Trvanlivost proteinů

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Trvanlivost proteinů  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Trvanlivost proteinů
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
klamtik

PříspěvekZaslal: čt únor 04, 2010 6:53 pm    Předmět: Trvanlivost proteinů Odpovědět s citátem

Zdravím, kvůli zranění jsem 5 měsíců nebral protein. Zajímalo by mě, zda po cca 7 měsících od zakoupení a otevření proteinu je stále v pořádku, jestli není zdraví škodlivý a zda si zachoval své účinky? Byl uchováván v chladu a uzavřen. Je stále sypký a necítím žádnou změnu chuti. Díky za odpověď
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Kozlicek

PříspěvekZaslal: čt únor 04, 2010 8:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud není na pohled vidět žádný rozdíl, chutná stejně a nemusíš po něm každých 5 minut na záchod, tak by měl být v pořádku
klamtik

PříspěvekZaslal: čt únor 04, 2010 8:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja jsem pro jistotu napsal do obchodu, kde jsem to koupil a tam mi odpovedeli, ze bych to nemel pouzivat, ale podle me chteji, aby jsem tam jenom utratil dalsi penize, tak pisu tady jestli nema nekdo s tim zkusenost nebo se v tom vyzna
exix

PříspěvekZaslal: čt únor 04, 2010 8:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja vím asi to bude znít šileně ale ja mam doma jeste zbytky gaineru kterej jsem otevrel uz před rokem a v poho nic to mu nebylo a me zatím taky nic furt žiju a ani běhavku jsme nechytl :D takže bych řek že po 7 měsích se to dá
usd07

PříspěvekZaslal: čt únor 04, 2010 10:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja už mam taky protejn otevrenej skoro půl roku, jelikož jsem nejakej cas nemohl cvicit a nedbal na starvu tak se ho nepil, no a ted ho do sebe leju a pohodička :)
DAVEE

PříspěvekZaslal: pá únor 05, 2010 1:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ja mel protein cca pres 2 mesice otevrenej, uz ani nevonel, resp. smrdel ale stejne sem to dojedl, pac mi to bylo lito vyhazovat a zadny problem se zazivanim
Libor59

PříspěvekZaslal: pá únor 05, 2010 6:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja som si kupil pred 5 mesiacmi protein Weider, spotreboval som z vyse dvojkyloveho balenia mozno pol kila a koli zdravotnym problemom som som necvicil a ked som ho teraz otvoril na vrchu prasku uz boli cierne bodocky.
Aratan2

PříspěvekZaslal: pá únor 05, 2010 7:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

řeknu to takhle - já bych ho sežral (resp. vypil)
Reichenberk

PříspěvekZaslal: pá únor 05, 2010 7:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jste čuňata!!! Pokud tam je plíseň, kvasinky, toxiny, tak to přece do sebe lejt nemůžete. Pokud už smrdí, tak tam budou nejspíš namnožený bakterie, to chcete dát do trávícího traktu? A nechat taky něco na játra?
Já vím, stojí to prachy a je Vám líto to vyhodit ale v životě přijdete o víc. Spíš si po otevření hlídejte čistotu, nehrabejte tam rukama, vezměte si radši igelitovou rukavici co máte třeba u regálů s pečivem, neprskejte nad tím, prostě to nekontaminujte. Držte to v suchu. Pak vám vydrží dýl. A mejte si ruce, všude je hepatitida. A pouštějte v tramvaji starší lidi sednout, a neodmlouvejte mamince, a .......
Gregi

PříspěvekZaslal: pá únor 05, 2010 9:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ak to nieje vo vlhku alebo na priamom slnku a v chlade tak tomu nemá čo byť.
exix

PříspěvekZaslal: pá únor 05, 2010 10:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

když to dobře zkladuješ a nabiráš to vždy jen odměrkou tak to vydrží dlouho :) je jasný že když to nějak blbě smrdí nebo se tam děla přímo mech tak to jest nebudu ne
LudeCZek

PříspěvekZaslal: pá únor 05, 2010 11:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

exix napsal:
když to dobře zkladuješ a nabiráš to vždy jen odměrkou tak to vydrží dlouho :) je jasný že když to nějak blbě smrdí nebo se tam děla přímo mech tak to jest nebudu ne

noooo, já loni jedl gainer i když z něho byla kostka,kterou jsem rozbíjel, a ani to nemělo původní barvu :D
EpsteinBarr

PříspěvekZaslal: pá únor 05, 2010 11:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nechapem velmi dobre, naco si kupujete nejake doplnky, ktore vam potom stoja doma niekolko mesiacov. Spotrebovat par kg protaku to je na kratku dobu... A kto sa objavi v posilke raz za tyzden, ten ziadne doplnky poväcsine nepotrebuje a nemaju pre neho ziadny vyznam.
spider1029

PříspěvekZaslal: pá únor 05, 2010 12:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lenze oni to nespotrebovali koli zraneniu. To sa moze stat.
exix

PříspěvekZaslal: pá únor 05, 2010 1:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

noooo, já loni jedl gainer i když z něho byla kostka,kterou jsem rozbíjel, a ani to nemělo původní barvu :D [/quote]
A bez vedlejších učinku ??

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Trvanlivost proteinů Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: