PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 98, 99, 100 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
M.E.M.P.H.I.S

PříspěvekZaslal: út leden 26, 2010 6:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Chci se zeptat zda má někdo zkušenosti s Whey Protein Blend

Tak mi dneska dorazil, napíšu aktuální dojmy z první dávky :

- rozpustnost : napřed jsem to trochu promíchal lžičkou a potom jsem s tím zatřepal v šejkru, rozpustilo se to beze zbytku, ale na hladině plavali malé bílé kousky, které ale při pití nevadili

- protein nedělá skoro žádnou pěnu a to i když jsem ho míchal ručním mixérem, což mě celkem překvapilo (zvyklý na Laktofit)

- chuť (čokoláda) : čistě osobně mi příjde chuť taková zvláštní - řekl bych něco mezi čokoládou a kakaem.

- také mi příjde celkem sladký , rozmíchal jsem jednu odměrku v cca 4dc vody

- v dlouhodobějším pití bych neviděl problém, mám 2kilovku a myslím, že nezůstane nedobraná ....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hooliganko

PříspěvekZaslal: so leden 30, 2010 10:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

M.E.M.P.H.I.S napsal:
citace:
Chci se zeptat zda má někdo zkušenosti s Whey Protein Blend

Tak mi dneska dorazil, napíšu aktuální dojmy z první dávky :

- rozpustnost : napřed jsem to trochu promíchal lžičkou a potom jsem s tím zatřepal v šejkru, rozpustilo se to beze zbytku, ale na hladině plavali malé bílé kousky, které ale při pití nevadili

- protein nedělá skoro žádnou pěnu a to i když jsem ho míchal ručním mixérem, což mě celkem překvapilo (zvyklý na Laktofit)

- chuť (čokoláda) : čistě osobně mi příjde chuť taková zvláštní - řekl bych něco mezi čokoládou a kakaem.

- také mi příjde celkem sladký , rozmíchal jsem jednu odměrku v cca 4dc vody

- v dlouhodobějším pití bych neviděl problém, mám 2kilovku a myslím, že nezůstane nedobraná ....

ted sem to tu chtel napsat :D
hooliganko

PříspěvekZaslal: so leden 30, 2010 10:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdy mám dávat proteiňák , když můj jídelníček je :

snídaně : 5 vajíček + graham
svačina : bílý jogurt + graham
oběd : 150g masa + ryze/brambory/testoviny
svacina : 180g konzerva (130g cisteho masa) tunaka + zelenina + graham
vecere : 150g masa + ryze/brambory/testoviny
pred spanim : tvaroh 250g 0,1% tuku

E1 : cvičit chodím v odpoledních hodinách , většinou mezi svačinou a večeří nebo oběděm a svačinou , přes víkend někdy i mezi ranní svačinou a obědem ..
I.N.G.

PříspěvekZaslal: so leden 30, 2010 12:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hooliganko : V rychlosti jsem propočetl tvůj denní příjem bílkovin a vyšlo mi cca 190-200 g. denně. Ty žádný protein nepotřebuješ.

Pokud na něm trváš, tak bys ho mohl vrazit mezi snídani a svačinu, nebo jím nahradit ten bílý jogurt (graham samozřejmě nechat). O víkendech, kdy trénuješ mezi sváčou o obědem, si ho dej hodinu před nebo po obědě (podle toho, jak pozdě po tréninku následuje ten oběd).
hooliganko

PříspěvekZaslal: so leden 30, 2010 3:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

I.N.G. napsal:
hooliganko : V rychlosti jsem propočetl tvůj denní příjem bílkovin a vyšlo mi cca 190-200 g. denně. Ty žádný protein nepotřebuješ.

Pokud na něm trváš, tak bys ho mohl vrazit mezi snídani a svačinu, nebo jím nahradit ten bílý jogurt (graham samozřejmě nechat). O víkendech, kdy trénuješ mezi sváčou o obědem, si ho dej hodinu před nebo po obědě (podle toho, jak pozdě po tréninku následuje ten oběd).

když už si to tak rychle spočetl sachru je tam přibližně kolik?:D
Mik.cz

PříspěvekZaslal: so leden 30, 2010 5:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hooliganko napsal:
I.N.G. napsal:

to bys musel napsat mnozstvi jaky si davas a je taky velkej rozdil mezi bramborem a ryzi/testovinama
hooliganko

PříspěvekZaslal: so leden 30, 2010 6:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mik.cz napsal:
hooliganko napsal:
I.N.G. napsal:

to bys musel napsat mnozstvi jaky si davas a je taky velkej rozdil mezi bramborem a ryzi/testovinama

napsal sem i brambory / testovina ale ve valne vetsine ( 90% ) varim rejzi ..
I.N.G.

PříspěvekZaslal: so leden 30, 2010 6:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty sachry si ale můžeš snadno spočítat sám:

http://www.lucy.cz/energeticke-tabulky/

http://www.e-kulturistika.cz/view.php?cisloclanku=2006060002

či i jiné nutriční tabulky potravin na netu...

Psal jsi, že teď nabíráš sádlo. Já bych ti doporučil trochu (tak o 1/3) ubrat u večeře a místo celého netučného tvarohu do sebe hodit jen 1/2 kostky + 1 polívková lžíce bílého jogurtu + 2-3 dc polotučného mlíka (což dá cca 30-35g bílkovin).
hooliganko

PříspěvekZaslal: so leden 30, 2010 6:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

I.N.G. napsal:
Ty sachry si ale můžeš snadno spočítat sám:

http://www.lucy.cz/energeticke-tabulky/

http://www.e-kulturistika.cz/view.php?cisloclanku=2006060002

či i jiné nutriční tabulky potravin na netu...

Psal jsi, že teď nabíráš sádlo. Já bych ti doporučil trochu (tak o 1/3) ubrat u večeře a místo celého netučného tvarohu do sebe hodit jen 1/2 kostky + 1 polívková lžíce bílého jogurtu + 2-3 dc polotučného mlíka (což dá cca 30-35g bílkovin).

tak ono je to ale snad fuk , kdyz ten tvaroh je bez tuku ne ? tech muzu snist i pet ne

edit 1 : to uz sem si poresil , prestal jsem jist nejake moje sladkosti a blbosti kolem a zaradil 30min aerobku do treninku
Draper

PříspěvekZaslal: út únor 02, 2010 6:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vzdycky jsem si rikal, co je na tech ALL STARS proteinech tak drahy, vcera jsem mel svuj prvni HY-PRO deluxe, prichut jahoda-banan a k tomu proste neni co dodat, opravdu neskutecna chut
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: út únor 02, 2010 7:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a jak se rozpousti? ja mel od nich jen tycinky, ale byly bozske
elnino

PříspěvekZaslal: út únor 02, 2010 7:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravím,slyšel jsem teď docela dost názorů,že proteiny kupované přes internet vlastně ani nemusí být proteiny.Že si tam prostě do toho dají co chtějí a spotřebitel pak asi těžko pozná,jestli pije,co požaduje.Máte s tím nějaké zkušenosti? Ono je asi těžké to nějak ověřit, takže nezbývá, než věřit.
Draper

PříspěvekZaslal: út únor 02, 2010 7:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CZEBLADE napsal:
a jak se rozpousti? ja mel od nich jen tycinky, ale byly bozske

s rozpustnosti jsem nemel nikdy u zadneho proteinu problem, proste hodim do sejkru, protrepu a je to rozpusteny :)
Jinak ja si to jako ovbykle jeste trochu upravuji a to, ze to zahustim acidofilnim mlekem a prisladim sladidly
LJ

PříspěvekZaslal: st únor 03, 2010 12:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Vzdycky jsem si rikal, co je na tech ALL STARS proteinech tak drahy, vcera jsem mel svuj prvni HY-PRO deluxe, prichut jahoda-banan a k tomu proste neni co dodat, opravdu neskutecna chut
sou dobrý žejo
LJ

PříspěvekZaslal: st únor 03, 2010 12:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dneska mi přišel compress day time protein ... z nevalného očekávání se stalo příjmné dopolední překvapení, skoro jako když nám na poradě šéf pouštěl IT Crowds ... zalil jsem si skleničku vařící vodou, rozmíchal lžičkou a ono se to rozpustilo a chutnalo to slušně, což je pro mě po zkušenostech s touhle řadou a vytřepáváním zatvrdlýho písku z shakeru zázrak zdá se že konečně našli rozpustnout formuli

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 98, 99, 100 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: