Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 159, 160, 161 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Frozz.

PříspěvekZaslal: st únor 03, 2010 11:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CrazyLom napsal:
CIZOPASNIK napsal:
nektere veci mi hlava nebere... premyslim kdo je vetsi blb, jestli ten smrkac, nebo rodice, nebo ty lidi co se na tohle chodi divat... ale myslim ze je to nerozhodne

http://www.novinky.cz/koktejl/190945-dvanactileteho-toreadora-nabral-byk-dvakrat-na-rohy.html

teď jsem na to čuměl, ten "sport" mi přijde taky úplně o ničem...podobnej je k vidění na jatkách, akorát tam to tak trapně neprotahujou a nehrají si na něco

Já smysl toho sportu taky moc nechápu, ten kluk na to očividně ještě neměl, nebyl asi dost zkušený co já vím. Každopádně dostal, co si zasloužil. S tím se musí počítat že se někdy může něco stát, když dělají takový kraviny jako dráždit býky . Fracek má asi hodně starostlivou matku, když ho tohle nechá provozovat...
agnez

PříspěvekZaslal: st únor 03, 2010 11:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě na tom nepřijdě nic divného (sice nemám rád jak mučí ty Býky)Je to obrovská tradice ve Španělsku a klučina získává zkušenosti.Navíc se mu nic nestalo,kolem byli zkušení toreádoři..A to že to je nebezpečné tak je všem jasné..Mě se to líbí,nikdy bych neměl tu odvahu vlézt tam a čumět jak na mě běží ta svině půl tunová.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mysH

PříspěvekZaslal: st únor 03, 2010 12:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tradice mozna, ale uz tak trosku je mimo se soucasnym myslenim .. bez divaku by to zaniklo a tuhle tradici povazuju za stejnou zabavu pro idioty jako treba kohouti nebo psi zapasy ..
neis

PříspěvekZaslal: st únor 03, 2010 12:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mysH napsal:
tradice mozna, ale uz tak trosku je mimo se soucasnym myslenim .. bez divaku by to zaniklo a tuhle tradici povazuju za stejnou zabavu pro idioty jako treba kohouti nebo psi zapasy ..

Jiný kraj jiný mrav. Vnímal by jsi to asi jinak, kdyby jsi tam žil...
Wygh

PříspěvekZaslal: st únor 03, 2010 12:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pěkná sračka Bazzy
když vidim tyhle videa, vždcky se ve mě začne vařit krev, jakej je tady bordel

Jesse Marunde
Marky V.

PříspěvekZaslal: st únor 03, 2010 1:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

neis napsal:
mysH napsal:

Jiný kraj jiný mrav. Vnímal by jsi to asi jinak, kdyby jsi tam žil...

Že je něco tradice neznamená, že je to v pořádku. Já v tom vidím týrání zvířat jen tak pro zábavu.
agnez

PříspěvekZaslal: st únor 03, 2010 1:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bazzy:Už to tady dával Supp.
Gohan

PříspěvekZaslal: st únor 03, 2010 2:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sračka, při které bych přísahal že ze mě vylezla minimálně polovina vnitřností a ta druhá polovina odkráčela vrchem
Poman

PříspěvekZaslal: so únor 06, 2010 4:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Posraná bakalářka mi leze na nervy.Nesnášim jí,nesnášim,nešnášim.Počítač hodim z okna a knihy spálim...Bůůůůů
pfofino

PříspěvekZaslal: po únor 08, 2010 11:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bazzy

PříspěvekZaslal: po únor 08, 2010 12:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

videli jste nekdo vcera ve zpravach to litani miminek? jak s nema tocili za nohy za ruce dokola jak s nema hazeli decka rvali... pry je to na zpevneni tela nebo co ja vim.... ta stara panna co to tam vedla by to sama svymu decku neudelala protoze ani zadny nikdy mit nebude protoze zadnej chlap neni takovy prase... ty maminky a tatinci na tom kurzu... neskutecny jak to nekdo svymu vlastnimu diteti muze udelat... vyliskat jim huby a zakazat mit deti parum ktery maji dohormady IQ 20
Poman

PříspěvekZaslal: po únor 08, 2010 1:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bazzy napsal:
videli jste nekdo vcera ve zpravach to litani miminek? jak s nema tocili za nohy za ruce dokola jak s nema hazeli decka rvali... pry je to na zpevneni tela nebo co ja vim.... ta stara panna co to tam vedla by to sama svymu decku neudelala protoze ani zadny nikdy mit nebude protoze zadnej chlap neni takovy prase... ty maminky a tatinci na tom kurzu... neskutecny jak to nekdo svymu vlastnimu diteti muze udelat... vyliskat jim huby a zakazat mit deti parum ktery maji dohormady IQ 20

WTF? Nemáš odkaz?
s.sman

PříspěvekZaslal: po únor 08, 2010 1:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara

PříspěvekZaslal: po únor 08, 2010 2:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ségra něco podobného absolvovala v Jihlavě a ještě jógu a plavání.Bylo to teda jemnější verze,ale když jsem to viděl prvně u našich,tak jsem z toho moc hezký pocit neměl.Ten její prcek se ale smál a dělal to rád.Ale fakt to nebyl takovej masakr jako tohle.V létě mu byly dva roky a u nás v bazénu co má 150 cm se potápí sám na dno a nosí klíček co tam hodím a lidi nechápou.Ale tohle bylo fakt hrubý a špatně dělaný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
BOSSHUGO

PříspěvekZaslal: po únor 08, 2010 3:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak tohle je teda mazec, Já to říkám furt, že někteří lidi maj v hlavě nasraný! Kdyby tak někdo, párkrát zatočil takhle snima!

Čím hloupější sedlák, tím větší brambory!

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 159, 160, 161 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: