Hip (hap) Hop

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 29, 30, 31  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Hip (hap) Hop  Úvodní stránka -> Ostatní -> Hip (hap) Hop
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Hip Hop
Ano
38%
 38%  [ 105 ]
Nee
48%
 48%  [ 132 ]
Je mi to fuk
12%
 12%  [ 34 ]
Celkem hlasů : 271

Autor Zpráva
venca.v

PříspěvekZaslal: pá únor 05, 2010 5:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vokr napsal:
venca.v napsal:
nechapu komu se muze libit takova sracka, jako je hip hop..

nedavate sem doufam ty videa jako ze se vam to libi, delate si z toho doufam srandu jako kazdej normalni clovek?

proč by se mi nemela líbit hudba jako hip hop....kazdej má svuj vkus...já poslouchám treba i disko občas rock.....já sem takovej univerzální posluchač....ale kritizovat nekoho kdo poslouhá to a tam to mi přide trochu stupidní

podle me je zase stupidni srovnavat hip hop s hudbou
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
StrongerYAAHO

PříspěvekZaslal: pá únor 05, 2010 5:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

HipHop je můj oblíbený styl. Bohužel , někteří lidi tuto kulturu znesvěcují blahodárnými texty o pičách, kokotech a debílcích. Můj profil na youtube obsahuje z 90% hiphop.

Nahrávka , která se dostala až na 2místo v T-music chart a po všech českých hitparádach se dostala nejméně do top 20. Vzorný přiklad hiphop , který se obejde bez trapných fazí jako ''More , jsem cigan , jsem frajer , yoohhoooo''.

Další muzika od BPM

madball

PříspěvekZaslal: pá únor 05, 2010 6:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

venca.v napsal:
Vokr napsal:
venca.v napsal:
nechapu komu se muze libit takova sracka, jako je hip hop..

nedavate sem doufam ty videa jako ze se vam to libi, delate si z toho doufam srandu jako kazdej normalni clovek?

proč by se mi nemela líbit hudba jako hip hop....kazdej má svuj vkus...já poslouchám treba i disko občas rock.....já sem takovej univerzální posluchač....ale kritizovat nekoho kdo poslouhá to a tam to mi přide trochu stupidní

podle me je zase stupidni srovnavat hip hop s hudbou

Vo co de? Já nemám problém s hiphopem, metalem, grindcorem, funkem, jazzem, elektronikou, beatem, hc atd. mám spíš jen problém s komercí...
Mňam

PříspěvekZaslal: pá únor 05, 2010 7:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Madball dobrej track...takovej klidnej
madball

PříspěvekZaslal: pá únor 05, 2010 8:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mňam napsal:

jj, taky ho mám rád a spoustu dalších od něj. ohmega watts z lightheaded... mám rád samplovanej funk, jazz, soul, případně i živá kapela a rozumný texty, bohužel kvůli té zasr*né komerci a hudebnímu průmyslu si hodně lidí myslí, že hiphop jsou samý sr*čky a už mě nebaví pořád přesvědčovat nějaký omezence... a pravýmu hiphopu se v dnešní době musí říkat underground...
každopádně mám radost, že se to aspoň líbilo i někomu tady, ikdyž je to i jeho nebo její první příspěvek . na druhou stranu to může vypadat jako přihlášení jenom kvůli videu
Mňam

PříspěvekZaslal: pá únor 05, 2010 8:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
Mňam napsal:

jj, taky ho mám rád a spoustu dalších od něj. ohmega watts z lightheaded... mám rád samplovanej funk, jazz, soul, případně i živá kapela a rozumný texty, bohužel kvůli té zasr*né komerci a hudebnímu průmyslu si hodně lidí myslí, že hiphop jsou samý sr*čky a už mě nebaví pořád přesvědčovat nějaký omezence... a pravýmu hiphopu se v dnešní době musí říkat underground...
každopádně mám radost, že se to aspoň líbilo i někomu tady, ikdyž je to i jeho nebo její první příspěvek . na druhou stranu to může vypadat jako přihlášení jenom kvůli videu

To není první příspěvek (v podstatě ) mám tu ještě jeden nick,ale na ten se mi nejde přihlásit ....jinak přesvědčit lidi o tom,že rap je taky hudba je těžký,ale já se jim ani nedivím,když vidím ty kšiltovkáře s hadrama po kolena,fake řetězama a silnejma slovama...sám je nemám moc v lásce
madball

PříspěvekZaslal: pá únor 05, 2010 8:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mňam napsal:
madball napsal:
Mňam napsal:

To není první příspěvek (v podstatě ) mám tu ještě jeden nick,ale na ten se mi nejde přihlásit ....jinak přesvědčit lidi o tom,že rap je taky hudba je těžký,ale já se jim ani nedivím,když vidím ty kšiltovkáře s hadrama po kolena,fake řetězama a silnejma slovama...sám je nemám moc v lásce

jo no, taky moc nemusím rovný kšilty a silný slova, ale na druhou stranu odsuzovat někoho jen kvůli tomu, jak vypadá nebo se oblíká je dost ubohý...a já si třeba už ani nedokážu představit, že bych si na sebe vzal nějaký uplý hadry a když na sebe hodím něco, co je mi někde trochu těsný, tak se cítím jak buzík, co nadělám, chodím ve volnějších hadrech už nějakých 15 let no...prostě bych to neřešil, ale radší řešil úroveň jednotlivých interpertů
Mňam

PříspěvekZaslal: pá únor 05, 2010 8:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
Mňam napsal:
madball napsal:
Mňam napsal:

jo no, taky moc nemusím rovný kšilty a silný slova, ale na druhou stranu odsuzovat někoho jen kvůli tomu, jak vypadá nebo se oblíká je dost ubohý...a já si třeba už ani nedokážu představit, že bych si na sebe vzal nějaký uplý hadry a když na sebe hodím něco, co je mi někde trochu těsný, tak se cítím jak buzík, co nadělám, chodím ve volnějších hadrech už nějakých 15 let no...prostě bych to neřešil, ale radší řešil úroveň jednotlivých interpertů

nikoho neodsuzuju,jen ten gangsta výraz a tak svědčí o jejich inteligenci...jinak úroveň interpretů tady v čr nemá cenu řešit a v usa jak kde...každopádně to jsou lidi,co se dokázali vypracovat od nuly...a ne jak hugo toxxx etc
madball

PříspěvekZaslal: pá únor 05, 2010 8:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
nikoho neodsuzuju,jen ten gangsta výraz a tak svědčí o jejich inteligenci...jinak úroveň interpretů tady v čr nemá cenu řešit a v usa jak kde...každopádně to jsou lidi,co se dokázali vypracovat od nuly...a ne jak hugo toxxx etc

to nebylo na tebe, ale spíš tak všeobecně
cz taky moc nemusím, ale třeba tohle mi taky nepřipadá špatný a ten text, mně celkem hodně vyhovuje

Mňam

PříspěvekZaslal: pá únor 05, 2010 9:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
citace:

to nebylo na tebe, ale spíš tak všeobecně
cz taky moc nemusím, ale třeba tohle mi taky nepřipadá špatný a ten text, mně celkem hodně vyhovuje

to myslím znám,ale jedinej,koho uznávám z cz/sk scény je rytmus,i když je komerční
madball

PříspěvekZaslal: pá únor 05, 2010 9:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
to myslím znám,ale jedinej,koho uznávám z cz/sk scény je rytmus,i když je komerční

tak rytmuse teda nemusím zas já, neříkám, že jsem od něho slyšel něco víc, ale přesně to co dělá, jak se chová, patří dle mýho názoru k tomu, co hiphop mrví
bez urážky

když ho třeba porovnám se starým dobrým chaozzem, tak je jasnej looser, chaozz má výborný texty, dobrý instra.

Naposledy upravil madball dne pá únor 05, 2010 9:13 pm, celkově upraveno 1 krát
Mňam

PříspěvekZaslal: pá únor 05, 2010 9:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
citace:

tak rytmuse teda nemusím zas já, neříkám, že jsem od něho slyšel něco víc, ale přesně to co dělá, jak se chová, patří dle mýho názoru k tomu, co hiphop mrví
bez urážky

to jak se dokázal vypracovat a ještě k tomu tady,to je fakt něco...většinu jeho textů mu dávám za pravdu,páč vím jaký to je být v horší situaci (nebudu to rozvádět)
madball

PříspěvekZaslal: pá únor 05, 2010 9:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
to jak se dokázal vypracovat a ještě k tomu tady,to je fakt něco...většinu jeho textů mu dávám za pravdu,páč vím jaký to je být v horší situaci (nebudu to rozvádět)

kam se dostal, neřeším, řeším, že se mi nelíbí to, co dělá a jak to dělá, a když to neumí jinak než takhle, tak mě to nezajímá. mě prostě neoslovil ničím, co by nedokázal někdo průměrně talentovanej s trochou štěstí a touhou jít si za svým. tím chci jen říct, že dle mého názoru prostě nemá talent. toť můj názor.
magion

PříspěvekZaslal: pá únor 05, 2010 9:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball

PříspěvekZaslal: pá únor 05, 2010 9:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

magion napsal:

jj, teď jak jsem tady postl výše jejich video, tak na youtube sjíždím postupně všechno, škoda, že už kluci nehrajou

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Hip (hap) Hop Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 29, 30, 31  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: