|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
M.E.M.P.H.I.S
|
Zaslal: út leden 26, 2010 6:35 pm Předmět: |
|
|
| citace: | Chci se zeptat zda má někdo zkušenosti s Whey Protein Blend
|
Tak mi dneska dorazil, napíšu aktuální dojmy z první dávky :
- rozpustnost : napřed jsem to trochu promíchal lžičkou a potom jsem s tím zatřepal v šejkru, rozpustilo se to beze zbytku, ale na hladině plavali malé bílé kousky, které ale při pití nevadili
- protein nedělá skoro žádnou pěnu a to i když jsem ho míchal ručním mixérem, což mě celkem překvapilo (zvyklý na Laktofit)
- chuť (čokoláda) : čistě osobně mi příjde chuť taková zvláštní - řekl bych něco mezi čokoládou a kakaem.
- také mi příjde celkem sladký , rozmíchal jsem jednu odměrku v cca 4dc vody
- v dlouhodobějším pití bych neviděl problém, mám 2kilovku a myslím, že nezůstane nedobraná ....
|
|
| nahoru |
|
 |
hooliganko
|
Zaslal: so leden 30, 2010 10:35 am Předmět: |
|
|
| M.E.M.P.H.I.S napsal: | | citace: | Chci se zeptat zda má někdo zkušenosti s Whey Protein Blend
|
Tak mi dneska dorazil, napíšu aktuální dojmy z první dávky :
- rozpustnost : napřed jsem to trochu promíchal lžičkou a potom jsem s tím zatřepal v šejkru, rozpustilo se to beze zbytku, ale na hladině plavali malé bílé kousky, které ale při pití nevadili
- protein nedělá skoro žádnou pěnu a to i když jsem ho míchal ručním mixérem, což mě celkem překvapilo (zvyklý na Laktofit)
- chuť (čokoláda) : čistě osobně mi příjde chuť taková zvláštní - řekl bych něco mezi čokoládou a kakaem.
- také mi příjde celkem sladký , rozmíchal jsem jednu odměrku v cca 4dc vody
- v dlouhodobějším pití bych neviděl problém, mám 2kilovku a myslím, že nezůstane nedobraná .... |
ted sem to tu chtel napsat :D _________________ osobne zkoumana treninkova analogie :
mesic treninku , strava : 2 oplatky s minerálkou
mesic odpocinku , strava : 2 oplatky s vodou
|
|
| nahoru |
|
 |
hooliganko
|
Zaslal: so leden 30, 2010 10:37 am Předmět: |
|
|
Kdy mám dávat proteiňák , když můj jídelníček je :
snídaně : 5 vajíček + graham
svačina : bílý jogurt + graham
oběd : 150g masa + ryze/brambory/testoviny
svacina : 180g konzerva (130g cisteho masa) tunaka + zelenina + graham
vecere : 150g masa + ryze/brambory/testoviny
pred spanim : tvaroh 250g 0,1% tuku
E1 : cvičit chodím v odpoledních hodinách , většinou mezi svačinou a večeří nebo oběděm a svačinou , přes víkend někdy i mezi ranní svačinou a obědem .. _________________ osobne zkoumana treninkova analogie :
mesic treninku , strava : 2 oplatky s minerálkou
mesic odpocinku , strava : 2 oplatky s vodou
|
|
| nahoru |
|
 |
I.N.G.
|
Zaslal: so leden 30, 2010 12:25 pm Předmět: |
|
|
hooliganko : V rychlosti jsem propočetl tvůj denní příjem bílkovin a vyšlo mi cca 190-200 g. denně. Ty žádný protein nepotřebuješ.
Pokud na něm trváš, tak bys ho mohl vrazit mezi snídani a svačinu, nebo jím nahradit ten bílý jogurt (graham samozřejmě nechat). O víkendech, kdy trénuješ mezi sváčou o obědem, si ho dej hodinu před nebo po obědě (podle toho, jak pozdě po tréninku následuje ten oběd).
|
|
| nahoru |
|
 |
hooliganko
|
|
| nahoru |
|
 |
Mik.cz

|
|
| nahoru |
|
 |
hooliganko
|
|
| nahoru |
|
 |
I.N.G.
|
Zaslal: so leden 30, 2010 6:43 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
hooliganko
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út únor 02, 2010 6:08 pm Předmět: |
|
|
Vzdycky jsem si rikal, co je na tech ALL STARS proteinech tak drahy, vcera jsem mel svuj prvni HY-PRO deluxe, prichut jahoda-banan a k tomu proste neni co dodat, opravdu neskutecna chut _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
elnino

|
Zaslal: út únor 02, 2010 7:51 pm Předmět: |
|
|
Zdravím,slyšel jsem teď docela dost názorů,že proteiny kupované přes internet vlastně ani nemusí být proteiny.Že si tam prostě do toho dají co chtějí a spotřebitel pak asi těžko pozná,jestli pije,co požaduje.Máte s tím nějaké zkušenosti? Ono je asi těžké to nějak ověřit, takže nezbývá, než věřit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út únor 02, 2010 7:54 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | a jak se rozpousti? ja mel od nich jen tycinky, ale byly bozske |
s rozpustnosti jsem nemel nikdy u zadneho proteinu problem, proste hodim do sejkru, protrepu a je to rozpusteny :)
Jinak ja si to jako ovbykle jeste trochu upravuji a to, ze to zahustim acidofilnim mlekem a prisladim sladidly _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: st únor 03, 2010 12:40 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Vzdycky jsem si rikal, co je na tech ALL STARS proteinech tak drahy, vcera jsem mel svuj prvni HY-PRO deluxe, prichut jahoda-banan a k tomu proste neni co dodat, opravdu neskutecna chut | sou dobrý žejo
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: st únor 03, 2010 12:43 pm Předmět: |
|
|
dneska mi přišel compress day time protein ... z nevalného očekávání se stalo příjmné dopolední překvapení, skoro jako když nám na poradě šéf pouštěl IT Crowds  ... zalil jsem si skleničku vařící vodou, rozmíchal lžičkou a ono se to rozpustilo a chutnalo to slušně, což je pro mě po zkušenostech s touhle řadou a vytřepáváním zatvrdlýho písku z shakeru zázrak  zdá se že konečně našli rozpustnout formuli
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|