- takže dnes dvoufázák, posilka a od 19.00 venku běh, dám si na uvolnění nějaký kolečka. Mamka mi říká, že sem blázen že jdu den před plesem 2F a pár hodin před plesem do posilky, ale já ji ujistil, že budu OK . Vše dopíšu, zítra od 20:00 mě čeká Maturitní ples.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Mrtvý tah: snaha o techniku
2x10x50kg
2x8x60kg
2x6x70kg
2x4x80kg
Pushpress: poprvé; výborný cvik, baví mě, příště větší váhu a míň opakování
10x20kg
3x10x30kg
2x8x35kg
Bulgarian Split Squat:
3x7x34kg na každou nohu
Tric. kliky na bradlech:
8x 8x 8x 8x 8x
Tric. kliky mezi lavičkama:
12x 12x 12x 12x
Bic. zdvihy velké osy:
10x20kg
3x6x30kg
Bic. zdvihy JČ:
3x7x12kg na každou
Švihy Kettlebell:
4x12x15kg
Poznámka:
Super trening, pushpress mě moc bavily, už se těším až je pojedu znova.
Po posilce jsem si byl teda zaběhat, lehce, ale šlo to nádherně, akorát mě při rovinkách totálně bolelo břicho z toho že jsem nic nejedl no .
ATLETIKA
asi 2-3km rozklus, protažení, 5x100m rovinky sprintem, asi 1km výklus
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
akorát mě při rovinkách totálně bolelo břicho z toho že jsem nic nejedl no
Já vím já vím , ono to bylo tak, že jsem jedl v 16:30, od 17:00 - 18:30 posilka, a od 19:00 běh, takže to nebylo nějak hrozný, ale já blb si zapoměl vzít s sebou banán, který bych si dal po posilce.
Dnes od 13:00 posilka, a potom příprava na plees .
Bench na rovné: hrozný, od té doby co jsem jel hlavou dolu, mi šel rovný bench do pytle, takže musím znovu nabrat sílu
15x20kg
12x40kg
2x10x50kg
1x8x60kg
1x6x70kg
1x10x50kg
Zadní dřep + výraz: poprvé
10x20kg
6x25kg
2x6x30kg
Millitary: poprvé, ale ramena už od včera byly celkem odvařený, takže tenhle cvik asi změním/přehodím, nebo to tak nechám a zvyknu si
10x20kg
8x25kg
6x30kg
Kliky na JČách:
10x 10x 10x
Russian twist:
3x10x10kg (závaží na konci velké osy)
Gym Jones na bench lavici s 40kg:
3x12
Poznámka:
1. PR na cleansquat, přidám video, sice ta technika byla asi horší než obvykle, ale takovou váhu 50kg jsem jel poprvé, tak uvidíte no .
2. Bench na rovný hrůza! Síla není, no budu ji muset nějak navrátit.
3. Ten millitary už moc nešel, asi ho někam přehodím nebo vyměním za jiný cvik.
4. Hura na PLES !!
_________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
Jestli to bylo na niklase, tak on s tím ještě moc neumí, tak ocitoval celý můj příspěvek, já mu řeknu ať to opraví .
niklas: tjn, už to není jak předtím ten rovnej, ale dávám tomu pár týdnů a budu zpět ve formě .
Tak tady je slibované video natočené v pátek
- rád bych o komenty co se týče techniky, přiznávám se, že není tak dobrá jako s menšíma váhama, ale 50kg jsem jel poprvé, příště by to mělo být lepší. Ale alespoň je vidět, jak švih vychází od spodu přes špičky.
Jedna z plesu (ja jsem ten s těma dvouma kytkama )
K tomu premisteni: Priste to zkus hned od podlahy, u stehem zrychli a vytahni to ze spicek do trapez, pak rychle pod cinku a lokty vzhuru (co nejvic to jde ... ta cinka by ti mela drzet na ramenou, ne v rukach) a az pujdes dolu do drepu, tak bez taky az dolu (na patach). Vahu si neprihazuj do ty doby nez vypilujes techniku. Vzpirani skol!:)
K tomu premisteni: Priste to zkus hned od podlahy, u stehem zrychli a vytahni to ze spicek do trapez, pak rychle pod cinku a lokty vzhuru (co nejvic to jde ... ta cinka by ti mela drzet na ramenou, ne v rukach) a az pujdes dolu do drepu, tak bez taky az dolu (na patach). Vahu si neprihazuj do ty doby nez vypilujes techniku. Vzpirani skol!:)
Jasně, já se to začal učit takhle od pasu, ale určitě to teď budu zkoušet od podlahy, mělo by to být podobný. Činku v rukách nedržím, vždy si ji položím jakoby na klíční kosti. Jo jasně, víc do dřepu, pokusím se. Dík
Někdo další?
Lokty bys měl mít opravdu výš a tahat to od podlahy a jít víc do dřepu, přesně jak psal frode. Možná lepší kvalita videa by prozradila víc. Jak zlepšíš techniku, tak budeš přihazovat - je tam vidět velká rezerva - tu dynamickou sílu na to máš.
_________________ "Clean food is rocket fuel to the athletic body."
Frozzi: líbí se mi tvůj trénink,jedeš to sice trochu jinak jak já s těmi svými cviky na dynamiku,ale fandím ti.Takže piš,piš,pokračuj,určitě budu číst.
Mimochodem,jak jsi přišel na ty počty serií,opakování a navyšování vah? Máš to asi podle sebe jak ti to vyhovuje,že? Pyramida je to určitě,ale jestl ito sedí k TFT,to nevím.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru