k tomu russian twist: v atletice jsme ho dělali dynamicky, švihem, s tím že do toho podsuneš pánev. Nevím k čemu je dobrá taková pomalá forma. Obdobou twistu je se zavěsit na hrazdu a vykopávat nohy nad hrazdu do kříže. Možná by o tom věděl víc Secret, mylsím že dělá aktivně vrhy.
k tomu russian twist: v atletice jsme ho dělali dynamicky, švihem, s tím že do toho podsuneš pánev. Nevím k čemu je dobrá taková pomalá forma. Obdobou twistu je se zavěsit na hrazdu a vykopávat nohy nad hrazdu do kříže. Možná by o tom věděl víc Secret, mylsím že dělá aktivně vrhy.
Já to jen zkoušel, takže dynamicky myslíš tedy rychleji, ale to podsazení pánve nechápu. Já dělám už dlouho rus. twist v sedě, nohy nad zemí a s medicimbalem to je super
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Jo, švihem, máš pravdu, zkusím to aplikovat i na tenhle styl.
No ohledně té pánve, já to jako chápu, ale nevím jaký je rozdíl mezi prováděním tohoto cviku bez podsazené pánve a s pods. pánví , ale nepřipadá mi to nějak podstatné takže to budu zatím cvičit jako doposud, ale švihově.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
zacatecnikova: premyslej.... to video je instruktazni proto to dela pomalu.. jinak se to snazis samozrejme co nejrychlej asi jako u vsech cviku (samozrejme jen nahoru.. dolu pomalu kontrolovane) da se to toho zapojet i vytaceni nohou (to spis ale pro fightery, jako napodobeni haku)... ale kdyz uz ma na cince 30-40kg tak se zda ten pohyb pomalejsi, ale to neznamena, ze pro nej je ten pohyb furt dynamicky rychlej.. hlavne se snazit procitit ten rotacni pohyb sikmyma brisakama
Clean squat: juhů +5kg zlepšení a s rezervou
2x8x30kg
2x6x35kg
Bench hlavou dolů: bez síly, ale důraz na techniku a vůbušnost směrem nahoru
20x20kg
15x40kg
3x10x50kg
3x10x60kg
3x10x50kg
15x40kg
Protisměrky:
3x10x25kg
1x15x20kg
Dynamické kliky mezi kotoučema:
10x 10x 10x 10x
Rozpažky:
3x8x12kg
Motýl:
2x15x40kg
1x20x30kg
Tricepsové kliky na bradlech:
8x 8x 8x 8x
Tricepsové kliky mezi lavičkama:
12x 12x 12x
Stahování horní kladky:
3x12x40kg
Břicho:
Superserie: zkracovačky na zemi + boční pozvedy na zemi
10x + 10x, 10x + 10x, 10x + 10x, 10x + 10x
Poznámka:
Dnes fyzicky velice náročný den, po tom všem horká koupel s pěnou a k večeři rýže s kuřecím.
Zítra mě čeká ranní vstávání a šup do Prahy učit se .
6hodin učení sociologie, plně mi to dnes stačí , takže po včerejším treningu zasloužený odpočinek. Zítra si dám asi něco delšího
Ukázka dnešního praso-obědu: KFC - 2x Mexican longer, 2x0.4l cola, hranolky, potom 0.4l čoko shake v Mc'Donalds + cheesburger .
Poznámka:
Trening cca od 20:00 večer, zima byla slušná, byl jsem s kámošem. Dnes to bylo trochu lehčí, na vyběhání a vyskákání .
Bohužel mám už asi páty den zdravotní problém, který mě dost znervozňuje, a to krev ve stolici, takže si zajdu za obvoďákem, který mě asi pošle na rektoskopii nebo kolonoskopii, nechce se mi tam a bojím se (jestli se tohle někomu přihodilo taky a byl s tím u doktora, prosím PM díky moc)
- měl být běh, ale bohužel toho mám do školy poměrně dost, tak jsem ho odložil. Pořád mě trápí ta krev , takže asi tak pozítří zajdu za doktorem. Ze včera cítím lýtka.
Tady něco pro oživení, krása:
Přítahy dolní kladky:
Superserie:
3x8x40kg + 3x6x40kg
Kliky na JČkách:
3x12
Břicho:
Zkracovačky na podlaze nohy nahoře: 2x20
GymJones na bench lavici při držení v.osy: 2x15
Russian twist ve stoje s velkou osou: 4x10x10kg
Hyperextenze:
3x12
Poznámka:
Dnes super posilka, bylo toho nějak víc, bavilo mě to .
Jinak už si pomalinko v hlavě plánuju nové rozvržení treningu = najedu na fullbody , které si poupravím podle vlastních potřeb + v každém dnu přidám 1-2 "moje" cviky (clean, kliky mezi kotoucema, kruhak, "kettlebell" apod.)
Plyometrie:
30m lifting
30m polo-vysoký skipping
30m vysoký skipping
30m nůžky
30m zakopávání
30m na každou třetí
2x30op kotníky střídavě
2x30op kotníky po jedné noze
2x30op kotníky snožmo
2x30op kotníky snožmo pozadu
2x30op kotníky výskoky
3x15 výpady
5x20 přeskoky snožmo přes čáru
3x10 + 3x10 boční vykročení na lavičce
- výklus, protažení.
Poznámka:
Zimaaa, já blb si nevzal masku kvůli sluchátkám, takže omrzlý xicht, bylo asi -10°C nebo tak nějak .
Nechtěl jsem toho jít na ty nohy z plyometrie nějak moc, protože zítra jsou v plánu v posilce právě nohy, tak ať na mě mám pořádnou sílu.
_________________ Samota vás často dohání k šílenství, jediné co mi pomáhá si udržet smysl pro realitu je přátelství s mojí sbírkou zpívajících brambor.
Umíněná korba? To mám brát jako kompliment nebo narážku? .
MT do 70kg (jel jsem už ale serie s 80kg), protože:
1. MT nejedu dlouhou dobu, proto zvyšuju váhy pomalu abych si nerozhodil techniku a zbytečně si nepřivodil kvůli takovému cviku zranění.
2. nepotřebuju jet velké váhy, v posilovně není můj cíl zvedat co největší váhy. Možná že bych třeba 90-100kg dal, ale zatím to nemám zapotřebí, ale budu rád když se k tomu třeba i dostanu .
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru