|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
MOOG

|
Zaslal: so leden 23, 2010 12:44 pm Předmět: |
|
|
| Dome-V napsal: | 9hodin som trcal na skuske a ten posanahy homos mi to nedal .Kebych nemal ani carku ,drzim zobak, mal som ti minimalne na E , pokial nie aspon na D , zaje*e, pridite este raz |
Učit se, učit se, učit se!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
m4l

|
Zaslal: so leden 23, 2010 12:44 pm Předmět: |
|
|
| Bazzy napsal: | m4l: me už to u nas bohuzel ani neprekvapuje, ale neboj lekari to maji pod kontrolou |
je to hnus nejvetsi...... vis jaky to musi byt pro ty rodice???? ja bych ho stejne sejmul, ta nase justice to je fakt vysmech....
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: so leden 23, 2010 12:57 pm Předmět: |
|
|
| Bazzy napsal: | m4l: me už to u nas bohuzel ani neprekvapuje, ale neboj lekari to maji pod kontrolou |
tak mi ho chyťte přivezte a já mu ty koule odtrhnu zaživa, když mi ho podržíte, toho chlapa myslím...
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: so leden 23, 2010 1:44 pm Předmět: |
|
|
Planovana vrazda a znasilneni ? A odsedel si par let v nemocnici?? heej, perfektni, co dodat ...
Zkurvenej zasranej pseudohumanismus _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
mathas

|
Zaslal: út leden 26, 2010 5:23 pm Předmět: |
|
|
Přišel mi z reklamace střihač vlasů. Ulomilo se takový to ramínko který hejbá s břitem.
Čtu si co mi napsali: Z důvodu špatného zabalení došlo při přepravě k poškození. Reklamaci nelze uplatnit.
Vše bylo zabaleno ultra mega dobře. tak tam volám. A ten maník mi řekne že víc prasácky zabalený to ještě neviděl, tak to ani nezkoušel a odeslal na zpět.
Řikám mu, že tohle poškození se nemohlo stát při přepravě, vysvětlim mu o co jde a von na mě jo aháá já myslel že nefunguje vůbec, tak to samozřejmě pošlete a já to dám vyreklamovat. Dostal zjebáno jak nikdy před tim, píčus jeden
|
|
| nahoru |
|
 |
Dome-V

|
|
| nahoru |
|
 |
mathas

|
Zaslal: út leden 26, 2010 5:32 pm Předmět: |
|
|
| Dome-V napsal: | Rozumi nekto aspon trosililinku zenskej logike?
EX najskor sa rozideme, pak skusame again, pak krach , tak ze budem jenom kamaradit , ALE , ked si clovek vystreli z neceho pekneho z minulosti, ta **** zadre "to boli, co si z lasky robis srandu ".Co chce? .Zeny su divne |
Ano mi o tom nemluv. To je furt to si nemusel, to bylo ošklivý. Někdy se ženský fórum smějou a za 5min se naserou.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dome-V

|
Zaslal: út leden 26, 2010 6:13 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
MOOG

|
Zaslal: út leden 26, 2010 7:54 pm Předmět: |
|
|
| mathas napsal: | | Dome-V napsal: | Rozumi nekto aspon trosililinku zenskej logike?
EX najskor sa rozideme, pak skusame again, pak krach , tak ze budem jenom kamaradit , ALE , ked si clovek vystreli z neceho pekneho z minulosti, ta **** zadre "to boli, co si z lasky robis srandu ".Co chce? .Zeny su divne |
Ano mi o tom nemluv. To je furt to si nemusel, to bylo ošklivý. Někdy se ženský fórum smějou a za 5min se naserou. |
Je velike umeni rozumet zenam... Ale je to krasne umeni
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: út leden 26, 2010 8:38 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mathas

|
Zaslal: út leden 26, 2010 9:09 pm Předmět: |
|
|
| Pavelcb napsal: | | MOOG napsal: | | mathas napsal: | | Dome-V napsal: | Rozumi nekto aspon trosililinku zenskej logike?
Ano mi o tom nemluv. To je furt to si nemusel, to bylo ošklivý. Někdy se ženský fórum smějou a za 5min se naserou. |
Je velike umeni rozumet zenam... Ale je to krasne umeni |
on to někdo zvládnul??? |
jj, homosexuálové
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: út leden 26, 2010 9:32 pm Předmět: |
|
|
| Dome-V napsal: | Rozumi nekto aspon trosililinku zenskej logike?
no vidno, že si to celé nepochopil, už prvý rozchod Ti mal niečo povedať,asi nepovedal a ona Ti dáva ďalšie šance
ktovie koľko možností ešte dostaneš _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: út leden 26, 2010 10:45 pm Předmět: |
|
|
| Pavelcb napsal: | | MOOG napsal: | | mathas napsal: | | Dome-V napsal: | Rozumi nekto aspon trosililinku zenskej logike?
Je velike umeni rozumet zenam... Ale je to krasne umeni |
on to někdo zvládnul??? |
A proč se o to vůbec pokoušet?
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: st leden 27, 2010 9:44 am Předmět: |
|
|
| maria napsal: | | Dome-V napsal: | Rozumi nekto aspon trosililinku zenskej logike?
no vidno, že si to celé nepochopil, už prvý rozchod Ti mal niečo povedať,asi nepovedal a ona Ti dáva ďalšie šance
ktovie koľko možností ešte dostaneš | +1
|
|
| nahoru |
|
 |
mathas

|
Zaslal: so leden 30, 2010 8:24 pm Předmět: |
|
|
Pekne me sere upc. Ve ctvrtek vypadne net i tv. Tak tam v patek volam a prej muzou poslat technyka az v pondeli. Ze nemaj lidi. Ale je tu moznost si zaplatit 4kila a prijedou hned. Kurva co to je za chovani? Takze 5 dnu bez telky a netu. Teprve ted zjistuju jakej sem zavislak. Kokoti jedni. Jeste, ze je net v mobilech
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|