No já jsem si to našel,ale jsem z toho docela "zděšený". Docela postrádám smysl toho cviku.Cvik na objem,rysovacku?Ramena,nohy? Takové nějaké vzpírání.Nikoho jsem to ještě ve fitku neviděl cvičit.
No já jsem si to našel,ale jsem z toho docela "zděšený". Docela postrádám smysl toho cviku.Cvik na objem,rysovacku?Ramena,nohy? Takové nějaké vzpírání.Nikoho jsem to ještě ve fitku neviděl cvičit.
tento cvik se neřadí mezi "kulturistické", cvičení tohodle cviku přináší dynamiku, výbušnost, sílu celého těla, pokud někdo hledá funkční svaly, tak "vzpěračské" cviky budou pro něj nejlepší volbou
Tohle se teď budu snažit naučit: (to co dělá ta japonka)
EDIT: ach JOga byl první ;o), ...a má pravdu.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Mně jo, cvičim ho rok a něco, problém s třískáním není, když to umíš pokládat .
Páteř: Nic špatnýho na tom nevidim, k tomu nikdo neřikal že to bude cvičit se 150. A když se tam dostane, budou i jeho vzpřimovače na jiné úrovni
_________________ "Clean food is rocket fuel to the athletic body."
Chlapi, já to vyzkouším a uvidím. Třískání by být nemělo, nebudu mít vůbec velkou váhu (zezačátku prázdná 20kg osa) a pokládat se to budu snažit opatrně. Je to pro mě novinka, takže se to budu muset naučit, hlavně nikam nebudu spěchat. A kdyby přeci jenom to někomu vadilo, tak v páteční trening večer jsem tam většinou sám, tak si to můžu třeba nějak šikovně prohodit .
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Ten ten cvik se mě hodně líbí... přemýšlím, že bych ho taky zařadil do výbušného tréninku. Jen abych to tady neza*íral zbytečně,tak kolik hodláš jezdit sérií x opáček ?
Ten ten cvik se mě hodně líbí... přemýšlím, že bych ho taky zařadil do výbušného tréninku. Jen abych to tady neza*íral zbytečně,tak kolik hodláš jezdit sérií x opáček ?
Přiznám se, že nevím. Psal jsem že to pojedu poprvé, a zezačátku to bude opravdu jen s osou, na techniku. Bylo mi doporučeno jet max. 3x5 nebo 3x3, ale když budu zezačátku trénovat hodně malé váhy, můžu jet opakování víc .
No já sem myslel i u ostatních cviků... jako max. 5 opakování x 4-5 sérií? Trénink se mi hodně libí a nechám se inspirovat (jen přehážu dny a trošku poupravím podle obrazu svého)
No já sem myslel i u ostatních cviků... jako max. 5 opakování x 4-5 sérií? Trénink se mi hodně libí a nechám se inspirovat (jen přehážu dny a trošku poupravím podle obrazu svého)
To jsem rád že se líbí.
No, u ostatních cviků to zatím pojedu asi nějak takhle:
1 serie rozcvičovací, 3 pracovní, vše v intervalu počtu opakování 4 až 10.
Uvidíš, až si zapíšu zítřek a pátek a další dny, z toho to půjde vidět.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru