Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 155, 156, 157 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Bazzy

PříspěvekZaslal: po leden 18, 2010 6:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Leze me na nervy ronnie obchod v brne.... na netu vidim protein Whey blend za za dobrou cenu rikam parada a jdu ho koupit do obchodu, vsude na proteinech atd byly cenovky jenom na tomhle ne, ptam se kolik stoji jestli stoji tolik co na interneru oni rikaji jasne (nepamatoval sem si presne kolik stoji ale vedel sem ze ho maji v akci za dobrou cenu), rikam parada ze si ho vemu, borec vypisuje paragon ja se chystam platit a on rika 1150, tak sem celkem cumel a jak kokot a protoze ja debil se nerad hadam v obochode jak duchodci sem mu to dal a sel pryc, takze sem koupil takovou sracku protein za skoro 1200 misto abych si koupil matrix nebo championa nebo neco lepsiho... sere me ze to tam zkousi na lidi a proste zkousi kolik kdo da treba se to povede ho oloupit.. .

tak stanovim pevne cenu a nedelam z lidi curaky.... kup si to nebo ne cena je tolik a tolik... ale chapu ze je to bussines a prodavaci to maji asi narizeno...

seru na prodejnu ronnie v brne a uz tam nikdy nepudu, nashledanou

zlatej supporter a jeho proteiny s Lubošem
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: po leden 18, 2010 6:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tam se ty akce ne vzdy shoduji s netem a zase jsou tam jine a casto i lepsi......je treba tam s nim chvili kecat a hned vis co a jak :)......ja jsem tam naprosto spokojenej
žlutej

PříspěvekZaslal: po leden 18, 2010 6:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty akční nabídky co jsou v eshopu neplatí pro tyhle obchody, před nedávnem jsem se tady ptal a napsal mě to ronnie. Mají tam taky nějaký akce,ale ne shodný s netem.
Bazzy

PříspěvekZaslal: po leden 18, 2010 6:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kdyz si to jeste jednou a pomalu prectete co jsem psal uvidite tam neco o tom ze jsem se ptal jestli je to stejny jak na netu a oni rekli ano
žlutej

PříspěvekZaslal: po leden 18, 2010 6:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Možná stejný jak na netu, ale ne v akční nabídce
Bazzy

PříspěvekZaslal: po leden 18, 2010 6:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak to bylo jeste o kilo draz nez kdybych pocital cu cenu bez akce, coz podle meho nazoru dokazuje to ze si ceny vymysli ... to je jedno, koncim diskuzi
Gohan

PříspěvekZaslal: po leden 18, 2010 7:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdo ví jestli nečte ten prodavač ronnieho forum a bylo to tak, že si řekl hele to je Bazzy , ten co každého exota v BG pomlouvá, tak ho pěkně natáhnu na ceně, on je tak dobrosrdečný že se ani hádat nebude
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: po leden 18, 2010 7:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chápu tvoje rozčílení Bazzy, jenže problém je v tom, že domovský shop toho ronnie shopu není obchod.ronnie.cz. Jak říká Draper, je potřeba se s ním trochu pobavit. A říct, že na webu ronnie je za tolik a tolik.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
YUD

PříspěvekZaslal: po leden 18, 2010 8:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Chápu tvoje rozčílení Bazzy, jenže problém je v tom, že domovský shop toho ronnie shopu není obchod.ronnie.cz. Jak říká Draper, je potřeba se s ním trochu pobavit. A říct, že na webu ronnie je za tolik a tolik.

Přesně tak, líná huba-holý neštěstí. Viz třeba Hammerman v Alfě
tarzos

PříspěvekZaslal: po leden 18, 2010 9:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Štve mě, že u nás zdražili permicu z 440 na 600 .
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: st leden 20, 2010 11:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/189693-cisla-na-zbranich-spojencu-odkazuji-na-biblicke-kapitoly.html

citace:
Mluvčí Trijiconu řekl, že firma odkazy na své výrobky umisťuje už přes dvě dekády. Na webových stránkách společnosti se píše: „Věříme, že Amerika je mocná, když jsou dobří její lidé. Tato dobrota byla v průběhu dějin založena na biblických standardech a my budeme usilovat o následování těchto zásad“.

Já myslel, že něco jako biblický standard je desatero, kde se říká Nezabiješ a americká firma si hraje na bliblická pravidla na zbraních, které slouží k zabíjení. Nebo tomu rozumím zle?

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
PAVUK

PříspěvekZaslal: st leden 20, 2010 11:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
http://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/189693-cisla-na-zbranich-spojencu-odkazuji-na-biblicke-kapitoly.html

citace:
Mluvčí Trijiconu řekl, že firma odkazy na své výrobky umisťuje už přes dvě dekády. Na webových stránkách společnosti se píše: „Věříme, že Amerika je mocná, když jsou dobří její lidé. Tato dobrota byla v průběhu dějin založena na biblických standardech a my budeme usilovat o následování těchto zásad“.

Já myslel, že něco jako biblický standard je desatero, kde se říká Nezabiješ a americká firma si hraje na bliblická pravidla na zbraních, které slouží k zabíjení. Nebo tomu rozumím zle?

Doporucujem Stary zakon.
Dome-V

PříspěvekZaslal: st leden 20, 2010 8:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

9hodin som trcal na skuske a ten posanahy homos mi to nedal .Kebych nemal ani carku ,drzim zobak, mal som ti minimalne na E , pokial nie aspon na D , zaje*e, pridite este raz
m4l

PříspěvekZaslal: so leden 23, 2010 12:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bazzy

PříspěvekZaslal: so leden 23, 2010 12:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

m4l: me už to u nas bohuzel ani neprekvapuje, ale neboj lekari to maji pod kontrolou

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 155, 156, 157 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: