátěž
Břicho doma
Poznámka:
Dobrý trening, dnes ve stylu konstantních vah.
Zítra běh, tedy spíše plyometrie, venku, uvidím jak ty skoky a poskoky půjdou na tom sněhu no...
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
ATLETIKA, plyometrie
- celý trening na sněhu, hezky to klouzalo
- 400m rozklus, protažení
Abeceda:
1x30m lifting
1x30m polovysoký skipping
1x30m vysoký skipping
1x30m nůžky
1x30m zakopávání
1x30m na každou třetí
1x30m předkopávání na každou třetí
Ostatní:
5x30m jeleni
3x15 výpady popředu
3x15 výpady pozadu
4x20 přeskoky snožmo přes čáru
3x20 dynamické švihy kolen k loktům
4x10 výskoky snožmo na místě
3x5 reactive jumps
3x10 + 3x10 boční vykročení na lavičce
Kotníčky:
20x střídavě
20x po jedné noze
20x snožmo
20x snožmo pozadu
20x výskoky
Výklus
Poznámka:
Dnes jsem byl na stadionu večer s kámošem, bohužel jsem nemohl dělat jeden cvik, protože bych se při něm asi na té lavičce rozsekal, jak byl všude sníh a bylo to namrzlé .
Zítra posilovna.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Dnes jsem šel s kámošem, který byl v posilovně vůbec poprvé, takže jsem mu ukazoval a vysvětloval cviky, šel jsem malinko nižší váhy, a trvalo to celkově déle.
legpress - 4 serie
předko. - superserie 3x (3x10+3x10)
výpady s JČkama - 3x6x34kg + 3x6x34kg
zako. - 3x10
Tricepsové kliky mezi lavičkama:
10x 10x 10x 10x 10x
Břicho:
3x20 zkracovačky na zemi nohy na lavičce
3x10 Russian twist (zkoušel jsem to poprvé, mám video, až se mi ho podařži nahrát dám ho sem, jestli jsem ho dělal správně)
Poznámka:
Zítra běh.
Poznámka:
Dobrý večerní trening, nebyla ani moc zima, šel jsem bez masky. Sice se mi moc nechtělo, ale nakonec jsem šel. No a jak jsem byl asi u druhého cviku kotníčku, tak okolo stadionu jeli policajti, otočili to a zase zmizeli, za 5sek jsem se na ulici podíval znova, a oni zacouvali a koukali na mě , tak jsem se otočil a trenoval si dál, a oni vklidu odjeli.
Zítra ...zase do servisu s autem kvůli blatníku , snad stihnu trening.
Tož tady je to zmiňované video russian-twistu, dělal jsem to poprvé, musím říct že zátěž byla tak nějak v pohodě, troufl bych si na víc, jde mi o tu techniku, jestli mam jít víc pod činku, nebo víc vytáčet..
Ses od ni hrozne daleko... pohyb by ti mel koncit jen par centaku u zadku.. a zda se mi ze to spis tahas ramenama nez brisakama.. to vytaceni je dobry zhruba takle jen se tak za tim nenatahuj
Díky magione, ja věděl že Ty mi poradíš jako první .
Hned v úterý to zkusím, takže:
1. jít k ní blíž
2. pohyb končí u zadku
A uvidím jak to bude brát.
Poznámka:
Dnes to šlo pěkně, po delší době shyby, bylo jich méně ale technicky snad dobře. Ruce už jsem bohužel nestihl, protože mě kámoš odvážel domů a musel jsem hejbnout.
Takže ve čtvrtek nohy + biceps.
Zítra na plánu Plyometrie na stadionu, těším se!
Takhle ti to řeknu, teď se o něj nestarám (z hlediska výživy), jím to co mi přijde pod nos, ale snažím se samozřejmě aspoň 1x denně nějaké maso a těstoviny/rýži/brambory, sladký taky moc nejím, prostě tak nějak normal, znáš to, takže 6pack nemůže vykouknout :o)).
Od března začne dieta, v červnu se ti pochlubím
Takhle ti to řeknu, teď se o něj nestarám (z hlediska výživy), jím to co mi přijde pod nos, ale snažím se samozřejmě aspoň 1x denně nějaké maso a těstoviny/rýži/brambory, sladký taky moc nejím, prostě tak nějak normal, znáš to, takže 6pack nemůže vykouknout :o)).
Dyť máš pohybu za nás oba, to neni možné aby tam nebyl
Dyť máš pohybu za nás oba, to neni možné aby tam nebyl
což, ten pohyb tam je, jasně , ale břicho je o stravě, a ted zrovne dietu nedržím víš . Co jinak, jak jde škola? Těžký práva? Kde studuješ?
což, ten pohyb tam je, jasně , ale břicho je o stravě, a ted zrovne dietu nedržím víš . Co jinak, jak jde škola? Těžký práva? Kde studuješ?
No to je fakt, práva sou hold náročný tak se teďka učím od rána do večera, ale už to snad co nejdřív skončí a pak se na to zase pořádně vrhnu, sice teď cvičím - docela i pravidelně, ale neni to ono když je člověk psychicky pod takovým tlakem Jinak studuju na univerzitě Palackého v Olomouci
Legpress: důraz na super techniku, pěkně co nejvíc dolu to šlo, proto menší váhy
15x50kg
5x12x100kg
Předkopávání:
5x12x30kg
Zakopávání:
3x10x20kg
Výpady s JČkama:
5x (6x34kg) levá noha
5x (6x34kg) pravá noha
Scotovka:
15x27kg
3x10x36kg
Kladiva + zdvihy JČ + zdvihy obě ruce: krásná pumpa
Vše s 10kg, triserie:
10x kladiva + 8x zdvihy + 6x obě ruce
10x kladiva + 8x zdvihy + 6x obě ruce
10x kladiva + 8x zdvihy
Přítahy spodní kladky:
3x10x40kg
Na konec 10min veslování svižné tempo, nejtěžší zátěž
Břicho doma
Poznámka:
Dobrá posilka, dnes ve stylu menších vah po více opakování, důraz na správnou techniku. Zítra atletika, vypadá to na 10x200m + 8x kopečky, ufff + posilka prsa, triceps.
Rameno přestalo bolet .
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru