| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
klamtik
|
Zaslal: čt únor 04, 2010 6:53 pm Předmět: Trvanlivost proteinů |
|
|
Zdravím, kvůli zranění jsem 5 měsíců nebral protein. Zajímalo by mě, zda po cca 7 měsících od zakoupení a otevření proteinu je stále v pořádku, jestli není zdraví škodlivý a zda si zachoval své účinky? Byl uchováván v chladu a uzavřen. Je stále sypký a necítím žádnou změnu chuti. Díky za odpověď
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Kozlicek
|
|
| nahoru |
|
 |
klamtik
|
Zaslal: čt únor 04, 2010 8:14 pm Předmět: |
|
|
ja jsem pro jistotu napsal do obchodu, kde jsem to koupil a tam mi odpovedeli, ze bych to nemel pouzivat, ale podle me chteji, aby jsem tam jenom utratil dalsi penize, tak pisu tady jestli nema nekdo s tim zkusenost nebo se v tom vyzna
|
|
| nahoru |
|
 |
exix

|
Zaslal: čt únor 04, 2010 8:23 pm Předmět: |
|
|
ja vím asi to bude znít šileně ale ja mam doma jeste zbytky gaineru kterej jsem otevrel uz před rokem  a v poho nic to mu nebylo a me zatím taky nic furt žiju a ani běhavku jsme nechytl :D takže bych řek že po 7 měsích se to dá
|
|
| nahoru |
|
 |
usd07
|
Zaslal: čt únor 04, 2010 10:06 pm Předmět: |
|
|
ja už mam taky protejn otevrenej skoro půl roku, jelikož jsem nejakej cas nemohl cvicit a nedbal na starvu tak se ho nepil, no a ted ho do sebe leju a pohodička :) _________________ "Každý chce mít svaly, ale nikdo nechce zvedat proklatě těžké váhy."
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVEE

|
Zaslal: pá únor 05, 2010 1:10 am Předmět: |
|
|
ja mel protein cca pres 2 mesice otevrenej, uz ani nevonel, resp. smrdel  ale stejne sem to dojedl, pac mi to bylo lito vyhazovat a zadny problem se zazivanim _________________ Check this out!
|
|
| nahoru |
|
 |
Libor59
|
Zaslal: pá únor 05, 2010 6:44 am Předmět: |
|
|
Ja som si kupil pred 5 mesiacmi protein Weider, spotreboval som z vyse dvojkyloveho balenia mozno pol kila a koli zdravotnym problemom som som necvicil a ked som ho teraz otvoril na vrchu prasku uz boli cierne bodocky. _________________ libor
|
|
| nahoru |
|
 |
Aratan2

|
Zaslal: pá únor 05, 2010 7:34 am Předmět: |
|
|
řeknu to takhle - já bych ho sežral (resp. vypil) _________________ :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Reichenberk

|
Zaslal: pá únor 05, 2010 7:48 am Předmět: |
|
|
Jste čuňata!!!  Pokud tam je plíseň, kvasinky, toxiny, tak to přece do sebe lejt nemůžete. Pokud už smrdí, tak tam budou nejspíš namnožený bakterie, to chcete dát do trávícího traktu? A nechat taky něco na játra?
Já vím, stojí to prachy a je Vám líto to vyhodit ale v životě přijdete o víc. Spíš si po otevření hlídejte čistotu, nehrabejte tam rukama, vezměte si radši igelitovou rukavici co máte třeba u regálů s pečivem, neprskejte nad tím, prostě to nekontaminujte. Držte to v suchu. Pak vám vydrží dýl. A mejte si ruce, všude je hepatitida. A pouštějte v tramvaji starší lidi sednout, a neodmlouvejte mamince, a .......
|
|
| nahoru |
|
 |
Gregi
|
Zaslal: pá únor 05, 2010 9:57 am Předmět: |
|
|
Ak to nieje vo vlhku alebo na priamom slnku a v chlade tak tomu nemá čo byť.
|
|
| nahoru |
|
 |
exix

|
|
| nahoru |
|
 |
LudeCZek
|
Zaslal: pá únor 05, 2010 11:05 am Předmět: |
|
|
| exix napsal: | když to dobře zkladuješ a nabiráš to vždy jen odměrkou tak to vydrží dlouho :) je jasný že když to nějak blbě smrdí nebo se tam děla přímo mech tak to jest nebudu ne |
noooo, já loni jedl gainer i když z něho byla kostka,kterou jsem rozbíjel, a ani to nemělo původní barvu :D
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: pá únor 05, 2010 11:17 am Předmět: |
|
|
Nechapem velmi dobre, naco si kupujete nejake doplnky, ktore vam potom stoja doma niekolko mesiacov. Spotrebovat par kg protaku to je na kratku dobu... A kto sa objavi v posilke raz za tyzden, ten ziadne doplnky poväcsine nepotrebuje a nemaju pre neho ziadny vyznam.
|
|
| nahoru |
|
 |
spider1029

|
Zaslal: pá únor 05, 2010 12:21 pm Předmět: |
|
|
Lenze oni to nespotrebovali koli zraneniu. To sa moze stat.
|
|
| nahoru |
|
 |
exix

|
|
| nahoru |
|
 |
| |