Frozz:

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 125, 126, 127  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Frozz:  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Frozz:
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Frozz.

PříspěvekZaslal: čt leden 28, 2010 10:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ČTVRTEK - 29.1.2010

45min 3on3 streetball

POSILOVNA
NOHY, TRICEPS

Dnes jsem šel zase s tím kámošem, nepsal jsem si přesně váhy ani opakování, nebyl čas, šli sme večer před zavíračkou.

dřepy - 5-6 serii
předko. - superserie 3x (3x10 + 3x10)
výpady s JČkama - 3x6x34kg + 3x6x34kg
kettlebell švihy - 3x12

tlaky JČ za hlavou - 3 serie
tricepsové kliky mezi lavičkama - 3 serie
bic. zdvihy + kladiva - 1+1 serie
horní kladka - 3 serie
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá leden 29, 2010 10:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

PÁTEK - 29.1.2010

POSILOVNA
PRSA, BICEPS

bleeee

Bench: 5 serii
Rozpažky: 3 serie
Protisměrky: 3 serie
Motýl: 3 serie

Zdvih JČ: 3 serie
Kladiva: 3serie

Poznámka:
HRŮZA , absolutně bez síly, nebavilo mě to, na rozpažkách jsem dal sotva to co jedu normálně, na motýl jsem musel dát -10kg než jezdím normálně, a navíc mi křuplo v levým rameni . Týpek za barem tam pouštěl, jako vždy v pátek, ty svoje německý sra*ky, u toho se prostě nedá cvičit! Ale dnes mi to bylo jedno, nic jsem mu neřekl.
Frozz.

PříspěvekZaslal: ne leden 31, 2010 12:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

SOBOTA - 30.1.2010

VOLNO (nakupování věcí v Teplicích )

NEDĚLE - 31.1.2010

Dnes se ještě uvidí, jestli něco bude.

Každopádně uvažuju o tom, že bych hodil alespoň týden na kompletní regeneraci, protože už malinko (no, ne malinko ) pociťuju únavu a potřebuju si odpočinout, páteční posilovna mě o tom přesvědčila. Ještě sem napíšu jak jsem se rozhodl.

Ad: Prodám JČ činku 5kg (+cca 2kg osa), nová, téměř nepoužívaná, průměr osy: 27mm, levně. Možnost přidávat další závaží.
V případě zájmu napište do PM nebo email: sp7dy (zavinac)seznam.cz

Oddo

PříspěvekZaslal: ne leden 31, 2010 1:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já taky vždycky dumám, jestli dát týden pauzu nebo ne, ale fakt je že ta pauza mně vždycky hodně prospěje Urči si dej oddech
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
nestiik

PříspěvekZaslal: ne leden 31, 2010 2:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Oddo napsal:
Já taky vždycky dumám, jestli dát týden pauzu nebo ne, ale fakt je že ta pauza mně vždycky hodně prospěje Urči si dej oddech

jojo taky jsem nějak po 4 měsících onemocněl a týden jsem necvičil, ale jen to prospělo, vůbec neklesla kondice ani síla, spíše naopak měl jsem více energie a lépe se mi cvičilo po tom týdnu odpočinku, takže doporučuji :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Johny HaRd

PříspěvekZaslal: ne leden 31, 2010 4:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já dám většinou tak měsíc, dva a paráda

Eric Cartman
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Frozz.

PříspěvekZaslal: ne leden 31, 2010 4:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo, diky za komenty. Asi to tak udelam, ale ne mesic dva, ale jen tyden, jinak bych "vysel ze cviku"
Frozz.

PříspěvekZaslal: po únor 01, 2010 9:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

PONDĚLÍ - 1.2.2010

TÝDENNÍ PAUZA OD OBOU TRENINGŮ

od 1.2.10 - 7.2.10

Poznámka:
Včera večer, respektive už dnes, kolem 01:30, mě hrozně bolelo břicho, byl jsem nafouklej, nemohl jsem vůbec spát. Tak jsem si došel na záchod, a vyzvracel jsem snad celý žaludek, uff , hrozný, na to že jsem naposledy zvracel v 8 letech.
Teď poránu mi je malinko lépe, ale břicho pořád bolí, změřil jsem si teplotu, 37,7°C, zvýšená, nešel jsem do školy. K snídani piškoty .

Hm, co to se mnou v poslední době je. Zdar
Frozz.

PříspěvekZaslal: po únor 01, 2010 8:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takže mám chřipku, teploty pořád, sotva chodím, to je hrozný pocit slaboty, když jdete po bytě a každou chvílí byste sebou praštili : (.

Teď jsem strávil hodinku tím, že jsem si vymýšlel kompletně nový trening, který by do mě měl vrazit nový impuls, chuť k treningu a motivaci. Za chvíli ho hodim do sekce TRENING na posouzení, bude se jednat o fullbody, ale ne ledajaké FB, bude rozšířeno o doplňkové cviky zaměřené na dynamiku a výbušnost, nechte se překvapit
Draper

PříspěvekZaslal: po únor 01, 2010 10:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:

Pokud to neni neco jineho, tak je to nejspis tim, ze sis posledni dobou trochu prepalil CNS, nahromadila se unava (na to sis uz par dni stezoval, pri treninku nebyla energie, chut, sila...), oslabila se imunita a ted jsi padl....to se pri pretrenovani respektive pretazeni stava.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Frozz.

PříspěvekZaslal: po únor 01, 2010 10:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
citace:

Pokud to neni neco jineho, tak je to nejspis tim, ze sis posledni dobou trochu prepalil CNS, nahromadila se unava (na to sis uz par dni stezoval, pri treninku nebyla energie, chut, sila...), oslabila se imunita a ted jsi padl....to se pri pretrenovani respektive pretazeni stava.

Asi to tak bude, možná...prostě jsem neměl delší pauzu na pořádný regen, teď jsem si to chtěl dopřát, bohužel mě sklátila nemoc, takže tomu moc odpočinek neříkám .
Frozz.

PříspěvekZaslal: po únor 08, 2010 9:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

PONDĚLÍ - 8.2.2010

ATLETIKA

400m rozklus, protažení

ABC:
40m lifting
40m polo-vysoký skipping
40m vysoký skipping
40m zakopávání
40m nůžky
40m na každou třetí
40m předkopávání na každou třetí

Sprintem, kratší pauzy asi 1min: v asi 30cm zmrzlým sněhu, náročné
4x130m úhlopříčky

Padavé starty:
6x20m + doběh na 40m

Rychlostně-stupňovaný lifting + rychlý výběh + doběh:
6x (10m lifting + 20m sprint + doběh na 50m)

Doplňky:
3x12 výpady
3x20 skoky snožmo přes čáru
3x12 výskoky snožmo

Kotníčky:
20x po jedné noze
20x levá levá pravá pravá
20x snožmo popředu
20x snožmo pozadu
20x dynamické poskoky

Výklus.

Poznámka:
Tak po týdnu jsem zase ZPĚT, a jde se na to. Dnes příjemný trening, ale na to že ty úhlopříčky byly jen 4x130m, daly dost zabrat, ten sníh tam je brutální.
Zítra mě čeká posilovna, s novým plánem....snad.
Frozz.

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2010 9:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ÚTERÝ - 9.2.2010

POSILOVNA
FULLBODY - A

Clean squat: krása, těch 40 bylo v pohodě
2x10x30kg
2x6x35kg
2x6x40kg

Dřepy: nějak to dnes nešlo :-|
2x10x40kg
6x10x50kg

Shyby: super, až do vyvěšení, na techniku
3x 3x 3x 3x 3x 3x

Tlaky JČ hlavou nahoru: tenhle cvik jsem dělal poprvé, hlavou nahoru
3x10x17kg
1x10x15kg

Dynamické kliky mezi kotoučema:
10x 10x 10x

Břicho:
Superserie: zkracovačky na zemi + boční výdrž na zemi
20x + 2x10sec výdrž
20x + 2x10sec výdrž

5min kolo

Poznámka:
První trening z nového plánu, šlo to dobře, jen po té nemoci se zatím držím trochu u země. Clean squat super, dřepy horší, ...
Zítra si dám něco venku, ve čtvrtek bude posilovna + neplánovaný běh, půjdu na stadion s kámoškou, potřebuju ji dát lístek na můj maturiťák v PÁ, tak si rovnou zaběháme .
Johny HaRd

PříspěvekZaslal: st únor 10, 2010 8:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
půjdu na stadion s kámoškou, potřebuju ji dát lístek na můj maturiťák v PÁ, tak si rovnou zaběháme .
Tak jednou za mě

Eric Cartman
Frozz.

PříspěvekZaslal: st únor 10, 2010 4:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takže konečně mám sestavený nový fullbody trening, A-B-C / ÚT-ČT-PÁ, tímto děkuji Wyghovi .

A:
power snatch - (neumím, naučím)
dřep
šikmý bench JČ hlavou nahoře
shyby nadhmat

B:
push press - (neumím, naučím)
mrtvý tah
bulgarian split squat / výpady s JČ
bradla, kliky mezi lavičkama
biceps zdvih, scotovka/velká osa

C:
powerclean
dřep + výraz za hlavou - (neumím, naučím)
bench VČ
military press

Připomínky klidně mít můžete, ale takhle se mi to líbí a bude mi to snad vyhovovat, a zásadně měnit to nehodlám.

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Frozz: Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 125, 126, 127  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: